icon

Uniqa Nitra

podarena1
21. mar 2023

Ahoj, da sa posunut z administrativy v uniqa nitra do it sektoru v tej istej firme? Mate niekto skusenosti ? Ako to tam chodi ? Aky tam je kolektiv ? Co zvysovanie platu ponukaju 1000 eur brutto zvysia po case ?

Strana
z3
miui
Autor odpoveď zmazal
simik411
29. aug 2025
@miui
Odpoveď bola zmazaná

@miui ty si tam ? Či si bola ? Je to ozaj všade úplne takto či proste kam ťa dajú aká kancel 😞 mám tam dobru bývalu kolegyňu už 9r a je spokojná ona hmm to ozaj v tejto robote je bud alebo. Kde si bola ty aké odd

podbel2512
29. aug 2025
@simik411

@sannin tam má chceli dať tiež no pred 6r 😆ktovie asi prečo haha , viem že nemčina je slabšia to im aj sama poviem ale to zistia sami aleee jaj je to taká moja robota snov už dlho na moje pomery,nečakám ozaj kariérny rast ani že celý deň kavicky budem piť ale proste všetko spĺňa,plat je fajn čo uvádzajú s tými bonusmi, flexi pracovná doba viem že máte aj akcie nejaké počas roka no mne by to stačilo bohate , nemam nároky len stabilitu aby mám keďže 2 malé deti to už človek chce zakorenit hahah 😅 uvidím noooo ako to vypali

@simik411 v statnej sprave robim.

simik411
29. aug 2025
@podbel2512

@simik411 v statnej sprave robim.

@podbel2512 takže cez známosti 😅 jejda no , oki ďakujem za odpovede 😊

podbel2512
29. aug 2025
@simik411

@podbel2512 takže cez známosti 😅 jejda no , oki ďakujem za odpovede 😊

simik411
29. aug 2025
@podbel2512

@podbel2512 či nie? To nie v zlom myslím prepáč ak áno ale viem že tieto fleky sú také no cez niekoho skôr ako sam sa tam človek dostane.ak ty sama tak si jedna z mála , je to všeobecne známe... Samozrejme výnimky sú 😊😊ale väčšinou je tam tlačenica čo mi hovorili a len tak že niekto niekoho dohodi si no ....

podbel2512
29. aug 2025
@simik411

@podbel2512 či nie? To nie v zlom myslím prepáč ak áno ale viem že tieto fleky sú také no cez niekoho skôr ako sam sa tam človek dostane.ak ty sama tak si jedna z mála , je to všeobecne známe... Samozrejme výnimky sú 😊😊ale väčšinou je tam tlačenica čo mi hovorili a len tak že niekto niekoho dohodi si no ....

@simik411 no ved kludne chod skusit. Za 900 v hrubom. A este 100 precestujem

simik411
29. aug 2025
@podbel2512

@simik411 no ved kludne chod skusit. Za 900 v hrubom. A este 100 precestujem

@podbel2512 aaaaale nie ja som toto vôbec neriešila len že viem že na takéto fleky proste nezoberu bez niekoho.. nič viac nepíšem 😅 viem že platy tam nie sú veľké samozrejme to bez debaty

miui
Autor odpoveď zmazal
susann80
10. sep 2025
@miui
Odpoveď bola zmazaná

@miui ako myslis zlym smerom? A na kranken pisal niekto, ze precitas a posles peniaze.. cize nie je to o aktivnej komunikacii? Len takej pasivnej? A platovo to mam chapat ako? Pisu startovaci plat 1280 a potom nizsie v inzerate od 1100e. A tie benefity.. na deti, obedy a pod je vsetko nezdanene? Alebo muktisport karta tiez tam nieco prispieva zamestnanec? Alebo na obedy? Lebo viem, ze niekde sa to uvadza ako benefit, ale cast k benefitu je strhavane z vyplaty. Dakujem.

simik411
10. sep 2025
@susann80

@miui ako myslis zlym smerom? A na kranken pisal niekto, ze precitas a posles peniaze.. cize nie je to o aktivnej komunikacii? Len takej pasivnej? A platovo to mam chapat ako? Pisu startovaci plat 1280 a potom nizsie v inzerate od 1100e. A tie benefity.. na deti, obedy a pod je vsetko nezdanene? Alebo muktisport karta tiez tam nieco prispieva zamestnanec? Alebo na obedy? Lebo viem, ze niekde sa to uvadza ako benefit, ale cast k benefitu je strhavane z vyplaty. Dakujem.

