icon

Šatka alebo ergonomicky nosič?

pupamica
3. jún 2020

Ahojte maminky, chcem sa spýtať na názor, alebo skor skúsenosti s nosením bábätka, či je lepšie-pohodlnejšie- a hlavne zdravšie nosiť bábätko v šatke, alebo v ergonomickom nosiči.. a tiež od akého veku , od akého týždňa , či mesiaca sa to môže.. veľa o tom čítam, keďže ešte len čakáme , len všade ospevujú to svoje, zaujímali by má reálne skúsenosti .. ďakujem 😊

ckatka
•
3. jún 2020

Ja mam ergonosic zumbucca, je super ale tak od 3-4 mesiacov podľa mňa. Pre novorodenca nie. Niekto nosí aj menšie ale mne sa to nepáči.
Novorodenca budem nosiť v satke... Tu zasa skúsené kamošky tvrdia ze treba pevnú, lebo elastická hoci sa to nezdá, je dosť nepohodlné a zle sa dotahuje. Novorodenec môže byť v satke hneď. Takže ja si zumbuccu nechávam a pevnu šatku dokupim

macko1007
•
3. jún 2020

@pupamica mam nosic rischino flexible ,cize vhodny od narodenia..predtym som mala rischino standar+novorodenecku vlozku ale tento flexible je omnoho lepsi,vsetko si dokazes pekne nastavit ako potrebujes 🙂

proximaa
•
3. jún 2020

Satka je narocnejsia na zaviazanie, mne to neslo. Nosic bol razdva. Mame rischino flexible, ale tak od troch mesiacov sa dal pouzivat

renatka1985
•
3. jún 2020

za mna nosic, satku som nikdy nevedela zaviazat tak, aby som sa dobre citila. Mame Tulu free to grow a maly sa v nej nosi od narodenia.

pupamica
autor
•
3. jún 2020

@renatka1985
@ckatka ďakujem za radu, no mne To tiež tak príde že od toho 3mesiaca stačí ..

pupamica
autor
•
3. jún 2020

@renatka1985 veď práve že tu šatku neviem ani ja nikdy tak prispôsobiť ..😀 bojím sa, že mi odtiaľ bábätko vypadne

taga
•
3. jún 2020

Pri prvom som sa bala satku viazat, druhy bol v satke od 2 tyzdnov a bolo to super.. nosic sme zacali mozno po polroku pouzivat. V satke spinkal, paoal, zasa spinkal, ukludnil sa, ked mal koliky, super to bolo

23javane
•
4. jún 2020

Šatka - kým som sa do nej zaviazala s dieťaťom som bola cela “spotena 😂 nosic - je praktickejší jednoduchší odporúčam 👌🤗

pralinka86
•
4. jún 2020

Naj bude, ked si vyskusas, pozicas... Malinke babo je lepšie do satky, starsie aj nosič, ale su aj nosice od narodenia.. mne satka moc nesla a neskôr bol nosič super.

lucina19
•
5. máj 2022

@renatka1985 my to iste, starsia dcerka sa v nom nosila od narodenia a planujem ho vyuzit aj pri druhej