icon

Ako vyriešiť závesy na balkónové dvere a okno?

Dnes o 17:53

Ahoj, chcela by som sa ťa opýtať, ako by si vyriešil/a tieto závesy. Máme balkónové dvere a vedľa nich okno, takže neviem, ako ich najlepšie rozmiestniť, aby to vyzeralo pekne a celé spolu ladilo. Nemáš nejaký nápad alebo skúsenosť, ako to majú vyriešené iní?
Tento obrázok je ilustračný

Ako vyriešiť závesy na balkónové dvere a okno?
anonym_8927ae
•
Dnes o 18:04

Za mňa by mali byť závesy a záclony aj na okne dlhé z estetického hľadiska.Z praktického hľadiska by bolo vhodnejšie,aby bol radiátor odkrytý

anonym_0085d1
•
Dnes o 18:04

@anonym_autor ja by som dala všetko v jednej dĺžke aby to bolo ucelenejšie.

2691
•
Dnes o 18:09

@anonym_autor ja by som dala na obidve strany iba dlhé záclony bez zavesov

minenkaa
•
Dnes o 18:09

Vsak jedna dĺžka ,záclony by som vyhodila a určite tu na tom okne veď to je uplne zbytocne takáto dĺžka ,podľa mňa záclony sú uplne zbytocne

autor
•
Dnes o 18:26

No teraz to mam takto viem vyzerá to hrozne 😅 vlastne to sú dva dlhé zavesy ale ja som dala jeden tak

anonym_77f363
•
Dnes o 18:37

@anonym_autor
Dvojita tyc pri radiatore su na pevno

doriiis
•
Dnes o 18:38

Ja by som to dala takto

anonym_b89972
•
Dnes o 18:42
@doriiis

Ja by som to dala takto

@doriiis presne taký obrázok som hľadala. Takto je to perfektné

2691
•
Dnes o 18:51
@doriiis

Ja by som to dala takto

@doriiis to je pekné

anonym_77f363
•
Dnes o 19:03
@anonym_b89972

@doriiis presne taký obrázok som hľadala. Takto je to perfektné

@anonym_b89972
Podla mna cele zle
Ak má radiátor pripevnený termostatický ventil (TRV), teplý vzduch zachytený za závesom spôsobí, že senzor príliš rýchlo vyhodnotí priestor ako „teplý“ a radiátor sa vypne skôr, než sa zvyšok miestnosti stihne zohriať na požadovanú teplotu.🤔

anonym_77f363
•
Dnes o 19:13
@anonym_77f363

@anonym_b89972
Podla mna cele zle
Ak má radiátor pripevnený termostatický ventil (TRV), teplý vzduch zachytený za závesom spôsobí, že senzor príliš rýchlo vyhodnotí priestor ako „teplý“ a radiátor sa vypne skôr, než sa zvyšok miestnosti stihne zohriať na požadovanú teplotu.🤔

@anonym_77f363
Sorry, vypadlo mi slovo technicky je to zle

autor
•
Dnes o 19:44
@doriiis

Ja by som to dala takto

@doriiis ďakujem asi to sj takto urobím. Nejaké tipy kde kúpim presne také zavesy? Určite pozriem pepco alebo aj IKEA 😀

doriiis
•
Dnes o 20:06
@anonym_autor

@doriiis ďakujem asi to sj takto urobím. Nejaké tipy kde kúpim presne také zavesy? Určite pozriem pepco alebo aj IKEA 😀

@anonym_autor ... No tak s týmto ti neporadim veru. Ja som odporca záclon. 😁
Nemám ani jednu.

anonym_b89972
•
Dnes o 21:29
@anonym_autor

@anonym_autor ľanové závesy z Ikea sú super
https://www.ikea.com/sk/sk/p/dytag-zavesy-1-par...
Bielu záclonu alebo takú mliečnu nájdeš hocikde.