icon

Mother & daughter oblečenie

natalli17
4. sep 2017

Ahojte mamičky, aký je váš názor na oblečenie rovnaké pre mamičku a dcéru? Páči sa vám to? Máte už niečo také doma? 🙂 Prípadne v akej cene sa tieto veci pohybujú/resp. koľko by ste boli ochotné za niečo také zaplatiť 🙂 Každý názor poteší.

tyelde
•
4. sep 2017

Mne sa to nepáči, ale kope ľudí áno

natalli17
autor
•
4. sep 2017

premyslam, ze ci to nie je presladene alebo tak. Ale zase viem, ze mala by sa strasne tesila, kebyze ma nieco ako mamina - dospelacka. Skor kvoli nej, pre radost 🙂

evittam
•
4. sep 2017

@natalli17 Ja tiez nie som na to zatazena, ale máme zatial rovnaké tričko a dlhe mikiny-pozri babyoblecko.sk
😉

natalli17
autor
•
4. sep 2017

@evittam ked vyber je fakt maly a tie veci nevyzeraju extra kvalitne. Viem si predstavit napr. letne saty rovnake alebo tak 🙂 Nehovorim, ze cely satnik si tak teraz zmenim, ale myslim, ze pre tu radost malej to stoji aspon par kusok obstarat 🙂

evittam
•
4. sep 2017

@natalli17 Tie veci su perfektne. Mame odtiaľ rovnaké mikiny na leto -k leginam.😉

natalli17
autor
•
4. sep 2017

@evittam z toho babyoblecko.sk? Akurat to pozeram, je tam pomenej veciciek, ale ked vravis, ze su kvalitne, mozno to skusim. Aj nieco ine si uz odtial brala?

evittam
•
4. sep 2017

@natalli17 Zatial len tie mikinosaty-parada.😉 Max.spokojnost.

natalli17
autor
•
4. sep 2017

@evittam A kolko ta prosim ta vysli? Tusim tu maju ceny tak do 50-60 eur, to je podla mna super cena vlastne za 2 kusy oblecenia

evittam
•
4. sep 2017

@natalli17 Jj cca aj s poštovným 55Eur, oni to siju na objednávku.

natalli17
autor
•
4. sep 2017

@evittam Ahaaaaa, tak to je super, ze to nie je len niekde z ciny nakupene :D a aka bola cca doba dodania,nepamatas si?

evittam
•
4. sep 2017

@natalli17 10dni

natalli17
autor
•
4. sep 2017

@evittam To je fajn čas 🙂 Ďakujem za radu 🙂

evittam
•
4. sep 2017