Nosič sestrice verzus Rischino
Ahojte, prosim o skúsenosť s nosičom sestrice a Rischino. Budem rada ak napíšete negatíva a pozitíva.
Dakujem pekný den 😊
@babovka2321 odporúčam skupinu na fb nosíme deti s láskou 🙂 a treba určite vyskúšať jednému vyhovuje viac Rischino druhému Sestrice mne viac Sestrice ♥️
ja odporucam aby si s kupou pockala kym nebudes mat babo a od niekoho si pozicala na vyskusanie. Nas maly nechcel byt v nocici ani ked mal mesiac, ani pol roka. Zbytocne vyhodenych 120eur.
Ahoj, ako už bolo povedané, ideálne je vyskúšať. Buď v požičovni, alebo skúsiť osloviť niekoho z tvojho okolia, napríklad vo FB skupine Nosíme naše deti, možno by sa niekto ochotný našiel. (Ja mám oba, ak by si náhodou bola z okolia SI)
Osobne sa viac prikláňam k Sestriciam, hoci ma bedrák trocha otláča, ak nosím v predu. Intuitívnejšie sa mi nastavuje, oceňujem prepájací popruh (vzadu) na koľajničkách a magnetickú sponu. Tiež sa mi páči, že kapucka sa dá celá odopnúť, čo mi naopak už toľko nevyhovuje na slintáčikoch, keďže sa mi to občas mimovoľne odcvakne. No a na záver, gumičky pomocou ktorých sa prichytia zrolované popruhy, aj to je za mňa super. 😊
Na Rischine mi nie sú sympatické šnúrky, s ktorými sa upravuje veľkosť chrbtovej opierky. Naopak, ten bedrák je taký fajn mäkkučký. 😉
Ale to len moje subjektívne hodnotenie. Ak máš možnosť, naozaj vyskúšaj, prípadne aj iné značky.

Treba vyskusat. Co je pre jedneho vyhoda, pre druheho moze byt naopak, niekomu sestrice sadnu ako rit na serbel a niekoho ich bedrak brutalne tlaci. Urcite vyskusaj a rozhodni sa podla vlastneho pocitu 🙂