Očkovanie u detí: aký máte názor?
Aký máte názor na očkovanie u detí..
Co cakas od tejto temy, len to, aby mal MK dnes sledovanost? Si troll?
Mne sa očkovanie nepáči ale nieje to o tom co sa mi páči
Veľká migrácia, choroby, ktoré tu neboli atd...
Ja som za vsetky povinne, dobrovolne vakciny zalezi od imunity dietata napr proti chripke ak ma dobru imunitu tak podla mna netreba, proti ovcim kiahnam, som za a ani neviem ake dobrovolne este su nemam v tom uplne prehlad.
davam aj nepovinne, mam zname pediatricky, tak nie je o com. Ale ako sa spomina, vsetko zavisi od Imunity jednotlivca.
Este do polovice 20. storocia bola na Slovensku vysoka umrtost deti do 15 rokov (cez 30%). Na zaciatku 20. storocia predstavovala cca polovicu umrti. Kazdy druhy pohreb bolo dieta do 15 rokov. A nie, nebolo to iba hygienou a antibiotikami.
@anonym_autor povinné áno, nepovinné 💩 nie
@anonym_autor
To je troll co zase prisla vyryvat na MK
Ja len toľko že pár dni dozadu zomrel v Čechách nezaočkovaný chlapček na zasrkt
@anonym_autor Vždy som bola za ockovanie ale vdaka korone ked sa očkovalo aj na verejnych hajzloch, alebo na pošte zmenila som názor....Je viac deti aj dospelych s rôznymi poruchami a chorobami...Pracujem v zdravotnictve... ludia sa čuduju prečo su od korony chorí ale myslim tak chorí s nasledkami na cely život...V bežnom živote sa s normalnymi ludmi aj kolegyňami dokážeme o tom rozpravať bez uražok tu sa to jednoducho neda🤷🏼♀️.
Este do polovice 20. storocia bola na Slovensku vysoka umrtost deti do 15 rokov (cez 30%). Na zaciatku 20. storocia predstavovala cca polovicu umrti. Kazdy druhy pohreb bolo dieta do 15 rokov. A nie, nebolo to iba hygienou a antibiotikami.
@aalt ja sa práve rozhodujem mám 2,5 mes dcéru..
Ze je ludom prilis dobre a uz im z toho kvalitne .e.e. Dokoca ani covid pandemia a smrt tolkych ludi nezabrala na inteligenciu. Co musi prist mor, aby skosil 50% populacie ako v stredoveku, aby ludia dostali rozum?
Najlepsie je, ze ludia kvoli krase do seba zozeru a pichnu aj hov.o (steroidy, ozempic, botox,...), ale ockovat nie, lebo to nejaky dement povedal na fejsbuku.
@anonym_autor tak sa rozhoduj podla toho, co ti povie lekar a nie internet
@aalt jasné,ale zaujímajú ma názory na túto tému
@anonym_autor Vždy som bola za ockovanie ale vdaka korone ked sa očkovalo aj na verejnych hajzloch, alebo na pošte zmenila som názor....Je viac deti aj dospelych s rôznymi poruchami a chorobami...Pracujem v zdravotnictve... ludia sa čuduju prečo su od korony chorí ale myslim tak chorí s nasledkami na cely život...V bežnom živote sa s normalnymi ludmi aj kolegyňami dokážeme o tom rozpravať bez uražok tu sa to jednoducho neda🤷🏼♀️.
@anonym_a02d11 tiež pracujem v zdravotníctve a mám rovnaký názor a ešte dodám, že tiež som sa spamätala až pri tej covidovej vakcíne a musím dodať, že ak sa všetky vakcíny tak testovali ako tá covidova, tak ďakujem všetkým svätým, že sú moje deti v poriadku.
Aké názory na MK? Myslíš, že tu nájdeš nejakého imunologa alebo vakcinológa? Aký máš ty názor na Kodaňskú interpretáciu kvantovej mechaniky? Pri takýchto veciach sa treba riadiť faktami, nie názormi - a keď už teda silou-mocou, tak odbornej verejnosti, nie laikov na Modrom koniku.
@aalt ja sa práve rozhodujem mám 2,5 mes dcéru..
@anonym_autor dali sme len prvé dve, potom už nie. Dieťa je zdravé.
