Koberec do obývačky: riešenie pre chladné podlahy?
Prosím o názory, rady, tipy - prenajali sme si byt a nevieme ako vyriešiť podlahu v obývačke. Je to priechodná izba a trávime v nej veľa času, najviac zo všetkých izieb, podlaha sú úplne klasické parkety, pod nami sú pivničné priestory, keďže je byt na prízemí, čiže podlaha je dosť chladná a ešte k tomu je obývačka orientovaná na sever. Obývačka je veľká cca 5x4m. Premýšľam že by sme dali na zem koberec, no keďže v obývačke sú 3 dvere a veľa sa cez ňu chodí tak by sa oň asi stále zakopávalo, potom zostáva asi dať koberec na úplne celý priestor podlahy ... skutočne neviem. Ako by ste to vyriešili vy?
@anonym_autor prečo by si chcela zakopávať o koberec. Vždy som mala len menší na časť priestoru a nikdy nik oň nezakopával. Ani deti, ani dospelí
nikdy som nemala koberec od dverí k dverám - a nezakopávame o neho… nerozumiem, prečo by ste mali zakopávať? 😏
Alebo ešte môžete kúpiť koberce metrážne, tie kancelárske a dať do všetkých miestností
@anonym_autor Máme takú obývačku a v živote ma nenapadlo, že o koberec v strede miestnosti by niekto zakopával. Ani malé deti, ani dospelí. Veď keď kúpiš koberec v kuse, ktorý má profesionálne tkáčsky urobený okraj, tak sa toho nemusíš báť.
@anonym_autor si kúpte papuče
Mame koberec robeny na mieru,odmerali sme dlzku,sirku a cez net zo stranky ,,lietajuci koberec,,nam ho odstrihli a poslali.Okolo 200eur stal a je to vysoko zatazovy koberec,co sa pouziva v kancelariach,lebo presne aj u nas.Sme v obyvacke vsetcia,plus aj s kuchynou to mame takze je to najvytazenejsia izba v celom dome.

@anonym_autor
Kupili sme do obyvacky plysovy koberec-zasahuje priestor okolo konferencneho stolika a sedacky,presne,aby nam nebolo chladno od noh.
Predtym sme mali iba taky maly pod stolikom,to bolo ozaj len na dekoraciu...
Skus taky rozmer,kde nebude tym dveram prekazat-my ho mame tiez otoceny inak ,ako kaze logika...ale plni ucel🙂👌