icon

Kde kúpiť účinnú protislnečnú fóliu na okno?

Dnes o 13:45

Potrebujem ju na veľké okno v obývačke, poobede tam pečie slnko úplne naplno. Pozerala som rôzne na internete, ale pri niektorých sa píše, že skoro vôbec netlmia teplo. Máte niektorá konkrétnu, s ktorou ste spokojná?

anonym_929408
Dnes o 13:54

@anonym_autor je to len fólia, takže to v podstate nemá ako chrániť, môže to len niečo málo odraziť. Lepšie máš buď zatemňovacie závesy alebo vonkajšie žalúzie.

anonym_0eb0cc
Dnes o 14:17

Blackout zavesy vedia fajne zadrzat slnko ale tak to asi nebude velmi ekonomicke vzhladom na elektrinu

patrike
Dnes o 15:26

Nikde, nechaj namontovat vonkajsie rolety / zaluzie, zaklad je nepustit slnko k oknu.

mateson2004
Dnes o 17:02

Bude to vyzerat otrasne, ale v robote sme si nalepili na okná ( z vonku) takú tú termoizolačnú fóliu z lekárne. Sme budova bez klimatizácie. Stojí to cca 3 eura a pomoze to velmi. Musis to ale nalepit zvonku, normalne sme to páskou lepiacou. Tak ale nám.je jedno ako to vyzerá. Pár kolegýň sa uz priznalo, ze aj doma si to uz dalo🙂 Doma mám vonkajšie rolety a nez sme ich dali, mala som zatemnovacie závesy. No tá fólia za 3 eurá urcita pomoze viacej.