Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?
Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?
@peter952 a ten tvoj posledny vyrok, že zaočkovane dieťa je prenášačom choroby tak to snáď nemyslíš vážne že????? 😂😂😂 teraz si sa prezradil.....ty nie si odborník...ani na nádchu. Prepáč, ale TOTO z teba fakt vypadlo???? vuaaaaaaaaaaaaaaaa cela antivakcinačna kauza v tvojom podaní ma práve teraz dostala do kolien, asi sa zahryznem do gauča, aby som si smiechom nezobudila dcéru. tie vakcíny nespôsobujú ochorenie ani u naočkovaného, nieto ešte aby niekoho nakazili.
@peter952 a ty si prečítaj aj niečo iné, a netras sa nad každou vetou pána Buchwalda. S tebou už nemám o čom debatiť, po poslednej mega KONINE, čo si tu vypustil. S kludným srdcom si dám magnézko, podporím farmáciu čo ho vyrobila, a zaspím s tým, že ďalší odborný anonym je trošku mimo.
@peter952 K tvojej vete "co treba urobit aby sa cely kolotoc krutil ? Vlastnit media a zatlkat a zatlkat... " ti len mozem napisat ze ti tak trosku hrabe. Farmaceuticke spolocnosti vlastnia media nie? By si sa mohol hodit trosku do kludu. Nikto ti neberie ze mas iny nazor, ale tvoj prejav hranici s paranojou.
@peter952 to sa pýtaš? no ked to nevieš ty na kolko percent sú oslabené, tak to predsa nemôže vedieť nikto.
a tá chémia, hliník, ortuť, formaldehyd je dnes skoro vo všetkom. Škodlivé je aj slnečné žiarenie. To by si sa musel stratiť z povrchu zemského, ak by si sa chcel všetkým škodlivinám vyhnúť.
vieš čo obsahuje taká antikoncepcia napríklad??? vieš koľko má NÚ? vieš aký je to biznis? povieš mi už konečne prečo ťa žerie práve to očkovanie? ved sa neočkuj ked nechceš, ale nerob tu bububu na všetkých s týmito tvojimi knižkami a "vedomosťami".
https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Willner podla jeho slov sa da infekčnym chorobam zabranit dietou, zmenou zdravotneho štylu a hygienou . super.
Bola mu odobrata medicinska licencia v roku 1990
@endysa kazdych 15 rokov, treba dohladat,kedy si bola naposledy... Ak teda riesis tetanus,zaskrt a cierny kasel
@peter952 takze som si naštudovala. Wakefield- podvodnik. Ten dalši si na svojich hypotezach zalozil biznis s vyzivovymi doplnkami, dalši sfalšoval štatistiky a grafy v tej "slavnej" vašej AV knihe a tento posledny Willner-alternativny hokus pokus.
proste mate same TVRDE piliere vašich AV teori. a plus Fillo ... 👏👏👏
Dakujem, hned som uverila a nebudem očkovat ani zvierata 😀
@lauritka myslim,ze uz je neskoro, napachane skody uz nenapravis, jedine ze by si skusila tu brain repair formulu...