Práca v Uniqe v Nitre
Pracujete niekto v Uniqe v Nitre prosim? V tom service centre. Ďakujem
Ťažko na to odpovedať. U mňa to boli tri mesiace ale len 1,5 mesiace som bol tam stále prítomný. potom ma hodili na iný projekt ale vtedy už sme sa dohodli.
K tym nadcasom-su oddelenia kde su vynimocne a su oddelenia kde su nonstop 40 hodinove nadcasy so zakonnou prestavkou, boli obdobia, kedy robili aj nedele (samozrejme fitma davala priplatky)
@simik411
@anonym_autor nemcina ti stacia zaklady,pasivne .. robim tam uz dlho, zidaju vyssiu uroven ale nevyuzijes ju tam, na vsetko maju predlohy, pripravene cele vety ktore len skopirujes a odosles ked nieco potrebujes
@viktoriavm aj na porady chodis s predlohami? A vysvetlujes preco UIP nefunguje s predlohami?

@simik411
@anonym_autor nemcina ti stacia zaklady,pasivne .. robim tam uz dlho, zidaju vyssiu uroven ale nevyuzijes ju tam, na vsetko maju predlohy, pripravene cele vety ktore len skopirujes a odosles ked nieco potrebujes
@viktoriavm už som tam tiež 😀 asi trochu viac ako základy treba tuším no ale záleží ozaj kde si reálne a čo robíš.. ja som spokojná kde som .. @miui nič také my nemáme poradu mám s vedúcim tímu maximálne 😏
@viktoriavm už som tam tiež 😀 asi trochu viac ako základy treba tuším no ale záleží ozaj kde si reálne a čo robíš.. ja som spokojná kde som .. @miui nič také my nemáme poradu mám s vedúcim tímu maximálne 😏
@simik411 lebo si bezna referentka, TL
chodia na porady s AT

Vtedy áno