Aký kožený gauč doma máte a odkiaľ?
Pobehala som predajne u nas v okoli a vyber bol biedny, bud teda to boli strasne palky, ze 7000+€, alebo nam nieco nevyhovovalo, napriklad nizke chrbtove opierky a podobne.
Tak ak mate zaujem sa podelit, mozto odfotit vas gauc a napisat ci ste spokojne, odkial ho mate, vopred dakujem, budem velmi vdacna.
@pupavocka101 oni to maju tak, ze doprava je vacsinou zdarma od cca 149€, ale zavisi od typu tovaru a sposobu dorucenia. Pri niektorych vacsich alebo rychlejsich dopravach moze byt limit vyssi. Presna cena sa ti ale kazdopadne ukaze v kosiku🙂
@ufatess super, tak to je dobre, ze pri vyssych cenach maju dopravu zadarmo, lebo vsak gauc bude isto stat viac🙂
baby, ked ste kupovali kozenny gauc, je nan aj dlhsia zaruka? a este by ma zaujimalo, nemate pocit, ze vas v zime chladi ked na nom sedite a v lete sa zase lepite nan? chcem tiez vymenit sedacku ale vobec neviem aku vybrat, som nerozhodna
@janulicka24 tak to zalezi od predajne a ponuke ci ti poskytnu aj dlhsiu zaruku, niektore to maju, pri niektorych si musis priplatit predlzenu zaruku, nie je to vsade rovnako. a aj ta koza je velmi individualna, niekomu to vadi, niekomu nie. treba sa vybrat po obchodoch a viac sedaciek poskusat, aby si mala s cim porovnavat, ako aj my teraz
@anonym_e5c968 parndorf?
@anonym_autor áno, Pandorf xxl, ale Leiner je vo Viedni tam ma stopla doprava.
@janulicka24 tak to zalezi od predajne a ponuke ci ti poskytnu aj dlhsiu zaruku, niektore to maju, pri niektorych si musis priplatit predlzenu zaruku, nie je to vsade rovnako. a aj ta koza je velmi individualna, niekomu to vadi, niekomu nie. treba sa vybrat po obchodoch a viac sedaciek poskusat, aby si mala s cim porovnavat, ako aj my teraz
@pupavocka101 rozumiem, takze je to velmi individualne. lebo rozmyslam, ci ist do kozenej ale zase na druhej strane som si vyhliadla v kondele aj taku latkovu a strasne sa mi paci. ach, neviem co spravit..
@pupavocka101 rozumiem, takze je to velmi individualne. lebo rozmyslam, ci ist do kozenej ale zase na druhej strane som si vyhliadla v kondele aj taku latkovu a strasne sa mi paci. ach, neviem co spravit..
@janulicka24 neviem, mne pridu uz krajsie sedacky latkove, tie kozene mi pridu uz taky prezitok ale zase pokial je kvalitna koza, tak vydrzia dlhsie. A ktoru si si u nich vybrala?
@ufatess super, tak to je dobre, ze pri vyssych cenach maju dopravu zadarmo, lebo vsak gauc bude isto stat viac🙂
@pupavocka101 samozrejme, ze to bude viac, budes rada ak to bude trojciferna cislica😀

@anonym_autor xxxlutz v Rakúsku v našej pobočke ho nemali.Tmavosivy do 3 t eur max.spokojnost aj je otvárací a dá sa roztiahnut
@anonym_e5c968 parndorf?