icon

Hľadám kamaráta na pivo a športové večery v Nových Zámkoch

7. sep 2026

Možno je to trochu zvláštne, ale som chlap, ktorý hľadá chlapa.
Nie na kultúru, nie na tancovanie a už vôbec nie na večné filozofovanie o zmysle života.
Som z Nových Zámkov a som veľký sťa hora. Motorkár, futbalista, športový typ. Mám rád šport, grilovanie, benzín, poriadny futbal, hokej, formulu a večery, keď sa človek nemusí na nič hrať. A tak hľadám niekoho podobného. Chlapa ako hora. Ideálne tiež z Nových zámkov, alebo okolia. Niekoho, s kým sa dá sadnúť ku grilu, otvoriť basu piva a pozerať, ako sa na obrazovke naháňajú monoposty, lietajú góly, alebo padajú hokejisti na ľad.
A medzi tým prebrať život tak, ako to chlapi občas robia, ohovoriť ženy, pochváliť sa, ktorá nás kedy dostala do problémov, ktorá nám zostala v hlave a kto má akú skúsenosť. Vymieňať si rady, príhody a zážitky s nimi, pri ktorých sa človek najprv smeje a potom si potichu povie... Do prdele, na toto som už úplne zabudol. Obaja môžeme obdivovať ženskú krásu , športovkyne, atletky, gymnastky, ženské tvary, ladnosť pohybu. Nie preto, aby sme sa tvárili ako odborníci, ale preto, že sme jednoducho chlapi a vieme oceniť, keď je na čo pozerať. Takže ak si veľký chlap s veľkým srdcom, máš rád motorky, šport, grilovanie, pivo, formulu 1, futbal či hokej a nevadí ti občasná chlapská debata o ženách a živote, alebo máš takého manžela doma? možno sme práve tí dvaja, ktorí by si mohli rozumieť.
Ja hľadám druhého bráchu. Ty možno hľadáš kamaráta. A možno z toho vznikne práve to obyčajné chlapské priateľstvo, ktoré človek začne oceňovať až vtedy, keď mu chýba. .......Nové Zámky a okolie.........
Ak si chlap ako hora, alebo máš takého doma a chceš sa ho zbaviť každy deň na pol dňa, ozvi sa.

Strana
z2
earlgrey
7. sep 2026
@morpheuss

@earlgrey keby len pár 🤣 ale vykompenzujem to sebavedomím...

@morpheuss 😁😁😁 odkedy si Miro? 🤣

morpheuss
7. sep 2026
@earlgrey

@morpheuss 😁😁😁 odkedy si Miro? 🤣

@earlgrey nie tak dávno...dáka stará dievka tu si zmyslela, že som Miro, ktorého ona pozná... lebo máme spoločné to, že sme obidvaja z Košíc... a teraz to všade rozširuje... a dáva jej to samozrejme úplne zmysel v tej jej hlavičke...tak čo narobím... som Miro :D

anonym_d245df
7. sep 2026

@anonym_autor nechcela by som chlapa ako ty. Des

earlgrey
8. sep 2026
@morpheuss

@earlgrey nie tak dávno...dáka stará dievka tu si zmyslela, že som Miro, ktorého ona pozná... lebo máme spoločné to, že sme obidvaja z Košíc... a teraz to všade rozširuje... a dáva jej to samozrejme úplne zmysel v tej jej hlavičke...tak čo narobím... som Miro :D

@morpheuss 🤣🤣🤣 joooj, mohla vybrať krajšie meno 🤦‍♀️ no dobre Mirko môj, zmierime sa s tým 🤣

Strana
z2