Očkovanie v piatich rokoch života. Dať či nedať?
ktore ste dali toto ockovanie, a ake boli reakcie dietata. ?
kolko ste ho nechali doma po ockovani?
tie, ktore ste odmietli, aka bola reakcia dr. a aky ste na to mali dovod?
@peter952
Vsak to je vsetko v poriadku, ze ste zodpovedny rodic, ze si vsetko nastudujete, dokonca aj v aj.....
Chcete pre svoje dieta to najlepsie (samozrejme podla vas a z vasho hladiska) len nerozumiem preco pisete na mamickovske fora a presviedcate o svojej pravde....
Neviem si pri tejto ulohe predstavit svojho muza, ktory je tak isto zodpovedny a milujuci rodic, ze by sa takto dotahoval s nami "hysterickymi" matkami....
Napr mne je vase nezaockovane dieta uplne ukradnute, prepcte za uprimnost a pevne verim, ze vam je ukradnute zas to moje...pardon vsetky tri moje zaockovane deti....
Mier a kazdy sa starajme o to svoje a do druhych nas nic 😉
@zojaaa tak vies, niektori muzi chodia do prace, ini sedia na nete a kopiruju clanky od elekovej. aj tak sa da. a cely zivot ich irituju, ze niekto ockuje, to je ich hlavna zivotna napln.
@peter952
Netykajte mi!
Este raz, mne ste ukradnuty! Aj s vasimi dejepisnymi pouckami o volebnom prave zien....to sem nepatri...
A ci bude ockovanie povinne alebo nie...myslim, ze aj tak nas bude mnoho mnoho co dame deti ockovat....
A este raz je mi jedno, ci ste odmietli povinne ockovanie a keby bolo dobrovolne, tak by ste nedali zaockovat...to je cele....