icon

Nosiče Liliputi

ufinka
24. júl 2013

Prosím vás, pozná niekto nosiče LILIPUTI, alebo má s nimi niekto skúsenosti? Zaujímalo by ma, či sú lepšie, pohodlnejšie ako klokanky. Ďakujem.

zlaticko444
•
24. júl 2013

Ahoj, my sme sa do cca 10tich mesiacov nosili v elastickej babyšatke Liliputi (http://www.liliputi.sk/index.php?page=shop.prod...). Mala som aj babyvak (theBabaSling), ale maly sa mi v tom citil velmi stiesnene a vobec tam nechcel byt. Je to velmi neelasticke. Od 10tich mesiacov uz pouzivam Ergonosic (podobny nosic ako ma aj Liliputi). Ale ten ergonosic ma aj novorodenecku vlozku a mozes v nom babo nosit od narodenia, tak by to tiez mohlo byt fajn.

zuzik307
•
24. júl 2013

ahoj, su na rozdiel od klokanky ergonomicke, cize zdrave pre vyvoj klbikov ...my pouzivame cca od 6. mesiacov nosic Liliputi...mala je v nom spokojna, pekne zaspinka, minule sme ho mali na ture a v pohode...ja odporucam urcite, skusali sme aj Manducu, Liliputi nam sedi viac...🙂

iva87
•
24. júl 2013

Ahoj, aj my mame liliputi a sme spokojni, pouzivala som pri prvom a aaj teraz maleho nosim, hlavne ked niekam potrebujem vybehnut, ale aj na tury, Klokanky nie su vhodne pre vyvoj babatka, urcite radsej nosic 😉