Odmietnutie očkovania u MUDr. Strončekovej. Máte skúsenosť?
Prosim vas najdu sa tu nejake maminky ,ktore odmietli ockovanie pri Mudr.Stroncekovej?
Aka bola jej reakcia,nebol problem,nemuseli ste si hladat noveho pediatra?
Dakujem
ahoj....ona je za očkovanie...takže s tebou asi súhlasiť nebude...ale rešpektovať asi áno
mozes sa spytat aj v nasej skupine https://www.modrykonik.sk/group/1799/ temer 3000 clenov, vzdy bude nieco vediet 🙂
potrebuje naberať ovečky ide leto,treba na dovolenku....inak mne je až zahadne ,veď dany nick je určite v jeho skupinach,potrebujú ju asi spropagovať....
Ako Ti poradil @prevenar - skus tu skupinu a opytaj sa na doktorku, urcite tam bude niekto, kto s nou ma realnu skusenost. Navyse ak by Ta nahlasila na RUVZ, vieme Ti tam poradit aj s tym, ako dalej, na co sa pripravit a podobne.
@aristka som netusila, ze propagaciou nejakej skupiny sa daju na MK zarobit peniaze na dovolenku. Asi zacnem byt aktivnejsia, po mimoriadnej splatke hypoteky nam na nu totiz asi neostane 😀 😀 😀
arista, pre boha. ty na akom matrosi ficis???vidim, ze ti nerobi dobre. zniz davku, alebo zmen dilera..na aku dvl potrebuje ovecky...ved on nie je ani lekar, ani lekarnik, ani nikto z farma firmy. ti potrebuju ovecky na to, aby bolo na dvl, aby bolo na zariadenie domu, na vylety, na finanacne hotovosti....
ako moze niekto, ako prevenar mat ziskk , vyhody z ludi? ved on je ako mnozstvo inych ludi proti ockovaniu, uzivaniu humusov, skodlivych liekoch atb do tela...ved z neho by veru nemala osoh ziadna farma-firma. on by ich ako aj ja hnal svinskym krokom prec. a to, co robi robi z vlastneho presvedcenia a najma zadarmo....
nejak to mas pomylene, nemyslis?
tento tvoj komentar posun tym, ktori aj z teba maju na tie dvl pokial ockujes deti, seba, pchas do tela chemicke lieky a chodis do lekarne castejsie ako na klavir.

Odmietnut mas vzdy pravo.... Otazkou je, ci odmietnutie je ta spravna cesta.... A co sa tyka konkretnej dr., najlepsie to zistis v prislusnej skupine daneho mesta....