icon

Je tento nosič pre deti vhodný na presun štvorročného dieťaťa?

mon1806
Dnes o 09:46

Prosim vas ma toto niekto ? Je to dobrá vec ? Potrebujem na presun 4 ročnej bolia ma z nej ruky ked ju nosím aby mi toto kus pomohlo ju nadniest

Je tento nosič pre deti vhodný na presun štvorročného dieťaťa?
anonym_11330a
Dnes o 09:48

Nechcem byť hnusná, ale dcéra má nejaký zdravotný problém, že ju musíš nosiť na rukách?

Inak píšu do 60 libier, takže do cca 27 kg 🤷

anonym_adfc52
Dnes o 09:54

@mon1806 4-ročná má koľko kg? lebo toto si koleduješ o zničené platničky v neskoršom veku. Nebolo by riešenie radšej skladacia kárička, odrážadlo, trojkolka?

anonym_4fa1b5
Dnes o 09:55

toto nie je pre 4 rocne velke dieta

anonym_e08512
Dnes o 10:04

My to mame, ale pouzivali sme to ked mala dcera rok. Popravde 4 rocne si v tom neviem uplne predstavit.

katkaseiner
Dnes o 10:21

ak si planujes odpalit chrbat tak si na dobrej ceste... ja som od 2,5 roka dceru nezdvihala... sice som bola tehotna, ale vzdy som sa vyhovorila ze nemozem lebo ma toto boli alebo hento a potom babo... kazdopadne bola s tym ok. Ide len o zvyk ktory treba eliminovat...

galganka
Dnes o 10:24

4-ročných som nosila skôr v Onbuhimo, skús vygoogliť, toto na štýl ringsling ťa bude ťahať pri ich výške a váhe nepríjemne na bok. A keď sa mi už nechceli nosiť, kúpila som vozík bolerwagen. Ja som s nimi bola celé dni vonku, čo na ich vek, veľkosť, váhu, či "lenivosť" povedalo okolie, mi bolo jedno 😂. Vozík používame doteraz a to má najmenšia 6. A vlezú do neho aj puberťáci. 😂💪🏻

anonym_cfd336
Dnes o 10:27

Toto je od 6m tak max do 2r. Urcite nie na nosenie 4r deti.

anonym_7e4277
Dnes o 10:27

By mi odpalilo chrbat pri 4r dietati, urcite to nie je ani dobre, ked ho budes mat nerovnomerne zatazeny cez jedno rameno, skor sa poobzerat o nosicoch cez obe ramena ale ked uz radsej by som sla do kocika, su aj pre vacsie deti.

elenka.k
Dnes o 10:29

@mon1806 4 ročnej? veď kúp obrovský kočiar

emjee
Dnes o 10:29

ak nosiť, tak rovnomerne rozloženú váhu najlepšie na chrbte - pozri toddler nosiče ako skaldino xl, rischino xxl, zumbucca 4xl

domkakvet
Dnes o 10:35

@mon1806 toto urcite nie je pre 4 rocne dieta.

anonym_4a49bf
Dnes o 10:37
@anonym_11330a

Nechcem byť hnusná, ale dcéra má nejaký zdravotný problém, že ju musíš nosiť na rukách?

Inak píšu do 60 libier, takže do cca 27 kg 🤷

@anonym_11330a Iba k tej váhe. V 4 rokoch má priemerné dieťa 15 kg. Až v 8 rokoch je priemer 26 kg.

anonym_11330a
Dnes o 10:41
@anonym_4a49bf

@anonym_11330a Iba k tej váhe. V 4 rokoch má priemerné dieťa 15 kg. Až v 8 rokoch je priemer 26 kg.

@anonym_4a49bf ale však tou váhou som chcela povedať, že kľudne aj pre 4-ročné..ale rozum mi to neberie, nosiť tak veľké dieťa

zuzana2910
Dnes o 10:42

Pri zdravotnom probléme dieťaťa by som hľadala niečo iné, ak nie je zdravotný problém, lenivosť a pohodlnosť dieťaťa ne-chodiť prekonať inak.

anonym_6a1cc4
Dnes o 12:22

Taketo podobne som pouzivala pri detoch do veku x mesiacov, kym nechodili a musela som ich nosit.

Pre 4 rocnu kocik - ak ma nejake zdravotne problemy - alebo ak zdravotne problemy nema a nosis ju, tak nic normalne mi veru nenapada okomentovat 😃

lucik194
Dnes o 12:37

ak mas este zdrave platnicky a chrbat tak smelo do toho, po 3 mesiacoch v takomto niecom nosit dieťa sa ani nezohnes.....

4 rocne dieta, uz malo davno sa vozit na biku, alebo este lepsie na kolobezke, kedze ta je spratna a uplne v pohode ju aj odnesies.

na turistiku sme nosili deti v tom veku v deuter kid comfort III.

nepises, ci je dieta telesne znevyhodnene, alebo nie. lebo pokial nie a len nevladze, tak sa treba zamysliet preco nevladze, papa dostatocne, je lenive, pije dost tekutiny, vyuziva ta na nosenie a ty si makka mu povedat nie?

si jeho mama, nie nosic, 4 rocne dieťa uz musi prejst dost dlhu vzdialenost aj samo.....

martinka13
Dnes o 15:10

No rátam tak 2-3 hodinky a uvidíš, čo budeš mať s chrbtom. Viac než nevhodné