Aký kožený gauč doma máte a odkiaľ?
Pobehala som predajne u nas v okoli a vyber bol biedny, bud teda to boli strasne palky, ze 7000+€, alebo nam nieco nevyhovovalo, napriklad nizke chrbtove opierky a podobne.
Tak ak mate zaujem sa podelit, mozto odfotit vas gauc a napisat ci ste spokojne, odkial ho mate, vopred dakujem, budem velmi vdacna.
Okay - predajca
cena - 1700e
Farba sivo hnedá.
spokojnosť - 90 perc.
pozri - Phase
Phase
Cez xxxlutz,polsky vyrobca, 3+2+1 ,nieco cez 3 tisic pred rokom,klasicky dizajn čo ked sediš aj hlavu oprieš,nie tie moderne co sa oprieš tak do pol chrbta,foto nebude,nie som doma...som max spokojná
@anonym_autor my sme zase spokojni s Kondelou, mame od nich sedacku uz niekolko rokov a ziaden problem. Fotku tiez mozem poslat az neskor, ked budem doma
@anonym_autor My máme taký klasický gauč, zmestí sa naň zopár ľudí, avšak nie je úplne najnovší, ale hlavné je, že je možné na ňom sexovať.
Cez xxxlutz,polsky vyrobca, 3+2+1 ,nieco cez 3 tisic pred rokom,klasicky dizajn čo ked sediš aj hlavu oprieš,nie tie moderne co sa oprieš tak do pol chrbta,foto nebude,nie som doma...som max spokojná
@janinah Presne, opierka do pol chrbta, preco to ludia vobec kupuju? Potom by taku blbost nevyrabali a bol by dostatocny vyber normalnych gaucov.
Alebo sedenie ze "kozubove" ako mi vysvetlil predajca, t.z. ze ked si nanho sadnem ja tak, ze hranu sedenia mam presne nzarazenu vo vnutornej strane kolien, cize nadoraz, ta za chrbtom mam do opierky este dobrych 30 cm fugu a neviem sa opriet.
@janinah Presne, opierka do pol chrbta, preco to ludia vobec kupuju? Potom by taku blbost nevyrabali a bol by dostatocny vyber normalnych gaucov.
Alebo sedenie ze "kozubove" ako mi vysvetlil predajca, t.z. ze ked si nanho sadnem ja tak, ze hranu sedenia mam presne nzarazenu vo vnutornej strane kolien, cize nadoraz, ta za chrbtom mam do opierky este dobrych 30 cm fugu a neviem sa opriet.
@anonym_autor podporujú ortopedov😃
Dali sme si urobit na mieru podla nasich predstav v sukromnej nabytkarskej firme. Ale to uz pred X rokmi.
No drzi dodnes bez skrabanca, vysuchania, zmeny farby, vysedenej koze.
Ukazalo sa to ako dobra investicia.
@moonlight1210 Kolko vas to vyslo, prosim?
@moonlight1210 Kolko vas to vyslo, prosim?
@anonym_autor 2008 to stalo v prepocte 2000€.
Dnes by bol drahsi. Mozno by to bolo 5-6 tisic. Mozno viac. Ma cca 3,5x3 m.
@anonym_autor 2008 to stalo v prepocte 2000€.
Dnes by bol drahsi. Mozno by to bolo 5-6 tisic. Mozno viac. Ma cca 3,5x3 m.
ktora firma to prosim ta takto robi na mieru?
@moonlight1210
@anonym_autor my sme zase spokojni s Kondelou, mame od nich sedacku uz niekolko rokov a ziaden problem. Fotku tiez mozem poslat az neskor, ked budem doma
@ufatess aj ja budem rada, ked mi posles fotku, kludne mozes aj do sukromnej spravy, dakujem❤ A kedy ste kupovali gauc?
@ufatess aj ja budem rada, ked mi posles fotku, kludne mozes aj do sukromnej spravy, dakujem❤ A kedy ste kupovali gauc?
@pupavocka101 poslem, nemam s tym problem ale som odcestovana, ak az niekedy cez vikend, dobre? Pred dvoma rokmi sme kupovali
@anonym_autor https://sedacka.sk/byvanie/hammer túto máme už asi 15 rokov, robená na mieru, stále je ako nová.
ktora firma to prosim ta takto robi na mieru?
@moonlight1210
@anonym_autor hladala som, ale po tych rokoch uz neviem najst doklad. Ani v mailoch zialbohu, lebo vsetky pred 2012 pri prechode na novu mailovu schranku mi technici stratili. Len sem-tam sa nejaky starsi zachoval. Ale komunikacia s tou firmou tam zial neostala.
Pamatam si len, ze bola niekde zo severneho Slovenska. Asi v okoli Bytce.
@anonym_autor hladala som, ale po tych rokoch uz neviem najst doklad. Ani v mailoch zialbohu, lebo vsetky pred 2012 pri prechode na novu mailovu schranku mi technici stratili. Len sem-tam sa nejaky starsi zachoval. Ale komunikacia s tou firmou tam zial neostala.
Pamatam si len, ze bola niekde zo severneho Slovenska. Asi v okoli Bytce.
@moonlight1210 dakujem
@anonym_autor https://sedacka.sk/byvanie/hammer túto máme už asi 15 rokov, robená na mieru, stále je ako nová.
@volterra aj si si ju niekde predtym odskusala?

Dali sme si urobit na mieru podla nasich predstav v sukromnej nabytkarskej firme. Ale to uz pred X rokmi.
No drzi dodnes bez skrabanca, vysuchania, zmeny farby, vysedenej koze.
Ukazalo sa to ako dobra investicia.