Zlyhanie multikulturalizmu v Nitre
Mesto Nitra má skoro 20% cudzincov multikulturalizmus v ňom zlyhal.
Situácia sa v Nitre zhoršuje zo dňa na deň. Vieme, že tu fungujú skupiny, ktoré sa radikalizujú a napádajú ľudí. Či už je to slovensko-ukrajinská skupina, ktorá napáda Rómov, napádajú sa Ukrajinci navzájom, sú tu Slováci, ktorí majú radikálne zmýšľanie.
Dokazy pre toto tvrdenie ?
@patrike mozno stacia oci, ale nie som z Nitry tak neviem.
@anonym_autor a kolko je tam 'tradicnych' slovakov ktori tresli svojej zene alebo dietatu?
@anonym_autor To nie je zlyhanie multikulti, to je len zvyseny vyskyt nackov v Nitre.
Zlyhanie multikulti vidis napr vo Svedsku, kde je kriminalita gangov migrantov.
V Nitre dostal nakladacku nezavadny nevinny Ind.
V Nitre je problem s nackami, nie cudzincami. Hedvigu Malinovu napadli, teraz chudakov Indov…
Nitra? Nitra je „nasiaknuta“ nackami, skor sa v Nitre bojim tych, ako multi kulti. A tak to je uz minimalne 20 rokov.
A to tu ešte nie je to skutočné zlo.
Aký Bödör taká Nitra
@anonym_autor trochu si sa sekla s témou, tu zlyhal jedinec teda jedinci
@anonym_autor trochu si sa sekla s témou, tu zlyhal jedinec teda jedinci
@anonym_4bf59a Skor to vyzera na pokus robit nalady proti Ukrajincom, su okato spomenuti az 2x v jednej vete ...
V Nitre práve teraz zlyhal multikulturalizmus😁
V Nitre pravicový extrémizmus a neonacizmus má hlbokú tradíciu. V 90 rokoch tu skinheadi napadali zahraničných študentov, rómov , ale aj polovali po miestnej alternatívnej mládeži, len polícia to uzatvárala ako pouličné bitky ,niekedy nedokázala ani identifikovať útočníkov.
Postupom času sa už radikáli prezliekli bombery za civilné oblečenie. Útokov bolo menej , ale boli, niektoré boli celoslovensky zmedializované Hedviga Malinová, bar Mariatchi.
A spomedzi radikálov máme aj europoslanca a aj ctihodného občana mesta.
Keď ťa zaujima historia Slovenského radikalizmu antisemitizmu a rasizmu. Pár tipov: Trnava 1539, nariadenia banských miest od 16 storočia. Ľudovit Štúr: Slovanstvo a svet buducnosti (1851), ale aj články J.M.Hurbana , S.H.Vajanského atd.
Slovenský štát a činnosť Hlinkovej gardy očami nemeckého vyslanca Hansa Ludina , alebo masaker v Maloduší očami dôstojníkov Wermachtu. Je toho dosť... Ani slávny Svátopluk, alebo Rastislav neboli vnímaný okolím veľmi mierumilovne
Žijem od narodenia v Nitre. Moja skúsenosť spred 35 rokov, prišla k nám na návštevu rodina z Čiech, chceli sme im ukázať mesto - hrad, park.., boli sme i deti 7-9 ročné 3 deti. Večer okolo 20 h, sme už unavené deti postávali na Mostnej v miestach za DAB a čakali rodičov čo šli za nami. Prišli k nám nejakí chlapci - cca 17-20 roční. Boli na nás deti nepríjemní, nerozumeli sme im. Hovorili niečo ako: Čoj si? No prepáč, ak to malo byť aj Čo si? Tak som nechápala, čo by som mala na to odpovedať. Našťastie za nami išli rodičia, mamina si to všimla, že na nás kričia a tvária sa, že nás idú byť. Začala kričať na otca, aby nás ratoval, ktorý na nich začal kričať a utekal smerom k ním, že nás ide brániť. Mala som vážne strach. Náckovia ušli, ale poviem Vám, už vtedy som sa pred rodinou hanbila, že akých idiotov v Nitre máme. Čo sú to za úbohé kreatúry, ktoré ani poriadnu otázku zo seba nevysúkajú. A jedine ako si ich počínanie vysvetľujem tým, že sme ako "biele deti" boli v lete veľmi opálené. Ja sa opaľujem krásne do hneda!
Toto z Nitry nikdy nevymrelo. Idioti, ktorí si začínajú do slabších, len pre farbu pleti, hlavne keď idú v skupinke, IQ húpací koník.
v Nitre ak ides po 19 00 von .. myslim centrum tak iny jazyk ako urstinu a ukrajinstinu pocut nebudes. Cele centrum je nimi preplnene. Vsetky tie najstarsie vlhke a plesnivejuce byty prenajali prave im. Samozrejme su pracujuci ako bezny slovak. Ale mnohe pubertalne deti uz odrastaju, a tie robia zlotu.