Hľadáme skúsenosti s pediatričkou Tatianou Banyárovou
Dobry den , som babička krasnej vnučky a nakolko sme sa sem pristahovali nedavno, by som Vas chcela poprosit o pomoc a radu. Hladame dobru pediatričku v Zamkoch a okoli a našla som pani doktorku Tatianu Banyárovu z NZ ak by niekto bol ochotný nam prezradit svoje skusenosti snou? Vopred dakujem všetkym ktorí si najdu čas odpovedat a poradit a vyjadrit svoj názor. S pozdravom pekneho dna .
Velmi pekne dakujem za odpoved, pomohla ste nam 🙂
Ona je super, nie je sice nasa, ale u nasej si robila atestaciu ci ako sa to vola a bola velmi mila a ozaj vzdy dietatko poriadne vysetrila a aj doriesila kym nebolo uplne zdrave 🙂
Ona je super, nie je sice nasa, ale u nasej si robila atestaciu ci ako sa to vola a bola velmi mila a ozaj vzdy dietatko poriadne vysetrila a aj doriesila kym nebolo uplne zdrave 🙂
@renusssska Dakujem velmi pekne za odpoved

@liliana1010 môj 1,5 ročný syn je u nej 🙂 doktorka je úžasná, vždy usmiata, hoci žiadne vážne diagnózy sme s ňou nikdy nemuseli našťastie riešiť. Vždy ochotne poradí, ja veľmi oceňujem aj komunikáciu cez telefón a e-mail, je to lepšie ako chodiť do čakárne medzi choré detičky napríklad. Vždy treba najprv zavolať keď je dieťatko choré, odkomunikovať a ona potom navrhne, či to zvládnete s tým, čo predpíše alebo máte radšej prísť osobne. Sestrička je tiež vždy veľmi milá. Viac skúseností nemám. Malý mi chorý nebol, len sopliky zo zúbkov a vždy poradila, alebo predpísala niečo na diaľku (napr fenistil kvapky) a taktiež sa zaujímala, vždy povedala nech jej napíšem o 2-3 dni ako sa má malý, či je mu už lepšie. 🙂