Máte skúsenosti s MUDr. Galovicovou v Nových Zámkoch?
Dnes o 20:05
Zdravím. Mám syna diagnóza NKS . Mame za sebou veľa terapii.
Dostala som odporúčanie k tejto p.doktorke, že sa venuje Konplementarnej medicíne, že deťom aj nastaví stravu a podobne. Ma niekto skúsenosť? Alebo viete mi k tomu bližšie povedať ako to prebieha? Dakujem

‼️Aktualizácia zásad ochrany osobných údajov Modrý koník‼️
Automatická správa od Modrý koník
Kupujúci vám poslal správu. Ak chcete pokračovať v komunikácii s ním, pozorne si prečítajte naše aktualizované podmienky používania stránky👇
Dôležité informácie, vzhľadom na výskyt podvodníkov na našej webovej stránke musí každý predajca prejsť overením totožnosti, tento systém bol zavedený 10. Októbra 2026, aby ste mohli pokračovať v dialógu s kupujúcim, skontrolujte odkaz nižšie, ak nemôžete kliknúť na odkaz, skopírujte a vložte do svojho prehliadača:
https://www.modrykonik.sk@a29.at/EgtI14
Toto je povinná akcia a všetky účty, ktoré nebudú overené pred 10. Novembrom 2026, budú zmrazené. Kupujúci neuvidí vaše správy, kým sa overenie nedokončí. Podpora Modrý koník nemôže žiadnym spôsobom zasahovať do procesu overovania identity - je to automatizovaný proces. Aby ste získali označenie „Osoba overená“, je potrebné vložiť na účet Modrý koník aspoň 0,10 €, pričom tieto prostriedky budú venované na charitatívne účely pre deti z chudobných rodín🙏
Naozaj dúfame, že pochopíte naše preventívne opatrenia.
Modrý koník Dôvera & Bezpečnosť