icon

Okrúhly alebo obdĺžnikový stolík? Prosím o radu

Včera o 10:24

Dievčatá prosím o radu. Stolík by ste dali okrúhly alebo obdlznik? Nie tie na fotke je to len vizualizácia . Ďakujem za rady

Strana
z2
anonym_1ad5cc
Včera o 10:27

Kde zmizli farby?

anonym_0e95a8
Včera o 10:28
@anonym_1ad5cc

Kde zmizli farby?

@anonym_1ad5cc tam, kde aj tvoja schopnosť odpovedať na položené otázky

autor
Včera o 10:29
@anonym_0e95a8

@anonym_1ad5cc tam, kde aj tvoja schopnosť odpovedať na položené otázky

@anonym_0e95a8 dakujem 😀 Taká klasika. Ešte takých odpovedi pribudne

patka06
Včera o 10:31

@anonym_autor Obdĺžnik sa mi tam hodí viac a je aj praktickejší

petronelag
Včera o 10:31

K tomuto by sa hodil viac obdlžnikový a keby bol aj skladací, dal sa roztiahnúť .

anonym_4ab9bf
Včera o 10:34

Ako interierovy dizajner odporúčam kruh.

autor
Včera o 10:36
@anonym_4ab9bf

Ako interierovy dizajner odporúčam kruh.

@anonym_4ab9bf aj ked máme jedalensky klasicky obdlžnikový drevený? dakujem

parvinka0001
Včera o 10:37

K tomuto gauču skôr sa mi páči okrúhly. Keby bol rovný gauč tak by som dala obdĺžnik

anonym_f5f5df
Včera o 10:38

Keďže nieje rovný gauč,tak jednoznačne okrúhly

anonym_136126
Včera o 10:38

je tam vela obdlznikovych tvarov (tv, nabytok, okna,...), kruh to zjemni.

autor
Včera o 10:41

dakujem za rady ❤ idem teda hladať.

ivicatolic
Včera o 10:41

@anonym_autor hranatý

sara07
Včera o 10:53

za mna okruhly
aj keby ja som dala menší gauč alebo iny typ a jedno kreslo rovno pred krb
len tak sediet a priamo pozerat do krbu alebo ohrievat to ja môžem

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_516897
Včera o 10:58

Ovalny si neuvazovala? A ja by som dala vyssi ako su tie modelove. Napriklad
https://favi.sk/produkty/p/lova-biely-cierny-ov...

ivett1
Včera o 11:02

A oválny? nehodil by sa? Je to taký kompromis 😉

autor
Včera o 11:04
@ivett1

A oválny? nehodil by sa? Je to taký kompromis 😉

@ivett1 ťažko sa hlada už pekný jemný okruhly ale pozriem 🙂

anonym_f99262
Včera o 11:09

@anonym_autor
Podľa mňa je pôvodný návrh nanič, takže budeme viesť konverzáciu s múrom. Ja radšej vidím ľuďom do očí, a preto mi tam chýbajú kreslá.

ivett1
Včera o 11:09
@anonym_autor

@ivett1 ťažko sa hlada už pekný jemný okruhly ale pozriem 🙂

@anonym_autor nám robil stolár na mieru drevený, ale je trošku drahší...no je nezničiteľný 😁

elenka.k
Včera o 11:14

@anonym_autor obdĺžnikový oval 😉

deedol
Včera o 11:44

nic hranate, okruhly alebo ovalny.

anonym_be0448
Včera o 11:50
@anonym_516897

Ovalny si neuvazovala? A ja by som dala vyssi ako su tie modelove. Napriklad
https://favi.sk/produkty/p/lova-biely-cierny-ov...

@anonym_516897 presne mne tam hned oval vybehol 👍 alebo taky dva prekryvajuce sa kruhy

a ten priestor za gaucovku uplne zabity, mrtvy, ti co tam budu sediet budu mat akurat neprijemny pocit. Ja by som to mozno otocila, gaucovku oproti dveram az ku stene a telku na stenu s dverami

autor
Včera o 11:53
@anonym_be0448

@anonym_516897 presne mne tam hned oval vybehol 👍 alebo taky dva prekryvajuce sa kruhy

a ten priestor za gaucovku uplne zabity, mrtvy, ti co tam budu sediet budu mat akurat neprijemny pocit. Ja by som to mozno otocila, gaucovku oproti dveram az ku stene a telku na stenu s dverami

@anonym_be0448 nie meniť sa nič nebude, ani nemôže 🙂 Malo to tak byť a my sme s tým ok 🙂

anonym_f99262
Včera o 12:35
@anonym_autor

@anonym_be0448 nie meniť sa nič nebude, ani nemôže 🙂 Malo to tak byť a my sme s tým ok 🙂

@anonym_autor
Ja som architektka preto nikomu radsej neradim lebo ludia si nevazia rady zadarmo, robis chybu zle vyuzivas priestor a to uvidis po case.🫶

autor
Včera o 12:38
@anonym_f99262

@anonym_autor
Ja som architektka preto nikomu radsej neradim lebo ludia si nevazia rady zadarmo, robis chybu zle vyuzivas priestor a to uvidis po case.🫶

@anonym_f99262 priestor je využitý tak, ako sa dalo. Nevidiš cele rozloženie ani to, že tam su dalsie dvere a dalsia izba 🙂

anonym_be0448
Včera o 12:46
@anonym_f99262

@anonym_autor

@anonym_f99262 presne uplne zabity priestor.

sara07
Včera o 13:43
@anonym_f99262

@anonym_autor

@anonym_f99262 ten priestor aj mne tam vadí , uplne iny typ gauču,menši alebo možno len kresla ,, krb a okno su uplne mimo ..ja osobne sa rada pozeram vonku oknom , ked aj na 10 min si lahnem a pozeram do stromov a na oblohu

katkazatka
Včera o 13:48

Máš to prekrásne, elegantné, minimalistické. Najprv som chcela napísať automaticky, že obdĺžnikový stôl, ale keď som videla tú vizualizáciu s okrúhlým, veľmi sa tam hodí aj ten, len sa mi zdá veľmi malý na tú dlhu sedačku. Ja som si vždy dávala, aby mi ladil konferenčný stolík s jedálenským. Vždy som si dávala podobné typy. Za mňa sa tam hodia obidva.

verus_16
Včera o 14:53

@anonym_autor za nna okruhly

anonym_6aff72
Včera o 14:58

Okruhly, ten dvojity, zasibaci pod seba a nie vysoky, nizke treba a sedacku treba zasunut k stene. Viem, ze pises, ze tam je izba, ale tam nebude nktto chodit kazdu minutu, tak moze prejst aj pre telkou. Za mna farby super, aj sedacka krasna.

Strana
z2