Kam v zime vziať dieťa hrať sa?
Ahojte,moje dieta ma rok a styri mesiace a v zime sa ochladzuje.Mate nejake odporucanie kde by sa dieta zabavilo a stretlo s inymi detmi?
@fang Ja som s detmi chodila von, na ihriska a tam sme sa stretavali s kamoskou, ktora mala dieta v rovnakom veku.
@fang my sme denne chodili na ihriská.na prechádzky.radi sme sa zviezli autobusom z jedného kraja mesta na druhý,popozerali výzdoby.do cukrárne sme behli.vlakom sme si urobili výlet do vedľajšieho mesta.vsetko sa dá zvládnuť aj s kočíkom ,aj bez.
A niekedy sme do nákupného centra do kútika behli.ale to menej často.
Denne sme vonku boli.aj keď deti neboli napr vonku.nam to nevadilo,nevadí
@fang do istej chvile sa mu to velmi pacilo a potom odmietal spolupracovat, nebavili ho tie aktivity, chcel sa radsej s autami hrat, bavili ho pesnicky na uvod a opicia draha na zaver ale to gro nie, tak sme prestali chodit ale niektore deti, co chodili s nami od 5-6. mesiaca, chodia stale 🙂 Miso je aktualne skor na Little Gym, Hangair a pod. - behanie, skakanie, ....Balance a Montessori ho nebavi ale kazde dieta je ine
Su kruzky v meste. Kniznica s detskym kutikom. Nakupne centra. Herne. Mas mini. Moje sa vyhraju aj von. Donedavna kolobezky a bycikle,kriedy,isli sme na huby,sipky,trnky. Viac sa snazim dohodnut nejaku navstevu. Prisiel sneh,tak sa hrali s nim a sankovali...

@fang detské centra napríklad.