Ako zvládnuť očkovanie počas prvého roka?
Ahojte ,
Môj malý od očkovania tam vždy vymýšľa neznáša ležať tak ho pani dr vyšetruje po sediacky 🤣🙃 a place tam lebo si pamätá keď ho očkovali. Teraz bude mať rok a ideme na očkovanie ale bojím sa toho že ako to bude prebiehať čo mu mám robiť aby sedel v klude strasne sa hýbe 🙃 a ešte čo odporucate si zobrať so sebou keď už píšem o tom temu? Nejaké naplaste chladive či? Ak Ano aké? Ďakujem
Doktorka odporučia kúpiť naplaste hneď ešte pred prvým očkovaním. Pri teplote som dávala na odporúčanie nurofen
Že sa dieťa hýbe? Prezradím ti tajomstvo: veľa deti sa hýbe a plače. Proste tu chvíľku zvládneš ty aj tvoj maly
@anonym_3140de aj nám ale tie boli nič moc tie naplašte ktoré sme mali 😊
Neviem si to predstaviť proste 🙆♀️
Tak potom môžeš ešte doma dať do chladničky fenistil gél a natierať mu to tým
Môjho vždy všade držia na silu
A je jedno ci je to očko,ci pediater alebo hociktorý lekár
Ahoj, mne dali dieta na kolena a dr drzala rucicku, sestricka pichala.ale neviem ktore ockovanie to bolo, u nas bolo v 15m
dieta sadnut na teba, zacvaknut nohy medzi tvoje. Chytit okolo ruk, aby sa nepohlo. Trva to tak 5sekund. Proste musis. Ja mam jedno take a kvoli zdrav. problemom sme museli kadeco absolvovat. Jednoducho musite to zvladnut a hotovo. Pamata, nepamata ...Bez zbytocnych emocii. Ked bude starsi, tak ho uplatis nejakou novou hrackou a zvladnete to.
U nas dr kaze octanovu do chladnicky a myslim, ze celkom pomaha natierat.
Nerob z toho dramu. Ziadnu traumu dietatu neurobis, je to par sekund.
ja moju 5 rocnu drzim kym ju zaockuju🤷♀️ a pamatam si ako mna drzala mama, sedtricka a doktorka ockovala aj tak som este jednou nohou kopala doktorku😂
Povedia ti, ako jo chytit, aby sa in dobre pracovalo. Je to rychle, nemusis stresovat
dieta sadnut na teba, zacvaknut nohy medzi tvoje. Chytit okolo ruk, aby sa nepohlo. Trva to tak 5sekund. Proste musis. Ja mam jedno take a kvoli zdrav. problemom sme museli kadeco absolvovat. Jednoducho musite to zvladnut a hotovo. Pamata, nepamata ...Bez zbytocnych emocii. Ked bude starsi, tak ho uplatis nejakou novou hrackou a zvladnete to.
U nas dr kaze octanovu do chladnicky a myslim, ze celkom pomaha natierat.
Nerob z toho dramu. Ziadnu traumu dietatu neurobis, je to par sekund.
Presne ako píše @luckajozko21. Lekár ukáže ako ho drzat a trvá to par sekúnd. Bude plakať, bude, keďže mu to príjemné nebude. Tiež zo zdravotných dôvodov chodím s dieťaťom na odbery každe 3 až 4 mesiace. Keď bol väčší chodili sme traja aby sme ho udržali. Už ma 3 a odbery zvládne úžasne.

Doktorka odporučia kúpiť naplaste hneď ešte pred prvým očkovaním. Pri teplote som dávala na odporúčanie nurofen
Že sa dieťa hýbe? Prezradím ti tajomstvo: veľa deti sa hýbe a plače. Proste tu chvíľku zvládneš ty aj tvoj maly