Môže dieťa ísť po očkovaní do škôlky?
Ahojte, dieta ma byt preockovane MMR vakcinou. Chodi do skolky a toto je prva vakcina, ktoru dostane ako skolkar. Ako to robite vy, nechate dieta nasledujuci den po ockovani doma? Rozmyslam, ze co ak v skolke mu vyskoci teplota..nikto si to nevsimne.
Ved treba upozornit ucitelky, ze bol ockovany. Teplotu si urcite vsimnu aj v beznych situaciach.
Po MMR ak príde teplota, tak možno tak po týždni od očkovania. Čiže by som to vzala tak, ak mám ist do práce, ide do skolky a ak nemám nič, tak je to úplne jedno
Po MMR ak príde teplota, tak možno tak po týždni od očkovania. Čiže by som to vzala tak, ak mám ist do práce, ide do skolky a ak nemám nič, tak je to úplne jedno
@bluka2 presne toto som si nepamatala, ze kedy tam prichadzaju neziaduce ucinky, kedze je to ziva vakcina.
@anonym_autor Moj je v den ockovania doma, potom ide. Ale po preockovani MMR nemal absolutne nic, po prvej davke mal tie klasicke vedlajsie ucinky po tyzdni.
MMR je ta po 4tych narodkach? Ak myslis toto ockovanie, tak urcite moze ist, kedze to sa nepicha do svalu ale len pod kozu konkretne do predlaktia (aspon u nas). Neziaduce ucinky mozu prist az na 10ty den cize odpoved je ze kludne moze ist do skolky 🙂
Moje dieta po ockovani vzdycky v ten den ostalo doma. Dalsi den uz v poho do eteru.
Ja si dieťa nechávam vždy doma nasledujúci deň ale len preto, že môžem a nemusím riešiť očrky, Pčka a pod. 🙂
Mmr je ziva vakcia, organizmus by idealne mal byt v klude, aby sa vedel dobre popasovat. Ja by som nechala doma. Teraz bola ockovana dcera, ja som aj syna nechala doma cely tyzden😅aj tak ochorela do troch dni. Holt🫣
Moj ide ráno na očkovanie a potom do škôlky. Ale väčšinou znáša očkovanie bez vedľajších účinkov, keby ostal doma, len by lietal hore dole, pripadne by chcel ísť na ihrisko atd, v škôlke ma väčší kľud, aj na obed pospí, zatiaľ co doma vôbec. Ak sa obávaš, nechaj v ten den dieťa doma.
zaleží od očkovania
pri mmr sa dostavia príznaky aj o 8-10 dní
syn dostal pred mesiacom druhu dávku na žltačku a druhy deň išiel do školky učitelke som povedala že bol na očkovaní ak by sa stažoval že ho boli ruka povedala že ho bude sledovať
Moj ide ráno na očkovanie a potom do škôlky. Ale väčšinou znáša očkovanie bez vedľajších účinkov, keby ostal doma, len by lietal hore dole, pripadne by chcel ísť na ihrisko atd, v škôlke ma väčší kľud, aj na obed pospí, zatiaľ co doma vôbec. Ak sa obávaš, nechaj v ten den dieťa doma.
@anonym_48fb92 v škôlke má väčší kľud, to pobavilo 😅👌😅👌
@anonym_48fb92 v škôlke má väčší kľud, to pobavilo 😅👌😅👌
@mooonika1975 myslela som to tak že sa tam normálne hra, doma je ako utrhnuty z reťaze. A obedny spánok tiež nie je na škodu (doma nespí). Neviem co je na tom také nepochopiteľne
@mooonika1975 myslela som to tak že sa tam normálne hra, doma je ako utrhnuty z reťaze. A obedny spánok tiež nie je na škodu (doma nespí). Neviem co je na tom také nepochopiteľne
@anonym_48fb92 v škôlke cvičíme, vonku behajú, hore dole sa prezliekajú, pohybové hry v triede, absolútne tam žiadny kľud nevidím
Ako učiteľka MŠ vás slušne prosím, nenoste deti po očkovaní rovno do škôlky. Deti mi po pár hodinách plačú, že ich bolí ruka, noha, teplota im vyskakuje. V deň očkovania by dieťa malo byť v pokoji na gauči a pod dozorom. Rodiča.

Očkovanie sme dávali na piatok, v ten deň a víkend sme boli doma, v kľudnejšom režime.