icon

Pôrodnica Nové Zámky

10. júl 2023

Ahojte, chcem sa spýtať kedy vám po cisárskom doniesli bábätko a koľko ste tam boli. Ďakujem

dagmarovita
10. júl 2023

ja som nemala cisarsky ale to co som tam zazila co som tam bola, mala som dost aj som podala staznost, nenormalne sestry, tak Ti drzim palce

autor
10. júl 2023

@dagmarovita to naozaj? To ma mrzi, ja počúvam len dobre recenzie. Ak ti to nevadí, čo sa stalo?

anahaha
10. júl 2023

Ja som roda normálne minulý rok v novembri a vsetko v pohode, len jedna sestrička alebo co bola zac bola fakt arogantná. Bola som prvorodička a mala som vtedy 18 rokov , mala mi plakala stale a prišla som za nou a uplne hnusna bola ze naco si robim deti ked s nimi neviem....... Ako hnech sa nehnevá ale na to tam bola ked potrebujú niektore pomoct nech pomoze a nie sa takto chovať. ..... Okrem toho pristup úžasný . 🙂

anahaha
10. júl 2023

@anahaha *rodila

dagmarovita
10. júl 2023

jedna mi vravela ze nezvladnem normalny porod ze mam si dat cisarsky to mi vravela nadranom ked som mala bolesti opakujuce sa stahovanie, zavolala som doktora a on ze nie vsetko je v poriadku, tak aj bolo, pri porode mi vravela jedna sestra ze nektricte tak, dalsia mojmu synovi tahala usi lebo ho kupala v tej fialovej vode a zabavala sa na dietati ze pozrite ako spi ani sa nezobudi a tahala mu ucho, aby mi ukazala ze ako vzdy vsetky deti zaspia pri prvom kupeli, mam na nu len jedno slovo, jedna matka padla po cisarskom a sestra na nu kricala ze krava jedna na celu chodbu bola to romka, co sa tyka ucenia kojenia tak to bolo hrozne, sestricky neochotne, boli sme tam viacere ani jednu nevedeli naucit pomoct prilozit babatko k bradavke aby tahalo, to najsilnejsie mlieko vytekalo, ale boli nechutne lenive, jedna mi povedala ze ja kojit nikdy nebudem nemala pravdu
lekari boli v pohode dobri, hlavne takamlada lekarka.

dagmarovita
10. júl 2023

vsetky matky sme mali umele mlieko tam, ale sa honosia menom ze nemocnica priatelska kojeniu. pritom to je jednoduche naucit spravne prisunut nastavit hlavicku, aj dieta sa to musi naucit, lebo hned mne ho nedali k prsniku, za ten tyzden to bola skoda za to, Ja som to potom v nejakom dotazniku uz pisala, takze sa to mohlo zmenit co ale pochybujem, takze vela stastia na sestricky

autor
10. júl 2023

@dagmarovita to ma naozaj mrzi že si natrafila na takúto kravu. Bohužiaľ s týmto rátam, robím so ženami a tie povahy viacmenej poznám, aj keď to je veľmi nepríjemne. V ktorom roku si rodila? Dúfam, že sa to ale zmenilo. Veľmi mi tečie kolostrum už teraz tak chcela by som kojiť.

dagmarovita
10. júl 2023

pred tromi rokmi, vyplnila som niekde dotaznik ale mala by som to asi poslat riaditelovi, ty kokso take veci ked som si teraz na to spomenula mam dost. ale lekari v pohode boli dobri.

jaga18
10. júl 2023

Ja som nemala sekciu, ale prirodzený pôrod pred takmer 2 rokmi. Za mňa úplne super prístup na sestonedeli a pri pomoci s dojčením samá ochota. Môj drobec len kričal a prisať sa nechcel, nevedel. Priniesli mi vankúš na dojčenie a hľadali sme polohu, ktorá mu vyhovovala. Strávili tam pri mne dosť času. Jedna sestra zahundrala, že mám tretie dieta a ako to, ze neviem dojčiť. Ale dr ju hneď sfukla, že každé dieťa je iné, každé sa učí inak a potom už bola aj tá sestra v pohode.

mima1608
11. júl 2023

Ja som rodila pred mesiacom, síce nie cisárskym, ale dcérka bola pridusená, tak sme preto nemali ani bonding, a vzali mi ju aj na pozorovanie. Ale poctivo nosili prikladať, aj mi ju vždy po nakojení ale hodinku nechali na mojkanie. Dali ju ku mne na ďalší deň doobeda, po vizite.
A ako teda pozeram tie komentáre, tak sa to tam zmenilo k lepšiemu s príchodom novej primárky. Lekári boli topka, sestričky detto - ja som napríklad pri pôrode vrieskala tak, že ma až pri výťahoch bolo počuť a nikto na mňa nekričal a ani nebol nepríjemný. Sestričky pri pôrode absolútne super, pekne so mnou komunikovali a pomáhali mi. 600nedelie tiež ok. Bola tam jedna nepríjemná sestrička z gyn a z novorodeneckeho jedna taká ... Sekera. Nebola že nejako veľmi nepríjemná, len taká rázna a svojská. Ale ja som teda žiadnu negatívnu skúsenosť nemala.

mima1608
11. júl 2023

A ešte doplním, že aj s kojenim veľmi pomáhali. Dokonca mi prízvukovali, že mám prísť, keď budem mať akýkoľvek problém s priložením. Mne sa laktacia rozbehla až doma, malú som prvý týždeň dokrmovala, ale UM jej dali až po konzultácii so mnou, nie svojvoľne

klauwazovski
12. júl 2023

@dagmarovita tak to sme dve 😏

mimi2567
25. júl 2023

Ahoj ja som rodila sice minulý rok a bola som mladá mamička a vraj sa k takým nechávajú pekne ale akonahle som došla tak sestričky na šestonedeli a novorodenckom sa neda vynachvalit vzdy chodili ci nieco nepotrebujem alebo mali proste topka ale pôrod by som si uz nezopakovala keďže my nedali pasy a mali nedychal uz vo mne tak sa narodil tak ze ho museli oživovať ale inak ostatok všetko dobre az na tu stravu