icon

Psychologická pomoc pre tehotné ženy v Nitre

16. nov 2025

Chcela by som sa informovať, či existuje v Nitre niečo také ako nejaká terapia, alebo niečo ako psychológ, najradšej by som to riešila mimo svojej lekarky, ale ak viete o niekom kto je dobrý psychológ, aj to mi pomôže..
Ide o to že som v 8om mesiaci tehotenstva, a celkovo mam pocit ze nezvládam spracovať emocie, som nervózna, naozaj stále, aj s manželom mame doma napätie, a najskor by som rada začala od seba .. za každú radu Vám dakujem

jj_anka
16. nov 2025

Ak môže byť súkromná , tak odporúčam sem https://pomocpriuzkosti.sk/

anonym_f922f3
16. nov 2025

@anonym_autor doktorky Popelková, Zaťková, psychoterapeut Klubert - všetko moji bývali učitelia z UKF psychológie veľmi ľudskí.

anonym_e10832
16. nov 2025

@anonym_autor vygoogli si psychológa. A kľudne aj cez lekárku, nerozumiem, prečo nechceš priznať, že potrebuješ pomoc? V dnešnej dobe je to úplne normálne, v pohode. Pracujem v školstve, kolegyne chodia bežne k psychologovi. Netaja sa tým, práveže o tom hovoria. Rozprávajú skúsenosti, je to veľmi zaujímavé a motivujúce. Tiež rada chodím ku psychologičke😉 čaká ma tam vždy pohoda, pochopenie, pokec, dobra rada. Za mňa je to lepší relax, ako masáž.