@anonym_autor dali sme len prvé dve, potom už nie. Dieťa je zdravé.
@anonym_ec7fe7 preco si sa rozhodla že nie?
@anonym_autor cim viac informacii som si k tomu zhanala tym viac som bola proti...najvacsi zastancovia ockovania su ti co si v zivote o tom nic nevyhladali /neratam sprievodcu ockovanim
Moja babka nemala možnosť dať svoje deti zaočkovať a z jej štyroch detí dve zomreli v útlom veku.
@anonym_autor naco toto? Každý nech si robí ako chce. Čo ta je po tom čo si iný myslia. Ja som bola názoru že áno a aj sú očkované. Ostatní majú vlastný rozum a urobia si hádam podľa seba
Aké názory na MK? Myslíš, že tu nájdeš nejakého imunologa alebo vakcinológa? Aký máš ty názor na Kodaňskú interpretáciu kvantovej mechaniky? Pri takýchto veciach sa treba riadiť faktami, nie názormi - a keď už teda silou-mocou, tak odbornej verejnosti, nie laikov na Modrom koniku.
@muzula skoda reci, ludom aj tak viac zalezi na nazoroch ako faktoch.
Môj názor je taký, že neočkujem seba ani svoje psy. Deti nemám ani neplánujem. A keby sa už stalo, tak tiež pravdepodobne neočkujem. Nikdy som to nejak moc neriešila ale ako tu už bolo viac krát spomenuté, od kovidu sme sa viacerí začali zaujímať. No názor si musí urobiť každý sám. Existuje veľa možností ako sa dostať k informáciám a je už na každom z nás či ich označí za pravdivé alebo nepravdivé. Dnes existuje veľa tvorcov na sociálnych sieťach, ktorí robia obsah ohľadne očkovania aj neočkovania, existujú knihy, články, .... Za mňa bola fajn kniha Doba jedová. Nemám nič proti ľuďom, ktorí očkujú seba, svoje deti či zvieratá no ja som sa rozhodla inak.
@aalt jasné,ale zaujímajú ma názory na túto tému
@anonym_autor mali by ta zaujimat vedecke fakty a nie nazory na konovi. Ide o zivot tvojho dietata, nevyberas lesk na pery
Môj názor je taký, že neočkujem seba ani svoje psy. Deti nemám ani neplánujem. A keby sa už stalo, tak tiež pravdepodobne neočkujem. Nikdy som to nejak moc neriešila ale ako tu už bolo viac krát spomenuté, od kovidu sme sa viacerí začali zaujímať. No názor si musí urobiť každý sám. Existuje veľa možností ako sa dostať k informáciám a je už na každom z nás či ich označí za pravdivé alebo nepravdivé. Dnes existuje veľa tvorcov na sociálnych sieťach, ktorí robia obsah ohľadne očkovania aj neočkovania, existujú knihy, články, .... Za mňa bola fajn kniha Doba jedová. Nemám nič proti ľuďom, ktorí očkujú seba, svoje deti či zvieratá no ja som sa rozhodla inak.
@andrejkaandri Samozrejme BEZ očkovania 👍
@anonym_autor cim viac informacii som si k tomu zhanala tym viac som bola proti...najvacsi zastancovia ockovania su ti co si v zivote o tom nic nevyhladali /neratam sprievodcu ockovanim
@anonym_555543 prečo konkrétne proti?
@andrejkaandri ja sa o to presne preto zaujímam..napíšem ti SS
@anonym_555543 prečo konkrétne proti?
@anonym_autor staci si zistit co v tej ockovackej latke je a co to robi v tele, take male ciste telicko hned nadopovat bordelom + neverim zahranicnym farma firmam, + pribehy zahranicnych a slovenskych mamiciek no a najvacsi ten moj: syn sa mi zmenil pred ocami po ockovani navyse ma PAS. Este dodam ze aj covid bola dalsia tvrda a nekompromisna previerka pre tento sposob nicenia zdravia pod "krasnym" umyslom...na mna uz davno neplatia ziadne argumenty a ani s nikym nediskutujem. Rob si co chces ale mne a mojmu decku nikto nebude nic pichat..

Naozaj je tato tema potrebna? Pouzi lupu, najdes doslova sto diskusii s roznymi nazormi