icon

Práca v Uniqe v Nitre

1. mar 2025

Pracujete niekto v Uniqe v Nitre prosim? V tom service centre. Ďakujem

Strana
z2
sannin
2. mar 2025

Vtedy áno

sannin
2. mar 2025

@maury no ja to vidím tak že keď potrebujú ľudí tak berú vlastne všetky napr na nejaký projekt, a keď veľa ľudí nepotrebujú tak filtrujú a samozrejme vyberajú lepších. Potom ten interný certifikát že kto aký úroveň má vôbec nesúvisí s realitou...

autor
2. mar 2025

@sannin no ved inzerat na profesii maju nonstop. A ako dlho trva zaucanie?

maury
2. mar 2025

@sannin tak už tomu rozumiem. Dík za info

sannin
2. mar 2025

Ťažko na to odpovedať. U mňa to boli tri mesiace ale len 1,5 mesiace som bol tam stále prítomný. potom ma hodili na iný projekt ale vtedy už sme sa dohodli.

autor
2. mar 2025

@sannin a na akej urovni vies nemcinu?

miui
2. mar 2025

K tym nadcasom-su oddelenia kde su vynimocne a su oddelenia kde su nonstop 40 hodinove nadcasy so zakonnou prestavkou, boli obdobia, kedy robili aj nedele (samozrejme fitma davala priplatky)

sannin
Autor odpoveď zmazal
autor
3. mar 2025

@miui tak to ani nejdem skusat. U mna nehrozia nadcasy absolutne kvoli detom.

hippovka
Autor odpoveď zmazal
autor
3. mar 2025

@hippovka ano?su tam ohovaracky?

sannin
3. mar 2025

@hippovka no existujú aj horšie... vyskúšaj Lidl tak ako ja😃2 mesiace som tam vydržal aj keď už celý život pracujem v rôznych ženských kolektívov...otras a hrôza...

sannin
3. mar 2025

Ohovaracky len tak ako všade

hippovka
4. mar 2025

@sannin len v lidli a pod. to človek očakáva.. ale v uniqe to je extrem, ja a nezávisle odo mňa ďalšie tri osoby, čo poznám kvôli tomu dali výpoveď..

autor
4. mar 2025

@hippovka a to preco je tak? Co za ludia tam robia?

sannin
Autor odpoveď zmazal
sunny3
5. mar 2025

.

hippovka
Autor odpoveď zmazal
sannin
5. mar 2025

@hippovka to určite, ale chvála Bohu u nás to tak nie je. Výborné debaty, výborné kolegyne, aj dosť veľké srandy😃 kolektív je jednoduche veľmi dobré.

autor
6. mar 2025

@sannin prosim ta na akom si oddeleni?

sannin
8. mar 2025

Na Skaly

hippovka
9. mar 2025

Autorka, ak su taky typ ako tie zenske, tak zapadnes 😉

sweet20
9. mar 2025

@hippovka to si ako myslela?

susann80
10. sep 2025
@sannin

Na Skaly

@sannin co je to prosim to skaly? A ak ma clovek statnicu z nj kam ho asi pravdepodobne hodia? Nadcasy su platene extra?

sannin
10. sep 2025
@susann80

@sannin co je to prosim to skaly? A ak ma clovek statnicu z nj kam ho asi pravdepodobne hodia? Nadcasy su platene extra?

@susann80 Skaly je dcérskou spoločnosťou Uniqy pre tzv nearshoring. Nadčasy sú platené extra.

Strana
z2