Očkovanie MMR v 4 rokoch: Máte skúsenosti?
Ahojte je tu niekto kto tak neskor dával prvú dávku MMR ? Idem s malou mojou 4 ročnou vo stvrtok a uz mam obavy
Z čoho?
Z čoho?
@anonym_bd5c62 z čoho? to sa fakt niekto opýta takúto hlúposť ?? Asi z vedľajších účinkov a ich následkov na zdravie dieťaťa...
Nemali ste teploty vysoke alebo cosi ? Bojim sa lebo môj prvý syn mal reakciu osypky dostal v miernej forme z vakcíny bol to otras očkovaný bol v 2.5roku dnes má 9 este druhu davku nema a dcera ide na prvú teraz
@anonym_bd5c62 z čoho? to sa fakt niekto opýta takúto hlúposť ?? Asi z vedľajších účinkov a ich následkov na zdravie dieťaťa...
@anonym_ea3f33 viac by som sa bála následkov z chorôb, ak by sa neočkovalo.
Nemali ste teploty vysoke alebo cosi ? Bojim sa lebo môj prvý syn mal reakciu osypky dostal v miernej forme z vakcíny bol to otras očkovaný bol v 2.5roku dnes má 9 este druhu davku nema a dcera ide na prvú teraz
@mon1806 nedaj vôbec, keď mas obavy
@mon1806 po dvoch tyzdnoch mal na den zvysenu teplotu a bol unaveny, inak nic.
Moja dcéra reaguje väčšinou na všetky očkovania teplotou viac ako iné deti, dokonca keď sme jej dali prvú dávku očkovania proti chrípke bodovým sprejom iba tak dostala 40tky a druhú dávku sme už nedali. Ale na mmr reagovala zo všetkých najlepšie, po prvej dávke mala 10ty deň dve vyrážky na tvári a po druhej vôbec nič. Syn žiadna reakcia tiež ani na prvé ani na druhé
@anonym_ea3f33 ty si hlúposť sama o sebe
Radšej pár dni teploty ako dostať chorobu na ktorú by dieťa nebolo zaočkované
@anonym_ea3f33 ty si hlúposť sama o sebe
Radšej pár dni teploty ako dostať chorobu na ktorú by dieťa nebolo zaočkované
@anonym_bd5c62 teplota, alebo doživotné následky s ŤZP

My v 3. a nebol žiaden problém.