Okrúhly alebo obdĺžnikový stolík? Prosím o radu
Dievčatá prosím o radu. Stolík by ste dali okrúhly alebo obdlznik? Nie tie na fotke je to len vizualizácia . Ďakujem za rady
Kde zmizli farby?
@anonym_1ad5cc tam, kde aj tvoja schopnosť odpovedať na položené otázky
@anonym_1ad5cc tam, kde aj tvoja schopnosť odpovedať na položené otázky
@anonym_0e95a8 dakujem 😀 Taká klasika. Ešte takých odpovedi pribudne
K tomuto by sa hodil viac obdlžnikový a keby bol aj skladací, dal sa roztiahnúť .
Ako interierovy dizajner odporúčam kruh.
Ako interierovy dizajner odporúčam kruh.
@anonym_4ab9bf aj ked máme jedalensky klasicky obdlžnikový drevený? dakujem
K tomuto gauču skôr sa mi páči okrúhly. Keby bol rovný gauč tak by som dala obdĺžnik
Keďže nieje rovný gauč,tak jednoznačne okrúhly
je tam vela obdlznikovych tvarov (tv, nabytok, okna,...), kruh to zjemni.
dakujem za rady ❤ idem teda hladať.
za mna okruhly
aj keby ja som dala menší gauč alebo iny typ a jedno kreslo rovno pred krb
len tak sediet a priamo pozerat do krbu alebo ohrievat to ja môžem
Ovalny si neuvazovala? A ja by som dala vyssi ako su tie modelove. Napriklad
https://favi.sk/produkty/p/lova-biely-cierny-ov...
A oválny? nehodil by sa? Je to taký kompromis 😉
@ivett1 ťažko sa hlada už pekný jemný okruhly ale pozriem 🙂
Ovalny si neuvazovala? A ja by som dala vyssi ako su tie modelove. Napriklad
https://favi.sk/produkty/p/lova-biely-cierny-ov...
@anonym_516897 presne mne tam hned oval vybehol 👍 alebo taky dva prekryvajuce sa kruhy
a ten priestor za gaucovku uplne zabity, mrtvy, ti co tam budu sediet budu mat akurat neprijemny pocit. Ja by som to mozno otocila, gaucovku oproti dveram az ku stene a telku na stenu s dverami
@anonym_516897 presne mne tam hned oval vybehol 👍 alebo taky dva prekryvajuce sa kruhy
a ten priestor za gaucovku uplne zabity, mrtvy, ti co tam budu sediet budu mat akurat neprijemny pocit. Ja by som to mozno otocila, gaucovku oproti dveram az ku stene a telku na stenu s dverami
@anonym_be0448 nie meniť sa nič nebude, ani nemôže 🙂 Malo to tak byť a my sme s tým ok 🙂
@anonym_be0448 nie meniť sa nič nebude, ani nemôže 🙂 Malo to tak byť a my sme s tým ok 🙂
@anonym_autor
Ja som architektka preto nikomu radsej neradim lebo ludia si nevazia rady zadarmo, robis chybu zle vyuzivas priestor a to uvidis po case.🫶
@anonym_autor
Ja som architektka preto nikomu radsej neradim lebo ludia si nevazia rady zadarmo, robis chybu zle vyuzivas priestor a to uvidis po case.🫶
@anonym_f99262 priestor je využitý tak, ako sa dalo. Nevidiš cele rozloženie ani to, že tam su dalsie dvere a dalsia izba 🙂
@anonym_autor
@anonym_f99262 presne uplne zabity priestor.
@anonym_autor
@anonym_f99262 ten priestor aj mne tam vadí , uplne iny typ gauču,menši alebo možno len kresla ,, krb a okno su uplne mimo ..ja osobne sa rada pozeram vonku oknom , ked aj na 10 min si lahnem a pozeram do stromov a na oblohu
Máš to prekrásne, elegantné, minimalistické. Najprv som chcela napísať automaticky, že obdĺžnikový stôl, ale keď som videla tú vizualizáciu s okrúhlým, veľmi sa tam hodí aj ten, len sa mi zdá veľmi malý na tú dlhu sedačku. Ja som si vždy dávala, aby mi ladil konferenčný stolík s jedálenským. Vždy som si dávala podobné typy. Za mňa sa tam hodia obidva.
Okruhly, ten dvojity, zasibaci pod seba a nie vysoky, nizke treba a sedacku treba zasunut k stene. Viem, ze pises, ze tam je izba, ale tam nebude nktto chodit kazdu minutu, tak moze prejst aj pre telkou. Za mna farby super, aj sedacka krasna.

Kde zmizli farby?