icon

Prečo ste sa rozhodli neočkovať deti?

20. máj 2026

Ahojte, prečo ste sa rozhodli neočkovať deti? Ja som vždy bola za povinne očkovanie, ale s odstupom času a hlavne očkovanie proti kovidu ma prinutilo zamyslieť sa nad tým viac a už viac neočkovať....Pracujem v zdravotníctve a teda možem povedať že vidim viac nežiaducich účinkov po očkovaní ako opačne....

anonym_88698b
20. máj 2026
@anonym_f145cc

@arek00
Wau, podla poctu likov najinteligentnejsi prispevok
len odzrkadluje preco je Slovensko v p*ci

@anonym_f145cc Tu je to stratene uz davno.

777januska777
21. máj 2026
@anonym_a96cd7

@aalt a na následky očkovania ich zomrelo niekoľko tisíc, ale to už v správach uvádzať nebudú.

@anonym_a96cd7 mňa by zaujímalo, kto si. Lebo hlúpa podľa mňa nie si aj na základe textu, pravdepodobne môžeš mať aj nejakú vyššiu školu.
Ale budeš pravdepodobne veľmi nešťastná. Človek s takymi silnými konšpiraciami musí byť v realite veľmi smutný človek. Keďže konšpirácie fungujú na tom, že v tebe vytvárajú pocit hnevu a aj nedôvery v kohokoľvek. Človek čo ma pocit, že sa mu svet otočil chrbtom alebo ktorý ho nechápe a konšpirácie v ňom posilnia tento pocit.

anonym_8e5bb4
21. máj 2026
@anonym_f145cc

@anonym_8e5bb4
Kazdy tyzden tu maju antiwaxery skupinovu masturbaciu 😂😂😂

@anonym_f145cc ty si normálna? Vies čo je to mať vážne zdravotne problémy a byt celý život na liečbe?! Či to čo neprežiješ ty neexistuje? Zavri sa do svojej bubliny, ak sa bojíš neočkovaných

anonym_034ff6
21. máj 2026

Zaujímave, tiež pracujem v zdravotníctve a nežiaduce ucinky vakcín nevidím často. Ale zato vidím ako choreju deti na choroby pred ktorými mohli byť chránené očkovaním. Ale ano, taká kliešťová encefalitída to je med lízať, alebo čierny kašeľ kde sa dieťa dusi. asi ste ešte nevideli dieťa ktoré bojuje o život.

anonym_9ee24d
21. máj 2026
@anonym_8e5bb4

@anonym_f145cc ty si normálna? Vies čo je to mať vážne zdravotne problémy a byt celý život na liečbe?! Či to čo neprežiješ ty neexistuje? Zavri sa do svojej bubliny, ak sa bojíš neočkovaných

@anonym_8e5bb4
😄😄😄Mam odrobene roky v tropickej afrike a videla som viac ako ty za tri zivoty ked naifikovany ludia zomru na ulici a sa ich boja chytit a zobrat a nechaju tam mrtvolu niekolko dni a tu teraz vidim ze slahnute bio matky sa chcu vratit to stavu pred 100 rokov, a este ja sa mam ist chranit, f*ck off, na vas sa neda inac len primitivne.

ntw
21. máj 2026
@anonym_autor

@ntw Otec sa rok lieči u liečitela je po infartke, má rakovinu ...prestal uživať vsetky lieky a utiekol hrobarovi z lopaty ....jedine štastie ze nebol očkovani na covid...môžem Ti niekedy poslať správu?

@anonym_autor áno smaozrejme aj s tým by som vedel pomôcť

extempore
21. máj 2026
@anonym_9ee24d

@anonym_8e5bb4
😄😄😄Mam odrobene roky v tropickej afrike a videla som viac ako ty za tri zivoty ked naifikovany ludia zomru na ulici a sa ich boja chytit a zobrat a nechaju tam mrtvolu niekolko dni a tu teraz vidim ze slahnute bio matky sa chcu vratit to stavu pred 100 rokov, a este ja sa mam ist chranit, f*ck off, na vas sa neda inac len primitivne.

