icon

Obavy z očkovania a neočkovania

susanicka27
2. nov 2013

Po precitani vsetkeho mozneho, tu ci inde mam strach dieta zaockovat. Mame za sebou ockovanie cca v 3 m. a 6 m. a najblizsie nas caka v novembri. Ale desim sa tych neziaducich ucinkov, ktore mozu a nemusia nastat. Na druhej strane si kladiem otazku, ci sa nahodou nieco nestane, ked ju zaockovat nedam. Pediatricka tvrdí, dieta vystavim velkemu riziku, ak ho zaockovat nedam. Vraj to, co tu pisu mamicky (neziaduce ucinky po ockovani), su výmysly.

zunamoon
2. nov 2013

@aristka ked je ocko nepovinne to neznamena, ze sa tam neockuje hromadne po ovciarsky ako aj na Slovensku...tam maju na to ine metody oblbovania...Snowball na cele s Kasardom by vedel prednasat :D

zigzag
2. nov 2013

@aristka jasne info z prvej ruky, a co tam robila svagrina ? upratovacku 🙄 to ze je ockovanie nepovinne, neznamena, ze sa ludia nedavaju ockovat.... iba to nemaju povinne, tak ako my....

aristka
2. nov 2013

@nicolle21 aj ja mám okolo seba celý špitál ,očkujúcich a sami zaočkovaných.... 😉 čo ti poviem youtube znesie ,kto vie aký janko mrkvička alebo marienka mrkvičková to je a čo robia ...

adsumus
2. nov 2013

@susanicka27 Zaznamenali sme prípad neočkovaného pacienta, s hydrocefalom a pacienta, ktorý na zápal mozgových blán zomrel." Išlo o deti do dvoch rokov.Viac o 26:42
http://tvnoviny.sk/video/videospravy/televizne-...

susanicka27
autor
2. nov 2013

@fidka79 mam prve dietatko, ked som isla prvykrat na ockovanie, neriesila ockovanie. Po precitani článku som sa o to zacala zaujimat. Keby sa to dalo vratit spat, uz pri prvom by som vahala. Ale ty si nedala ani raz zaockovat, ale moja mala ma 2 ockovania za sebou. A teraz, ked prestanem ?

zigzag
2. nov 2013

@adsumus tak co, kde su tie neziaduce ucinky po ockovani proti osypkam v Nemecku za roky 2003 do 2009 ? ci nic? nevies ? tam tvoje znalosti nesiahaju? vieme ako si napisala ze s komplikaciami bolo za ten cas prijatych 31 pacientov,,,, vyhybas sa odpovedi ocividne... ale vas to sa dalo cakat od takej kapacity 😀

aristka
2. nov 2013

a zas máte výhovorku ,to ,že detičky tam rodia po 35 tke ,že majú nulovú prenatálnu star.,že každý víkend sa tam chodí na opiáš párty bez rozdielu pohl.,to ,že je to tam samý astmatik a bronch...už ani neočko nezaberá ....či všetky majú očko a prečo veď sú osvetový ,alebo sa mýlim a autizmus majú len tí očko ..toto je už snáď vtip... 😀

zigzag
2. nov 2013

@susanicka27 ked prestanes nic sa nestane, neaky detox neskor od hlinika a dalsich sajrajtov co jej pichli vo vakcine... ale to by trebalo pod dohladom neakeho homeopata, alebo cloveka co sa tym zaobera....

zigzag
2. nov 2013

@aristka tak rozpravaj sa radsej sama so sebou 😉

zunamoon
2. nov 2013

ale ved Ty sa so svojou rodinou ockuj kolko chces aristka, a ver tomu co pises...ved som spominala, ze aj ja som byvala rovnako obmedzena...ani ma len nenapadlo o ockovani pochybovat...ved kto by vedome chcel ublizovat drobcekom? 🙂)))))

aristka
2. nov 2013

@susanicka27 už si zmeškala ,mala by si ísť neurológovi ,či sú tam neni známky autizmu alebo ti av naordinuje mega dávky vit.C na detoxikáciu buď z DM alebo ti objednajú z ameriky ,ale potom pamätaj ,že tam sú povolené modifikované potraviny a kto vie či v tom céčku nebude modifikovaná zložka a dostane podľa av rakovinu a čo s tým no daj sa na antidepresíva ,aby si to prežila ,ale pamätaj tým perfektne podporíš farmafirmy ....aké je riešenie ,že admin by mal takéto témy zamknúť a mamičky nech si čítajú už v existujúcich alebo v tých čo majú av a odíď od pediatričky a daj liečiť it pracovníkovi ....nechápem načo sú tieto témy založené ..pripadá mi to ako čistá provokácia a av strany....takže babulky ,ktoré máte zdr,rozum už sem nepíšte ....

zigzag
2. nov 2013

@susanicka27 problem je v tom, ze bariera madzi mozgom a krvnym obehom sa uzatvara az po 2 roku, takze ked sa ockuju tak male deti, vsetko co sa dostane do krvi, dostane sa do mozgu, adjuvant vo vakcine je hlinik, ten ma za ulohu drazdit imunytnny system, aby vytvaral protilatky(tak sa moze pritrafit aj alergia, hlinik pouzivaju v labotratoriach na vyvolanie alergie na potkanoch) a k veci, hlinik sa uklada do mozgu,kde nici nervove bunky, preto vela mamciek pozoruje ze najma po mmr ockovani deticky akoby sa vratili vo vyvine dozadu,,, preto ten detox, dostat to von z telicka.....aj ked uplne vsetko nedostanes nikdy, ked to tam uz raz pichnes, tak to tam je, preto si treba dobre rozmysleit, ci ano a ci nie,,,,, najsetrnejsie detoxikuje chlorela, ta na seba viaze tazke kovy, ale fakt treba sa poradit s odbornikom ... aristku ani necitaj, iba provokuje, pod radsej do sukromky, pocitaj tam co treba, a sa rozhodni ako dalej, je aj skupina na FB, za slobodnu volbu v ockovani, , na you tube- aneta petek si daj, velmi dobra prednaska, vysvetli vsetko, studuj a rozhodni sa sama, si matka, vies co je naj pre tvoje dieta....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
aristka
2. nov 2013

