icon

Odporučte dobrého gynekológa v Nových Zámkoch

kati1414
7. jan 2025

Dobrý deň, viete mi poradiť dobrého gynekológa v Nových Zámkoch ? Pripadne aj všeobecného a pediatra, z dôvodu sťahovania si musíme nájsť všetkých doktorov v NZ.

zuzana227
7. jan 2025

@kati1414 Alžbeta vargova gynekologička

michaella24
7. jan 2025

Ja som chodievala k MUDr. Bibiáne Halmešovej. Je to už síce dávno, ale bola som veľmi spokojná. Menila som ju len kvôli tomu, že sa mi nechcelo dochádzať do NZ, inak by som u nej zostala. Bola veľmi jemná a empatická pri vyšetreniach, aj celkovo ako človek bola veľmi príjemná.

witchlucia
13. jan 2025

Vrelo odporúčam navštíviť centrum medical na andovskej a skúsiť všeobecnú doktorku MUDr. Pavlovú. Oba aj sestrička Denisa sú perfektné, svižné a prívetivé.
V tej istej budove je tiež gynekologyčka MUDr Langova ktorý tiež veľmi odporúčam.
Za mňa je veľkou výhodou že sú pod jednou strechou, muž a syn tam zvykli chodiť na urológiu a ešte je tam hneď aj lekáreň.

moje912
1. apr 2025

@zuzana227 ani za nič na svete....

moje912
1. apr 2025

@witchlucia Pavlovej už dáva kartoteku Denisa hneď s určenou diagnózou. Mala som ostrohy a Denisa jej hovorí nohy ju bola lebo pribrala. Tak tá " super doktorka hneď začala že kam ona chodí cvičiť tammam aj ja. A to som bola tehotná...A Pavlova tak ľahko antibiotiká nepredpise aj keď crp je vysoké. Náhodi domácu liečbu cajicky a ležať. A do lekárne pošle s papierikom voľnopredajných liekov...naco teda ísť k nej?A ešte dovolenky má viac ako pracovných dní.