@anonym_9ee24d nad tým je škoda sa vôbec rozčuľovať.. toto vyrieši Darwin. Len mi je ľúto tých detí, ktoré doplatia na to, že majú šibnutých rodičov..

esmey
21. máj 2026

Wau ak takýto ľudia ako autorka robia v zdravotníctve tak s pánom bohom.
To je ako keby omšu služil satanista, policajného prezidenta robil zločinec a premier bol vlastizradca krajiny...
..počkať.. :O
Ach sme v p...i v tejto krajine...

ntw
21. máj 2026
@anonym_autor

@ntw Otec sa rok lieči u liečitela je po infartke, má rakovinu ...prestal uživať vsetky lieky a utiekol hrobarovi z lopaty ....jedine štastie ze nebol očkovani na covid...môžem Ti niekedy poslať správu?

@anonym_autor Doktorka Barbara O’Neillová, na Slovensku dr. Igor Bukovský a prof. Horáková.
Pozri si od nich videá, rozprávajú tam o všetkom, čo potrebuješ vedieť, aj ako vyliečiť rakovinu. Držím palce, neočkujte sa.

kinats
21. máj 2026
@anonym_6f179d

@kinats vieš vôbec, čo znamená výraz dezolát ?

@anonym_6f179d a ide o vyrazy, ci o podstatu problemu v spolocnosti (expresivum a prjorativum , vystihujuce osobu , ci skupinu popierajucu vsobecne, pragmaticke a vedecke skutocnosti a siriaci nenavistne a nepravdive herezy)

evkatk
21. máj 2026

Očkovacia látka na covid bola vyvinutá inak, pretože na covid neexistovala protilátka ani oslabený vírus nebolo možné aplikovať. Očkovanie detí je na celkom inej báze ako mRNA vakcíny na covid, ktoré siahajú do DNA. Ak sa dieťa nezaočkuje, je to veľká hrozba do budúcna. To by nemohlo v dospelosti cestovať po svete, neustále sa báť vážnych komplikácií pri nákaze. Moje dieťa malo v 70. rokoch iba raz vynechanú dávku DITEPER (trojkombinácia záškrt, tetanus čierny kašeľ), lebo v čase očkovania v MŠ bolo choré. O 2 roky na to dostalo na dovolenke v Bulharsku záškrt a takmer zomrelo. Veľmi trpelo, dusilo sa viac ako 2 týždne v nemocnici. Nikdy by som neriskovala nezaočkovať dieťa proti chorobám, ktoré boli a sú známe ako smrteľné pre dieťa. A to najmä v dnešnom čase, keď k nám zablúdia aj migranti z krajín, kde sú tieto choroby bežné.

anonym_c355d1
21. máj 2026
@zorienka28

@anonym_a96cd7 Ved vravim, ze ani sef nic nedostal, a to sme relativne velky labak v Beneluxe. Ja len tak, ze stale pocuvam o nejakych podplatenych vedcoch, ale konkretne neviem o nikom. A cuduj sa svete, nic nedostali ani ti, ktori maju spoluautorstvo na najvplyvnejsich studiach o efektivite vakcin, dvoch priamo od nas.

Ibaze by to bol vas dezolatsky vyplod, pretoze ziadne podplacanie sa nedeje.

Ja som za svoju karieru videla a spravovala kvanta surovych dat a datasetov, a v akomkolvek momente si viem preratat vsetko, co vyslo v studiach. A bez toho, aby mi za to niekto zaplatil, mi vyjde presne to iste. Lenze to vam nedochadza, pretoze nemate ani paru o tych kravinach, ktore papagajujete. Ty uroven diskusie.

@zorienka28 nemas ani vedomosti, ani poziciu na to, aby si mohla do urcitych veci pozerat. Ak by si mala, nepisala by si tu tak zlahka a verejne. Nie nadarmo boli zmluvy pfizeru zaciernene. Dovody boli a ty nie si nikto, aby si do takychto veci verejne sprtala, cize pekne dalej sa hraj v labaku a naplnaj normu a udaje, ake potrebuju byt.

anonym_923149
21. máj 2026
@anonym_88698b

@arek00 Hlavne nechod volit. Dakujem.

