Akú teplotu máte v dome počas leta?
Akú teplotu máte v dome? U nás nezateplený tehlový dom, termoizolačné sklá, plochá strecha, dom je bez klimy. Pri vonkajších 40 stupňoch má pivnica 25 stupňov, prízemie 30 stupňov, poschodie 35 stupňov.
tehlový, zateplený bungalov, plochá strecha, bez klímy, zatiahnuté vonkajšie žalúzie. Vonku 39, vnútri 29. Izba na severnej strane pocitovo chladnejšie.
@anonym_autor panelákový byt, prízemie, 30 stupňov už tretí či štvrtý deň, akože masaker... ventilátory idú celý deň v každej izbe a mňa to dokopalo k riešeniu klímy
@anonym_autor poschodovy dom s plechovou strechou, orientacia vychod/ zapad vrchne poschodie 33 spodne poschodie 30 , pivnice nemame, dom je zatepleny, mame vonkajsie zaluzie. Nevadi mi to milujem to, pod 30 st mi je chladno… vzdy… klimu nemam rada nerobi mi zdravotne dobre.
@anonym_autor poschodovy dom s plechovou strechou, orientacia vychod/ zapad vrchne poschodie 33 spodne poschodie 30 , pivnice nemame, dom je zatepleny, mame vonkajsie zaluzie. Nevadi mi to milujem to, pod 30 st mi je chladno… vzdy… klimu nemam rada nerobi mi zdravotne dobre.
@akinom0077 byt mam 2 poschodie zo 7 , orientacia vychod zapad, zaluzie den a noc len teplota 28 st
23 stupnov zatepleny a klima
rod. dom zateplený. von 30,2 st, na prízemí 29,5st.
na poschodí to bude ešte viac.
@anonym_autor to vetras cely den? A mas vsetky okna na juh, ziadne zaluzie? Lebo na dom mi toto pride priserne vela. My mame nezatepleny, akurat ale zateplujeme, ale hotova je len severna a dnes dokoncili SZ stranu, a dole akurat 25,6 a hore asi 27,5. Aj to sme nemohli vetrat kvoli foliam na oknach, tak v noci sme to nevyvetrali. Panelakovy byt na juh, to som dokazala udrzat v JZ casti tych 29-30 v horucavach.
Vdaka klime 24, vcera bolo vonku 37.5, teraz ukazuje 35. Ale len pred nedavnom sme sa vratili z dovolenky a pri prilete manzel pozrel, ze na poschodi ukazuje 30.5 stupna, na prizemi 28, tak na dialku hned zapol klimu. Dom je zatepleny, v BA. Klimu zapiname teraz vacsinou iba na poschodi, chlad pada aj dolu, tak vacsinou je dolu 27, co sa da. Ale ak varime, alebo robim z domu, ako dnes, tak si ju zapnem aj tam, lebo spotrebice vykuria...
A skla mame obycajne, plochu pultovu strechu, ale je zateplena. Stary 65 rocny dom pri BB.
Dom je priecelim na SZ, vychodne izby su horsie, ale tie su len 2 a juh - zaclana od susedov dom.
@anonym_autor to vetras cely den? A mas vsetky okna na juh, ziadne zaluzie? Lebo na dom mi toto pride priserne vela. My mame nezatepleny, akurat ale zateplujeme, ale hotova je len severna a dnes dokoncili SZ stranu, a dole akurat 25,6 a hore asi 27,5. Aj to sme nemohli vetrat kvoli foliam na oknach, tak v noci sme to nevyvetrali. Panelakovy byt na juh, to som dokazala udrzat v JZ casti tych 29-30 v horucavach.
@anonym_69e201 okná severovýchod a juhozápad, ale teplo sála hlavne zo stropu pod plochou strechou a tiež zo stien. Slnko svieti na dom po celý deň. Aj pri vetraní sa chladnejší vzduch v noci ohrieva od stropu a stien.
@anonym_69e201 okná severovýchod a juhozápad, ale teplo sála hlavne zo stropu pod plochou strechou a tiež zo stien. Slnko svieti na dom po celý deň. Aj pri vetraní sa chladnejší vzduch v noci ohrieva od stropu a stien.
@anonym_autor tu pomoze iba klima a pripadne este viac izolacie do strechy,
JZ byt, velke okna, najvyssie poschodie pod strechou, s pustenou klimatizaciou cely den 28st., vonku bolo cez 40
@anonym_autor u nas pri 40°C v dome mame max 28°C bez klimy s klimou podla toho kolko nastavime
Rodinný dom,Slnko máme celý deň,bez klímy,stropný ventilátor v spálni,vonku teraz 37,vnútri 32.
Aktualne sme u mami na dome a má vnutri 24 , bez klimy tu nemá
na poschodi viac a na povale saunu
@anonym_autor zatepleny tehlovy, Ackova strecha, pivnica. Vonku 38C. Druhy rok mame na poschodi klimu, aby sme uz nemali v spalni 29C 🥵
Na prizemi uz hroznych 27,5C, na poschodi v izbach drzime prijemnych 26C.
Zatepleny dom , Bratislava, v pondelok mi auto ukazovalo 39,5 stupna a doma sem mali - prizemie 23stupnov a hore 31 😨 ale hore mame klimu, takze pohoda
@anonym_autor boli sme bez klímy, ale kolu dcére neznáša teplo sme dali klímu odvtedy je v pohode máme tých 24-25
@anonym_autor Tento víkend čo bolo vonku 42 a vnútri v dome sme mali 34 na skapanie.
Teraz je búrka ae vnútri 31,8 nestíha sa to vychladiť.

ja bývam v bytovom dome, pod šikmou strechou a momentálne je v byte 28,5. vonku je 31.
keď je vonku viac, zapínam klimu ...