Stojí za návštevu obchod Woolworth v Nitre?
Boli ste už v tomto novom obchode v NCentre? Oplatí sa? Aká je kvalita?
@anonym_autor Za mna na styl Kiku. Pepco by som dokonca hodnotila vyssie. Oblecenie uplne take ako v Kiku, ale napriklad nejake fotoramceky, drobne kuchynske pomocky, dekoracie boli ok.
Bola som v Ružomberku a v MT. Kvalita vecí z tohto obchodu úplná spodina. Aj Pepco má hádam vyššiu kvalitu. Poriadny brak predávajú.
Priklanam sa k nazoru, ze je velmi podobny Tedi.. boli sme aj v Muller, ze by to boli nejake wau obchody a nechala by som tam vyplatu sa neda povedat (asi chvala bohu 😆)
@anonym_autor Už som tam pár vecí kúpila, ktoré boli bezproblémové, ale určite neodporúčam nakupovať posteľné prádlo. Kartón, na ktorom bola posteľná bielizeň omotaná bol od vtáčích h… . Samozrejme, kúpila som tam už aj iné veci, pri ktorých nemôžem povedať nič zlé, ale toto je absolútne nehygienické. Čiže zvažujte pri kúpe určitých produktov..

@anonym_autor v NR, ale v BA ano - za mna taka lacna “haraburdaren”, nieco ako pepco, kik, tedi, action.
Ja nie som velky fanusik tychto obchodov, pre mna su to fakt nekvalitne zbytocnosti pochybneho povodu, ale ak si cielovka, tak sa ti bude pacit.