Ako vyriešiť závesy na balkónové dvere a okno?
@anonym_autor ja by som dala všetko v jednej dĺžke aby to bolo ucelenejšie.
Vsak jedna dĺžka ,záclony by som vyhodila a určite tu na tom okne veď to je uplne zbytocne takáto dĺžka ,podľa mňa záclony sú uplne zbytocne
Ja by som to dala takto
@doriiis presne taký obrázok som hľadala. Takto je to perfektné
@doriiis presne taký obrázok som hľadala. Takto je to perfektné
@anonym_b89972
Podla mna cele zle
Ak má radiátor pripevnený termostatický ventil (TRV), teplý vzduch zachytený za závesom spôsobí, že senzor príliš rýchlo vyhodnotí priestor ako „teplý“ a radiátor sa vypne skôr, než sa zvyšok miestnosti stihne zohriať na požadovanú teplotu.🤔
@anonym_b89972
Podla mna cele zle
Ak má radiátor pripevnený termostatický ventil (TRV), teplý vzduch zachytený za závesom spôsobí, že senzor príliš rýchlo vyhodnotí priestor ako „teplý“ a radiátor sa vypne skôr, než sa zvyšok miestnosti stihne zohriať na požadovanú teplotu.🤔
@anonym_77f363
Sorry, vypadlo mi slovo technicky je to zle
Ja by som to dala takto
@doriiis ďakujem asi to sj takto urobím. Nejaké tipy kde kúpim presne také zavesy? Určite pozriem pepco alebo aj IKEA 😀
@doriiis ďakujem asi to sj takto urobím. Nejaké tipy kde kúpim presne také zavesy? Určite pozriem pepco alebo aj IKEA 😀
@anonym_autor ľanové závesy z Ikea sú super
https://www.ikea.com/sk/sk/p/dytag-zavesy-1-par...
Bielu záclonu alebo takú mliečnu nájdeš hocikde.

Za mňa by mali byť závesy a záclony aj na okne dlhé z estetického hľadiska.Z praktického hľadiska by bolo vhodnejšie,aby bol radiátor odkrytý