Ako zvládnuť očkovanie počas prvého roka?
Ahojte ,
Môj malý od očkovania tam vždy vymýšľa neznáša ležať tak ho pani dr vyšetruje po sediacky 🤣🙃 a place tam lebo si pamätá keď ho očkovali. Teraz bude mať rok a ideme na očkovanie ale bojím sa toho že ako to bude prebiehať čo mu mám robiť aby sedel v klude strasne sa hýbe 🙃 a ešte čo odporucate si zobrať so sebou keď už píšem o tom temu? Nejaké naplaste chladive či? Ak Ano aké? Ďakujem
Doktorka odporučia kúpiť naplaste hneď ešte pred prvým očkovaním. Pri teplote som dávala na odporúčanie nurofen
Že sa dieťa hýbe? Prezradím ti tajomstvo: veľa deti sa hýbe a plače. Proste tu chvíľku zvládneš ty aj tvoj maly
@anonym_3140de aj nám ale tie boli nič moc tie naplašte ktoré sme mali 😊
Neviem si to predstaviť proste 🙆♀️
Tak potom môžeš ešte doma dať do chladničky fenistil gél a natierať mu to tým
Môjho vždy všade držia na silu
A je jedno ci je to očko,ci pediater alebo hociktorý lekár
Ahoj, mne dali dieta na kolena a dr drzala rucicku, sestricka pichala.ale neviem ktore ockovanie to bolo, u nas bolo v 15m
dieta sadnut na teba, zacvaknut nohy medzi tvoje. Chytit okolo ruk, aby sa nepohlo. Trva to tak 5sekund. Proste musis. Ja mam jedno take a kvoli zdrav. problemom sme museli kadeco absolvovat. Jednoducho musite to zvladnut a hotovo. Pamata, nepamata ...Bez zbytocnych emocii. Ked bude starsi, tak ho uplatis nejakou novou hrackou a zvladnete to.
U nas dr kaze octanovu do chladnicky a myslim, ze celkom pomaha natierat.
Nerob z toho dramu. Ziadnu traumu dietatu neurobis, je to par sekund.
ja moju 5 rocnu drzim kym ju zaockuju🤷♀️ a pamatam si ako mna drzala mama, sedtricka a doktorka ockovala aj tak som este jednou nohou kopala doktorku😂
Povedia ti, ako jo chytit, aby sa in dobre pracovalo. Je to rychle, nemusis stresovat
dieta sadnut na teba, zacvaknut nohy medzi tvoje. Chytit okolo ruk, aby sa nepohlo. Trva to tak 5sekund. Proste musis. Ja mam jedno take a kvoli zdrav. problemom sme museli kadeco absolvovat. Jednoducho musite to zvladnut a hotovo. Pamata, nepamata ...Bez zbytocnych emocii. Ked bude starsi, tak ho uplatis nejakou novou hrackou a zvladnete to.
U nas dr kaze octanovu do chladnicky a myslim, ze celkom pomaha natierat.
Nerob z toho dramu. Ziadnu traumu dietatu neurobis, je to par sekund.
Presne ako píše @luckajozko21. Lekár ukáže ako ho drzat a trvá to par sekúnd. Bude plakať, bude, keďže mu to príjemné nebude. Tiež zo zdravotných dôvodov chodím s dieťaťom na odbery každe 3 až 4 mesiace. Keď bol väčší chodili sme traja aby sme ho udržali. Už ma 3 a odbery zvládne úžasne.
@anonym_autor ROSÍM PREČÍTAJ SI A KÚP VŠETKO TOTO:
NAC, shilajit, jód, kvercetín, zinok, huby lion’s mane, nattokináza a aktívne uhlie na viazanie. VŠETKY tieto veci pomáhajú proti nahromadeniu ťažkých kovov a ich detoxikácii v mozgu a majú na to klinický výskum. Autizmus a demencia súvisia s ťažkými kovmi v mozgu, musíš mu to dávať. Počas covidu som o tom prečítal obrovské množstvo materiálov. Lion’s mane je neuveriteľne silná a JEDINÁ známa vec, ktorá pomáha vytvárať nové neuróny. Neexistuje nič iné, o čom by sa vedelo, že to dokáže. V Japonsku sa používa aj spolu s chemoterapiou a hlivou ustricovou.
