icon

Ergonomický nosič Beco. Vaše skúsenosti.

moonlighting
4. okt 2011

Ahojte, chcela by som vas poprosit o skusenosti s tymto ergonomickym nosičom.
Podla popisu je asi lepsi ako Manduca aj Ergo Carrier, len mam o nom malo referencii.
Ma aj novorodenecku vlozku, ktora sa da odstranit a nezavadzia tam ako pri manduce (ergo ju nema-treba ju dokupit).
Aj ta kapucna sa mi zda z nich najlepsia a tiez sa da odopnut.
Vraj sa da aj pekne zapnut a nosit ako ladvinka okolo pasa.
Je z biobavlny.....Len je trosku drahsi ako ostatne ergonomicke nosice,ale tusim v bazaroch sa da zohnat za dobru cenu.

Prosim poradte ak mate skusenosti alebo aspon vas nazor na neho.

Dakujem.

monr
•
10. okt 2011

mala som beco, na malé bábo je to fakt dobrý nosič, nepíšeš na aký vek, či chceš používať od narodenia. ja som bola spokojná.

vrn
•
26. okt 2011

Prave som ho kupila - v porovnani s Infantino je fakt pohodlny, len este mame malo skusenosti na dokladne referencie. Ak chces vediet nieco konkretne pytaj sa.

micusko
•
25. feb 2012

ahojte prosim ak uz mate nove skusenosti, dajte vediet, riesim presne to iste co moonlight, velmi mi pomoze vas nazor.. dakujem 🙂

ivush
•
25. feb 2012

Je geniálny...pohodlný, praktický a navyše aj dizajnovo krásny 🙂

e_z
•
8. júl 2013

O ergonosičoch Beco sa dočítate aj vo Wiki Modrý koník: https://www.modrykonik.sk/ergonomicke-nosice-beco/

uskulienka
•
15. aug 2014

Je to super nosic, ja som velmi spokojna. Mam starsie Beco gemini a pouzivam ho od cca 2-3 mes. malej, ked uz vedela drzat hlavicku. Predtym som mala Infantino klokanku od narodenia. Na krabici je pisane, ze je do 20kg v 3 polohach, je makkucky, pohodlny na plecia a bedra a na bazare bola cena 60 euro, tak som rada, ze som ho zobrala ;)