icon

Očkovanie u detí: aký máte názor?

15. jún 2026

Aký máte názor na očkovanie u detí..

Strana
z2
sisa_s
16. jún 2026

Presne som vedela, kam povedie tato diskusia 😀 zaujimaju ta vraj nazory, ale reagujes iba na neockovacky 😀 takze si uz rozhodnuta, zbytocne cokolvek rozumne pisat

autor
16. jún 2026
@anonym_555543

@anonym_autor staci si zistit co v tej ockovackej latke je a co to robi v tele, take male ciste telicko hned nadopovat bordelom + neverim zahranicnym farma firmam, + pribehy zahranicnych a slovenskych mamiciek no a najvacsi ten moj: syn sa mi zmenil pred ocami po ockovani navyse ma PAS. Este dodam ze aj covid bola dalsia tvrda a nekompromisna previerka pre tento sposob nicenia zdravia pod "krasnym" umyslom...na mna uz davno neplatia ziadne argumenty a ani s nikym nediskutujem. Rob si co chces ale mne a mojmu decku nikto nebude nic pichat..

@anonym_555543 ako sa k tomu stavia pediater

anonym_555543
16. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_555543 ako sa k tomu stavia pediater

@anonym_autor povedala som ze preockovavat nebudeme a nesuhladim s MMR a uz dme sa 5 rokov o tom nebavili

anonym_f5034a
16. jún 2026

Aký mám názor? že sa máme v dnešnej dobe príliš dobre a zabudli sme na časy, keď deti na choroby umierali.
Niektorí tvrdia, že nakaziť sa tetanusom je v dnešnej dobe minimálne riziko, ale predstava umierania pri plnom vedomí v kŕčoch ma neláka. Čierny kašeľ sa vyskytuje, eviduje sa niekoľko úmrtí bábätiek v posledných rokoch, pretože nie sú schopné hlien vykašľať. ani vidieť videá s čiernym kašľom sa mi nezdá zábavné. Rubeola, veď v pohode, ale keď neočkovaná žena príde do styku s vírusom rubeoly, tak dieťa bude v stave nezlučiteľnom so životom. Záškrt, pred 100 rokmi sa na naho ešte bežne zomieralo. ako hovorí nedávny prípad, možné to je aj dnes. Mumps, tiež nie je až taká sranda, spôsobuje mužskú neplodnosť. Pred očkovaním detskej obrny prežívali v železných pľúcach, treba si pozrieť historické fotografie. A toto nepíšem ako strašenie, ale ako fakty z minulosti. Taktiež rotavírusy, očkovanie je jednoduché, ale vírusové hnačky tiež vedia nečkované dieťa dosť potrápiť.
Áno, očkovanie môže mať aj nepriaznivé účinky, ale autizmus majú aj neočkované deti a príčin sa ukazuje mnoho. Treba vziať do úvahy, že svet je zamorený mikroplastami, pred pár rokmi robili v čechách štúdiu a našli mikroplasty v plodovej vode 9 žien z 10. Alkohol je dokázaný karcinogén, ale v našej spoločnosti je stále veľmi tolerovaný. Dovážame kvantá nekontrolovaného tovaru z číny. Dalo by sa pokračovať do nekonečna, ale za všetko môže očkovanie.

weronika171717
16. jún 2026

Nechci vedieť môj názor. 😉

anonym_837699
17. jún 2026
@weronika171717

Nechci vedieť môj názor. 😉

@weronika171717
Ty si sa prejavila počas covidu, každý vie, čo si zač

weronika171717
17. jún 2026
@anonym_837699

@weronika171717

@anonym_837699 a mala som pravdu.....😉

weronika171717
17. jún 2026
@anonym_837699

@weronika171717

@anonym_837699 a prečo odpovedala ako anonym? Úbohé. 😅😅😅

anonym_36899c
17. jún 2026

Dvaja synovia po ockovani trvale nasledky,jeden prestal rozpravat, druhy sa vylizal lepsie ale cns je narusena trvalo.Neockovane 4deti su zdrave.

autor
17. jún 2026
@anonym_36899c

Dvaja synovia po ockovani trvale nasledky,jeden prestal rozpravat, druhy sa vylizal lepsie ale cns je narusena trvalo.Neockovane 4deti su zdrave.

@anonym_36899c to boli očkovania proti čomu prosím ta

julish
17. jún 2026
@anonym_a02d11

@anonym_autor Vždy som bola za ockovanie ale vdaka korone ked sa očkovalo aj na verejnych hajzloch, alebo na pošte zmenila som názor....Je viac deti aj dospelych s rôznymi poruchami a chorobami...Pracujem v zdravotnictve... ludia sa čuduju prečo su od korony chorí ale myslim tak chorí s nasledkami na cely život...V bežnom živote sa s normalnymi ludmi aj kolegyňami dokážeme o tom rozpravať bez uražok tu sa to jednoducho neda🤷🏼‍♀️.

@anonym_a02d11 ked pracujes v zdravotnictve, aj si citas odborne casopisy ci len tak kukas na ludi naokolo a rozdumujes 🙂

anonym_36899c
17. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_36899c to boli očkovania proti čomu prosím ta

@anonym_autor mmr

Strana
z2