icon

Je ergo nosič Manduca dobrý výber?

katches69
16. nov 2024

Nazor- je dobry ci nie? dakujem za odpovede

Je ergo nosič Manduca dobrý výber?
mamutka
•
16. nov 2024

@katches69 presne tento sme mali 16 rokov dozadu. Vtedy to bol fantasticky nosič. Lenže dnes už existuje veľa nosičov a tie vychytali muchy. Sú napr z jemnejsieho ale pevného materiálu, takže pocitovo mäkšie. A hlavne nastaviteľné, takže ti vydržia dlhšie, ako dieťatko rastie.

banalu
•
16. nov 2024

Pozri radsej be lenka, rischino alebo sestrice. Manduca je sice ergo, ale za tie peniaze, mozes mat lepsi (aj z druhej ruky) nosic - rastuci, ktory sa ovela lepsie prisposobi aj tebe aj dietatu.

svokrinjazykmonika
•
16. nov 2024

@katches69 ja som s ním bola veľmi spokojná, skúšala som rischino a nepáčilo sa mi, ako takú handru keby som mala na sebe. Manduca bol taký pevnejší.

really8
•
16. nov 2024

Bol dobry ale tak az od pol roka

smajliica
•
16. nov 2024

My sme ho mali ale po pár mesiacoch vymenili za Be Lenku. Tento bol velmi tvrdý a nepohodlný

kitycat
•
16. nov 2024

Dnes su uz ovela lepsie, slovenske Moyo, Sestrice, moniLu.. na uplne mini Storchenwige (Tak nejak)

cimage
•
16. nov 2024

Mala som manducu na zaciatok, aby som vedela ci sa malej bude pacit. Potom som si kupila belenku a rischino. Za mna belenka je naj, super makkucka, lahko sa nastavuje aj ked je dieta v nosici.

lucibb
•
16. nov 2024

Ja som mala be lenku,spokojnost