icon

Psychopat z Nových Zámkov

2. aug 2023

Ahojte, počuli ste o tomto prípade? Myslíte, že je to reálne?
https://www.rodinusinedam.sk/

Strana
z2
autor
7. aug 2023

@w3rona M.B. je ten novy partner, ktory tu je povazovany za psychopata

autor
7. aug 2023

@jana005 tie komentare boli k prispevku jednej pani z OZ, ktore myslim riesi zeny kde napisala status o tom, ze ak bude dotycna potrebovat pomoc nech sa ozve. V prispevku pise, ze povodny partner je ten agresor, manipulator, ze ju sleduje(kamera v aute) .na co sa ten muz, povodny partner ohradil (stale tie iste argumenty), cast z toho je citatelna na foto a ta zena na to odpisala..

jana005
7. aug 2023

Ďakujem

w3rona
7. aug 2023

@autor to mi je jasné... ale chcela som vediet meno

autor
8. aug 2023

@w3rona myslím, že to tu bolo jasne napísané, že mená tu nikto nebude písať. Keď chcete, napíšte dotyčnej do súkromnej správy aj keď neviem, či meno pozná alebo sa ozvite priamo chlapovi, ktorý túto kampaň začal, možno vám ho s radosťou zazdieľa.

yvanielka
16. aug 2023

Vyskočil mi na FB jeho platený príspevok, pán to už extrémne hrotí, na mieste tej partnerky už to asi riešim na polícii

lenkasarka
16. aug 2023

@yvanielka podľa mna je úplný pošahanec

rude_baby
17. aug 2023

@yvanielka toto mi už príde ako extrém, ale nechcela som mu to na fb komentovať... 🙈

autor
18. aug 2023

@rude_baby je dost mozne, ze obaja su to psychopati. Preto Frantisek tak rozumie umyslom M.B. Ale ak su veci tak ako ich opisuje tak M.B. bude nebezpecny clovek.

bebina23
5. sep 2023

@yvanielka je to teda Gematrans? Teraz som tu story náhodou nasla na Fb a normálne som zvedavá

yvanielka
6. sep 2023

@bebina23 nie, napísala som ti

xnatalkax
21. nov 2023

@yvanielka aka to je firma? Napises mi prosim

stanielka17
21. nov 2023

@yvanielka Zacinam rozmyslat nad tym, kto je v tomto milostnom trojuholniku ten skutocny psychopat, kazdopadne dotycna ma zaujimavy vkus na muzov.

mandarinka555
21. nov 2023

@stanielka17 Všetci traja 😝

stanielka17
21. nov 2023

@mandarinka555 Bookmarkla som si to, ked dojdem z robioty budem citat 😁

stanielka17
21. nov 2023

Tie ilustracie su top 🤣🤣

Strana
z2