icon

Očkovanie v piatich rokoch života. Dať či nedať?

xlucia
24. sep 2011

ktore ste dali toto ockovanie, a ake boli reakcie dietata. ?
kolko ste ho nechali doma po ockovani?
tie, ktore ste odmietli, aka bola reakcia dr. a aky ste na to mali dovod?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
7. feb 2017

@peter952 teba trapit, ci ja ockujem nemusi. teda opravujem - nemalo by, keby si nebol zaslepeney fanatik. normalny clovek druhych ludi neriesi, nespamuje a neprenasleduje, chory ano

peter952
Odpoveď bola odstránená
mircalla
7. feb 2017

@peter952 vyborne, aspon raz sa zhodneme

peter952
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
zojaaa
7. feb 2017

@peter952
Vsak to je vsetko v poriadku, ze ste zodpovedny rodic, ze si vsetko nastudujete, dokonca aj v aj.....
Chcete pre svoje dieta to najlepsie (samozrejme podla vas a z vasho hladiska) len nerozumiem preco pisete na mamickovske fora a presviedcate o svojej pravde....
Neviem si pri tejto ulohe predstavit svojho muza, ktory je tak isto zodpovedny a milujuci rodic, ze by sa takto dotahoval s nami "hysterickymi" matkami....
Napr mne je vase nezaockovane dieta uplne ukradnute, prepcte za uprimnost a pevne verim, ze vam je ukradnute zas to moje...pardon vsetky tri moje zaockovane deti....
Mier a kazdy sa starajme o to svoje a do druhych nas nic 😉

teegreen
Odpoveď bola odstránená
zojaaa
7. feb 2017

@teegreen
Stale mi to z pohladu toho muza pride "zdravsie" ako toto tu...osobne to neberem, hlavne ze mam doma normalneho chlapa s vajcami...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
robin_claire
8. feb 2017

@zojaaa tak vies, niektori muzi chodia do prace, ini sedia na nete a kopiruju clanky od elekovej. aj tak sa da. a cely zivot ich irituju, ze niekto ockuje, to je ich hlavna zivotna napln.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zojaaa
9. feb 2017

@peter952
Netykajte mi!
Este raz, mne ste ukradnuty! Aj s vasimi dejepisnymi pouckami o volebnom prave zien....to sem nepatri...
A ci bude ockovanie povinne alebo nie...myslim, ze aj tak nas bude mnoho mnoho co dame deti ockovat....
A este raz je mi jedno, ci ste odmietli povinne ockovanie a keby bolo dobrovolne, tak by ste nedali zaockovat...to je cele....

peter952
Odpoveď bola odstránená
zojaaa
9. feb 2017

@peter952
Hnmmm, pred chvilkou prispevok ako vam zalezi na vsetkych...a teraz primitivny utok....

Hmmm

peter952
Odpoveď bola odstránená
zojaaa
9. feb 2017

@peter952

Obrana hodna milujuceho rodica a rozhladeneho muza, ktory cita clanky v aj.....

"dajte sa vypchat. A najprv sa dajte zaockovat. Coskoro specialne pre Vas vyrobia vakcinu proti blbosti. Odporucam Vam pravidelne davku opakovat. Majte sa pekne."

🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
9. feb 2017

@peter952 Ty kokos, aký neočkujúci "gentleman" je z Teba.
Divím sa, veľmi sa divím 😲
Očkované deti Ti trhajú žily ale ich matky máš hlboko v p...ažích. Ty sa čítaš po sebe niekedy?
Dajte sa zaočkovať, očkujte,... to takto končíš debatku, keď Ti dochádza šťava?
A teraz še ruc o žem😀

teegreen
Odpoveď bola odstránená
kvieta
9. feb 2017

@teegreen A Ty ďaleko neodskakuješ od Petríka😉

teegreen
Odpoveď bola odstránená
kvieta
9. feb 2017

@teegreen A Ty?🙂

teegreen
Odpoveď bola odstránená
kvieta
9. feb 2017

@teegreen No vidíš, medzi nami je aspoň jeden rozdiel: Ja sa nad hlúposťou iných nesmejem, mne je z nej skôr do plaču☹

teegreen
Odpoveď bola odstránená
kvieta
9. feb 2017

@teegreen Petríka nemusím, v Boha neverím a autisti tu boli dávno pred očkovaním.
Najbližšie (v marci) budeme s dcérou preočkované na žltačku typu A, Napíšem Ti, ako sme dopadli?