icon

Nosenie v zime

alien2603
23. sep 2015

Ahojte, rada by som si nechala poradiť od skúsenejších... Nosiace maminky, čo by ste odporučili v zime na nosenie? Nejakú ochrannú kapsu, bundu? Ďakujem za rady 🙂

tortelinka
•
23. sep 2015

@alien2603 ja som mávala kapsu

viktorkka321
•
23. sep 2015

aj ja mám kapsu ...ale nebola by som ani proti bunde :D ale to je už nad môj finančný limit :D

alien2603
autor
•
23. sep 2015

@tortelinka
@viktorkka321 A aké kapsy máte? Nemôže sa stať, že v tom bude zima?

viktorkka321
•
23. sep 2015

ja mám od jednej pani ušitú .. na fb je "šikovné ruky Bakičová" ..ona šije aj Zumbucca nosiče .. a podľa mňa v tom nemôže byť bábu zima ...je to dosť teplé a ked si to dobre uviažeš tak tam bábu ani nefúka... ja som spokojná ... ale bunda je možno viac praktickejšia

senka111
•
23. sep 2015

Ja som mala mikinu dekovu a potila som sa podtym a ani malu som nebabusila.Ale bola to super vec.

marcelatje
•
23. sep 2015

@alien2603 ja mám MAM kapsu, ale aj o číslo väčšiu bundu kde zapnem aj bábo v nosiči. Dá sa použiť aj taký "tunel" čo na seba navlečieš, hore a dolu je guma takže bábo v teplúčku 😉

tortelinka
•
24. sep 2015

@alien2603 nebola v tom zima, si zober že bábo sa hreje aj od teba, takže pohoda, bunda môže byť tiež fajn, ale to už je väčšia investícia

biobaby
•
5. okt 2015

Sú rôzne MaM kapsy, zimná je dvoch vrstiev flísu a mikrovlákna, je vhodná do zimy, ale nie do dažďa a snehu. Potom je tu kapsa Deluxe, ktorá zabezpečí odolnosť aj voči snehu...

adelfil
•
6. dec 2016

Ahojte, snáď sa nájde niekto, kto poradí...máte skúsenosť s bundami na nosenie detí Diva (konkrétne táto? http://www.klbkostastia.sk/1228.kabat-4v1-diva-... Sú dobré? Oplatia sa za tú cenu? 🙂 Ja už síce moc nenosím, ale chcela som poradiť sestre, je teraz už v 8 mesiaci tehotenstva, plánuje po narodení nosiť, zišla by sa jej bunda aj pre tehotné tak mi prišla táto praktická, že je aj pre tohotné, aj nosenie 🙂

papricka33
•
6. dec 2016

@alien2603 ja mám univerzálnu softshellovu kapsu na nosič.teraz ju používam na kočíku 🙂 http://www.outdoorkids.cz/?ochranne-kapsy,67

klaralud
•
6. dec 2016

ja najviac zo vsetkeho odporucam bundu na nosenie, ked si kupite taku co vam sedi aj bez vsadky a dietatka tak vyuzijete vazne dlho, hlavne ak je kvalitna, aj po odnoseni. Ja som mala jednu pri starsom, vynosili sme, potom som ju nosila aj ako tehotna a teraz pri mladsom frcime s bundou tiez 🙂 Hlavne je to prakticke, lebo som rychlo oblecena, mozem aj starsieho nachystat a nemusim mladsieho moc babusit a obliekat, len cez nas potom hodim bundu 🙂
Takze moja rada je, ze bunda je uzasna uzasna vec, ulahci vam tehotenstvo, nosiace obdobie a kto povedal, ze bez dietatka ju uz nevynosite? 🙂

adelfil
•
7. dec 2016

@klaralud no niekedy vie prvotne ta vyssia cena odradit ale potom ked si clovek povie, ze da peniaze aj za vacsie hluposti a toto je vazne vyuzitelna vec 🙂 vdaka za radu!

redlola
•
7. dec 2016

@adelfil ja mam konkretne tento kabat http://stastnamama.sk/eshop/oblecenie-na-noseni...
vyzera super aj ako bezny kabat. aj ho tak planujem nosit nadalej.
cena je vyssia, no na druhej strane, vzdy ked sme si kupovali kvalitnejsiu budnu, ci kabat, pod 160€ sme nekupili. a vydrzalo to roky. tieto liliputi kabaty su velmi kvalitne, su teple a maju dobry strih

adelfil
•
7. dec 2016

@redlola ano tie som tiez pozerala, viac sa mi ale pacia asi od Diva Milano 🙂 hej presne, clovek ked si kupi bundu za 50 eur tak mu vydrzi ledva 2 roky... 😔 a hlavne pri tych nosiacich by som si dala pozor asi...kedze su namahane tym ako dietatko rastie atd...

redlola
•
7. dec 2016

@adelfil u mna diva neprichadza do uvahy. ony su take nariasene a kedze ja som nariasena aj bez divy... 🙂))

adelfil
•
7. dec 2016

@redlola no to moja xs sestra snad nebude mat problem 🙂 ale hej kazdy si musi prisposobovat strih postave 🙂

nicollette332
•
7. dec 2016

Myslim ze to ludske teplo hreje malicke az moc 🙂 takze netreba z toho robit tragediu ak bude mat jedno licko cervene od zimy 😀 lebo mne teda uplne stacilo ked som kamoskine male uz davnejsie skusala davat do satky na seba a mne bolo teplo ako konovi a jej tiez 😀