@fidka79 vieš ťažko mi je hovoriť o školstve ,ale čo sa týka zdr. ......a viem ,že s tými chorobami majú problém a prečo a aj s autizmom ...

adsumus
2. nov 2013

@zigzag MMR neobsahuje hliník. Prestan zavádzať a vykladať veci, ktorým vôbec nerozumieš.

zigzag
2. nov 2013

@adsumus hej presne mmr obsahuje ortud, prepac, hra na chytcku za slovacka a vytahovanie vec z kontextu??? a tie pocty hlasenych neziaducich ucinkov z nemecka po ockovani proti osypkam nenapises???? ked uz tak mi tonapis , stale cakam 😉 a nic, pouc ma ..... neviem co si nechusis v tej tvojej prevetablnej teme, ci nuda? neide ti to? nebude vianocna premia???? hmm

bbarboraa
2. nov 2013

@zunamoon ????????Lahke koristi studuju odborne vedecke renomovane casopisy, aby mohli byt zavadzane...blahoslaveni, chudobni duchom.???? coo??? tak odborne vedece casopisy su pre teba neseriozne? tak co sa ma citat MAma a JA a slobodaockovnia.sk? 😀 😀 to su mi uz len zdroje? musim sa smiat sorry 😀

adsumus
2. nov 2013

@zigzag To je to, čo ti stále hovorím, že spapáš všetko antivax aj s navijákom.

aristka
2. nov 2013

@zigzag neobsahuje ani ortuť ...

zigzag
2. nov 2013

@adsumus ci vlatne potratene ludske embia obsahue mmr,? hmm? kto chce si najde na nete zlozenie rychlo , a aj pribalovy letak 😉

adsumus
2. nov 2013

@aristka Potratené embryá, môj bože. Čo ešte napíše?

aristka
2. nov 2013

@zigzag ty si z kuraťa ..kuracie moja kuracie ...

aristka
2. nov 2013

@adsumus už je mi to normálne úsmevné krásna bodka 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
zigzag
2. nov 2013

@adsumus
@aristka ja som clovek, slepice ste vy, kodkodak 😉 asi vam nasypali do zradla prils stimulantov na tvorbu vajec a brzdi to vase intelektualne schopnosti 😀 sa bavim normalne 😀 a pisala som tvojej partnerke , ze ja nie som lesba, tak si vyprosim, oslovenie "moja"

zunamoon
2. nov 2013

@bbarboraa ..to bolo myslene ironicky, prave ako reakcia na aristku, ktora oznacila neockujucich rodicov, ktorych deti uz mali nejake NU ako lahke koristi ;) a prave ti neockujuci (podla nej lahke koristi) vela studuje renomovane zdroje.
Ved prave aj na tej slobodevockovani su zdroje aj z renomovanych peer review, tak mozes zacat aj tam.
Nasla som ich tam hodne.

ywet72
2. nov 2013

ja autorke radím jedno:

KLUDNE SA PRIDAJ DO TEJ SKUPINY A NASLEDNE SI VYBER PODLA TVOJHO USUDENIA

ja som tiež v tej skupine a pritom si dám kludne aj McDolands pretože mám vlastný rozum a áno používam aj vitamin C, robiem si očistu, dokonca som si objednala z ameriky Déčko :P

ale taktiež si dám maso, hranolky aj čokoládu 😉 taktže to že sa pridas do témy neznamená hned že si vyvrhel tejto spoločnosti a musis žiť v chatrči z dreva a byt vegan

ŽI A NECHAJ ŽIT - mna ABSOLUTNE nerozhádže ked si tu niekto propaguje očkovanie alebo vegánstvo alebo povie že voda je toxická a neumývaj si denne vlasy lebo ti vypadaju

vezmem si z každej témy podla môjho rozumu čo mi ,,vyhovuje" a idem dalej

ale kludne tu riešte dalších 20 strán tí ktorí očkujete a tí ktorí neočkujete aj tak to nikam nepovedie :D

zigzag
2. nov 2013

@adsumus hej jasne , vakcina je iba vodicka 😉 veriiiime 😀 tak som vam dala link na pokus co chcu urobit, a mozete aste aj vyhrat,ked nebude mat niaku zdravotnu ujmu po tom, nech sa paci 🙂

bbarboraa
2. nov 2013

@zunamoon to stranku necitam zo zasady kvoli tej vete uuuplne dole co tu bola uz spomenuta.. ale dik 😎

zunamoon
2. nov 2013

ta veta sa vola disclaimer bbarbora a pouziva sa v praxi uplne bezne...je to pravna ochrana, nic viac nic menej...ludia su rozni a radi zhadzuju dosledky vlastnych rozhodnuti na inych. Je Tvoja vec, co budes citat, samozrejme...ja som len odpovedala na Tvoje otazky. 🙂