@susann80 ja tam mám dobrú kamošku už 9r, ona spokojná je aj keď začiatok bol ťažší ale že malí ťažšie začiatky,teraz že to je ľahšie zaucanie, je na krankene tiez a že áno dostanes faktúru vyplatis, pre ľudí máš predlohy čiže nemcinu aktívne nevyzivas moc čo ona hovorí, volajú len tí naj čo majú nemčinu alebo aj iné oddelenie asi skôr ako iní. Chystáš sa tam ?

susann80
10. sep 2025
@simik411

@susann80 ja tam mám dobrú kamošku už 9r, ona spokojná je aj keď začiatok bol ťažší ale že malí ťažšie začiatky,teraz že to je ľahšie zaucanie, je na krankene tiez a že áno dostanes faktúru vyplatis, pre ľudí máš predlohy čiže nemcinu aktívne nevyzivas moc čo ona hovorí, volajú len tí naj čo majú nemčinu alebo aj iné oddelenie asi skôr ako iní. Chystáš sa tam ?

@simik411 len rozmyslam…. Ale zas platovo neviem, ako to tam je .. lebo v 1 inzerate pisu 2 uplne ine sumy… tak mi to pride take zavadzajuce. A na ine otazky mi prosim nevies odpovedat? Lebo si to chcem porovnat s tym, co mam teraz, samozrejme iba ak tam pracujes. Dakujem pekne. A ci je to stresove alebo take v poho. Dik.

simik411
10. sep 2025
@susann80

@simik411 len rozmyslam…. Ale zas platovo neviem, ako to tam je .. lebo v 1 inzerate pisu 2 uplne ine sumy… tak mi to pride take zavadzajuce. A na ine otazky mi prosim nevies odpovedat? Lebo si to chcem porovnat s tym, co mam teraz, samozrejme iba ak tam pracujes. Dakujem pekne. A ci je to stresove alebo take v poho. Dik.

@susann80 plat vraj dávajú podľa toho ako vieš nemecký, 1400 len čo majú ozaj C1, keď slabšie tak 1200, 1300 tých 1200 je vraj minimum plus tiež ďalšie príplatky ale to neviem už či s danou či bez alebo ako to presne vyjde v čistom. Nerobím ale chystám sa tam tiež skúsiť, len nemám moc ok nemčinu ale už má raz vzali ale kvôli osobným dôvodom som ich nakoniec odmietla 🫣🫣🫣tak skúsim opäť ale nwm no jazyk je slabší .. ty kde robíš ak smiem vedieť ? S nemčinou tiež ?

eli2806
15. nov 2025
@simik411

@simik411 toto s tou nemcinou co ste napisali je velky blud aj tam pan pred vami. Na leistungu kde sa vyplácajú rechnungy veru nemcinu nepotrebujes velmi ale na vertragu by ste sa s nemcinou zapotili..a to hovorim stale o krankene..

simik411
18. nov 2025
@eli2806

@simik411 toto s tou nemcinou co ste napisali je velky blud aj tam pan pred vami. Na leistungu kde sa vyplácajú rechnungy veru nemcinu nepotrebujes velmi ale na vertragu by ste sa s nemcinou zapotili..a to hovorim stale o krankene..

@eli2806 ? Však ok ja neviem presne pomenovať úseky všetko na oddeleniach, ale čo som napísala je to isté čo píšeš ty. Niekde treba nj viac aj rozprávať volať, inde pasívne len e-mail riešiš. Čiže asi nechápeme
čo je blud na tom čo píšem ale okej 😅btw už som tiež v Uniqe a tiež som v tej pasivenejsej časti kde hovoriť vedieť netreba no .

Strana
z3