icon

Akú teplotu máte v dome počas leta?

1. júl 2026

Akú teplotu máte v dome? U nás nezateplený tehlový dom, termoizolačné sklá, plochá strecha, dom je bez klimy. Pri vonkajších 40 stupňoch má pivnica 25 stupňov, prízemie 30 stupňov, poschodie 35 stupňov.

biba_18
•
1. júl 2026

ja bývam v bytovom dome, pod šikmou strechou a momentálne je v byte 28,5. vonku je 31.
keď je vonku viac, zapínam klimu ...

anonym_7eaa02
•
1. júl 2026

tehlový, zateplený bungalov, plochá strecha, bez klímy, zatiahnuté vonkajšie žalúzie. Vonku 39, vnútri 29. Izba na severnej strane pocitovo chladnejšie.

vikusjk
•
1. júl 2026

@anonym_autor panelákový byt, prízemie, 30 stupňov už tretí či štvrtý deň, akože masaker... ventilátory idú celý deň v každej izbe a mňa to dokopalo k riešeniu klímy

crazy_cat_lady
•
1. júl 2026

Zatepelny byt, 7. p., klima, okolo 24

akinom0077
•
1. júl 2026

@anonym_autor poschodovy dom s plechovou strechou, orientacia vychod/ zapad vrchne poschodie 33 spodne poschodie 30 , pivnice nemame, dom je zatepleny, mame vonkajsie zaluzie. Nevadi mi to milujem to, pod 30 st mi je chladno… vzdy… klimu nemam rada nerobi mi zdravotne dobre.

akinom0077
•
1. júl 2026
@akinom0077

@anonym_autor poschodovy dom s plechovou strechou, orientacia vychod/ zapad vrchne poschodie 33 spodne poschodie 30 , pivnice nemame, dom je zatepleny, mame vonkajsie zaluzie. Nevadi mi to milujem to, pod 30 st mi je chladno… vzdy… klimu nemam rada nerobi mi zdravotne dobre.

@akinom0077 byt mam 2 poschodie zo 7 , orientacia vychod zapad, zaluzie den a noc len teplota 28 st

anonym_e20de0
•
1. júl 2026

23 stupnov zatepleny a klima

anonym_f0ea9f
•
1. júl 2026

rod. dom zateplený. von 30,2 st, na prízemí 29,5st.
na poschodí to bude ešte viac.

anonym_69e201
•
1. júl 2026

@anonym_autor to vetras cely den? A mas vsetky okna na juh, ziadne zaluzie? Lebo na dom mi toto pride priserne vela. My mame nezatepleny, akurat ale zateplujeme, ale hotova je len severna a dnes dokoncili SZ stranu, a dole akurat 25,6 a hore asi 27,5. Aj to sme nemohli vetrat kvoli foliam na oknach, tak v noci sme to nevyvetrali. Panelakovy byt na juh, to som dokazala udrzat v JZ casti tych 29-30 v horucavach.

simsalabim
•
1. júl 2026

Vdaka klime 24, vcera bolo vonku 37.5, teraz ukazuje 35. Ale len pred nedavnom sme sa vratili z dovolenky a pri prilete manzel pozrel, ze na poschodi ukazuje 30.5 stupna, na prizemi 28, tak na dialku hned zapol klimu. Dom je zatepleny, v BA. Klimu zapiname teraz vacsinou iba na poschodi, chlad pada aj dolu, tak vacsinou je dolu 27, co sa da. Ale ak varime, alebo robim z domu, ako dnes, tak si ju zapnem aj tam, lebo spotrebice vykuria...

anonym_69e201
•
1. júl 2026

A skla mame obycajne, plochu pultovu strechu, ale je zateplena. Stary 65 rocny dom pri BB.
Dom je priecelim na SZ, vychodne izby su horsie, ale tie su len 2 a juh - zaclana od susedov dom.

autor
•
1. júl 2026
@anonym_69e201

@anonym_autor to vetras cely den? A mas vsetky okna na juh, ziadne zaluzie? Lebo na dom mi toto pride priserne vela. My mame nezatepleny, akurat ale zateplujeme, ale hotova je len severna a dnes dokoncili SZ stranu, a dole akurat 25,6 a hore asi 27,5. Aj to sme nemohli vetrat kvoli foliam na oknach, tak v noci sme to nevyvetrali. Panelakovy byt na juh, to som dokazala udrzat v JZ casti tych 29-30 v horucavach.

@anonym_69e201 okná severovýchod a juhozápad, ale teplo sála hlavne zo stropu pod plochou strechou a tiež zo stien. Slnko svieti na dom po celý deň. Aj pri vetraní sa chladnejší vzduch v noci ohrieva od stropu a stien.

simsalabim
•
1. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_69e201 okná severovýchod a juhozápad, ale teplo sála hlavne zo stropu pod plochou strechou a tiež zo stien. Slnko svieti na dom po celý deň. Aj pri vetraní sa chladnejší vzduch v noci ohrieva od stropu a stien.

@anonym_autor tu pomoze iba klima a pripadne este viac izolacie do strechy,

anonym_eae4dd
•
1. júl 2026

JZ byt, velke okna, najvyssie poschodie pod strechou, s pustenou klimatizaciou cely den 28st., vonku bolo cez 40

anonym_88c2b6
•
1. júl 2026

@anonym_autor u nas pri 40°C v dome mame max 28°C bez klimy s klimou podla toho kolko nastavime

babababka
•
1. júl 2026

Rodinný dom,Slnko máme celý deň,bez klímy,stropný ventilátor v spálni,vonku teraz 37,vnútri 32.

minesasubu
•
1. júl 2026

Aktualne sme u mami na dome a má vnutri 24 , bez klimy tu nemá
na poschodi viac a na povale saunu

euka210
•
1. júl 2026

@anonym_autor zatepleny tehlovy, Ackova strecha, pivnica. Vonku 38C. Druhy rok mame na poschodi klimu, aby sme uz nemali v spalni 29C 🥵
Na prizemi uz hroznych 27,5C, na poschodi v izbach drzime prijemnych 26C.

layla
•
1. júl 2026

Zatepleny dom , Bratislava, v pondelok mi auto ukazovalo 39,5 stupna a doma sem mali - prizemie 23stupnov a hore 31 😨 ale hore mame klimu, takze pohoda

andrejka1974
•
1. júl 2026

@anonym_autor boli sme bez klímy, ale kolu dcére neznáša teplo sme dali klímu odvtedy je v pohode máme tých 24-25

anonym_2a8222
•
1. júl 2026

@anonym_autor Tento víkend čo bolo vonku 42 a vnútri v dome sme mali 34 na skapanie.
Teraz je búrka ae vnútri 31,8 nestíha sa to vychladiť.