Sú to silné látky. Nattokináza sa v Japonsku používa aj na liečbu Alzheimerovej choroby tým, že zlepšuje prietok krvi do mozgu a odstraňuje kovové plaky, pochádza z fermentovaných sójových bôbov.
Existuje aj zlúčenina nazývaná
(mercaptoethyl)isophthalamide, ktorá bola tiež skúmaná (tiež nazývaná NBMI / BDTH2). Nebola schválená FDA, čo by ti malo povedať všetko… silno viaže olovo, ortuť, kadmium a arzén – všetko látky, ktoré sú vo vakcínach.
Je to tiež dobré preto, že prechádza cez hematoencefalickú bariéru, ale neodčerpáva dôležité minerály ako zinok, horčík a vápnik. Stále sa skúma a neexistuje dobrý dôvod, prečo ju FDA neschválila – ukázalo sa, že je účinná a bezpečná. Ak ju vieš nájsť, medicínska verzia sa nazýva Emeramide.
NAC je tiež neuveriteľne silný a zvyšuje hladiny glutatiónu v mozgu, pomáha detoxikácii pečene a opäť je dobrý na odstraňovanie kovových plakov. Môže sa kombinovať s kyselinou alfa-lipoovou, ďalším doplnkom, aby sa zlepšil účinok. Tiež prechádza cez hematoencefalickú bariéru, čo je v tomto prípade potrebné. Zlepšuje funkciu T-buniek v tele, opravu pľúcneho tkaniva (čo bolo kľúčové počas covidu) a znižuje mitochondriálny stres.
Napriek TOMUTO všetkému a dôkazom bol počas covidu v mnohých krajinách dočasne nedostupný kvôli regulačnému sporu… To isté sa stalo so zásobami kvercetínu. Fungoval, a preto ľuďom zabránili, aby sa k nemu dostali. Doplnok prakticky bez vedľajších účinkov, ktorého odstránenie pobúrilo mnohých lekárov – bol na trhu od 60. rokov a intenzívne skúmaný viac ako 30 rokov. Od roku 2022 ho už môžeš opäť bez problémov získať.
@anonym_autor obsah vakcín Ovalbumín, ludský sérový albumín, hovädzí albumín,
hydroxid hlinitý, síran hydroxyfosforečnanu hlinitého, fosforečnan
hlinity, siran draselno-hlinity, aminokyseliny, siran amónny, amfotericin B, kyselina askorbova, baktopeptón, beta-propiolaktón,
benzetóniumchlorid, farbivo brilantna zelená, uhlicitan vapenatý,
chlorid vápenatý, chlórtetracyklín, cystín, dextran, DNA
Dulbeccovo modifikované Eagleovo médium,
etyléndiamíntetraoctová kyselina sodná, vaječný proteín, dusičnan železitý
(III), formaldehyd-formalín, želatína, genetamycín, glukóza-glutamín, glutaraldehyd, glycerin, glycín,
histidín, kyselina chlorovodikova, hydrokortizón, laktoza, stearat
horečnatý, síran horečnatý, glutamát sodný, proteín myšieho séra,
bunkový proteín MRC-5 (bunkova línia potrateného plodu), neomycín, fenol, fenolova cervena, 2-fenoxyetanol, fosfatové pufre (napr.
disodný, monosodný, draselný, dihydrogenfosforečnan sodný),
polydimety silozón, polymyxin B,
polyoxyetylén-9-10-nonyl fenol, polyoxyetylovaný oktylfenol,
polysorbát 20, polysorbát 80, chlorid draselný, glutaman draselný, hovadzie telacie sérum, octan sodny, hydrogenuhlicitan sodny, chlorio sodný, deoxycholát sodný, hydrogenuhličitan sodný, hydroxid sodný,
fosforečnan sodný, pyruvát sodný, sorbitol, streptomycín,

Doktorka odporučia kúpiť naplaste hneď ešte pred prvým očkovaním. Pri teplote som dávala na odporúčanie nurofen
Že sa dieťa hýbe? Prezradím ti tajomstvo: veľa deti sa hýbe a plače. Proste tu chvíľku zvládneš ty aj tvoj maly