@anonym_88698b preco tak vseobecne? ja volim roky SAS/PS a teda ockovane nemam ani jedno z deti uz 13r ani seba.. a ano, radsej so platila pokutu na RUVZ, ano, citam dennikn, nie hlavnespravy, zase to nedavajte do jedneho vreca 🙂

zorienka28
21. máj 2026
@anonym_c355d1

@zorienka28 nemas ani vedomosti, ani poziciu na to, aby si mohla do urcitych veci pozerat. Ak by si mala, nepisala by si tu tak zlahka a verejne. Nie nadarmo boli zmluvy pfizeru zaciernene. Dovody boli a ty nie si nikto, aby si do takychto veci verejne sprtala, cize pekne dalej sa hraj v labaku a naplnaj normu a udaje, ake potrebuju byt.

@anonym_c355d1 Aha, chapem to tak, ze teda ty mas adekvatne vedomosti a poziciu. Ved podel sa, ze odkial - odvcera horim zvedavostou.

anonym_b06458
21. máj 2026

@anonym_autor zbytocne tu pises, po ockovani na kovid nahle zomrelo viacero ludi v mojom okoli, jedna ochrnula, moja mama ma tazku neuropatiu - dovtedy zdrava. Nezabijaj cas. Takym to nevysvetlis. Cvicene opice.

autor
21. máj 2026
@ntw

@anonym_autor Doktorka Barbara O’Neillová, na Slovensku dr. Igor Bukovský a prof. Horáková.
Pozri si od nich videá, rozprávajú tam o všetkom, čo potrebuješ vedieť, aj ako vyliečiť rakovinu. Držím palce, neočkujte sa.

@ntw Dobre ďakujem, pozriem....tiež sa chytam k liečiteľovi kvôli zhoršenemu zraku, problémami s trávením a alergiám...ešte ma nevidel ale nemám jesť spracované potraviny a jest ovesnu kašu varenu 20 minut...Ty tiež liečiš ludi? Pracujem ako zdravotná sestra a som teda sklamaná z toho liečenia lekárni teda česť výnimkám....Začala som chodiť k chiropraktikovi a aj on mi dosť radí a pomáha. Nie si zo záhoria 😄?

anonym_6f179d
21. máj 2026
@kinats

@anonym_6f179d a ide o vyrazy, ci o podstatu problemu v spolocnosti (expresivum a prjorativum , vystihujuce osobu , ci skupinu popierajucu vsobecne, pragmaticke a vedecke skutocnosti a siriaci nenavistne a nepravdive herezy)

@kinats toto určite nespadá pod dezoláta ...Slováci sa počas kovidu naučili jedno slovo a teraz ho búchajú všade

kinats
21. máj 2026
@anonym_6f179d

@kinats toto určite nespadá pod dezoláta ...Slováci sa počas kovidu naučili jedno slovo a teraz ho búchajú všade

@anonym_6f179d Kazdeho kovid naucil nieco ine. Mne aj jazykovednemu ustavu tento strohy vyklad dezolata uplne postacuje a dezolati nech si myslia aj nadalej to svoje. Nebudem Vam urcite nic vyvracat. p.Verich na to napisal : "Ak sa človek háda s blbcom viac ako pol minúty, hádajú sa už dvaja blbci."

anonym_a96cd7
21. máj 2026
@777januska777

@anonym_a96cd7 mňa by zaujímalo, kto si. Lebo hlúpa podľa mňa nie si aj na základe textu, pravdepodobne môžeš mať aj nejakú vyššiu školu.
Ale budeš pravdepodobne veľmi nešťastná. Človek s takymi silnými konšpiraciami musí byť v realite veľmi smutný človek. Keďže konšpirácie fungujú na tom, že v tebe vytvárajú pocit hnevu a aj nedôvery v kohokoľvek. Človek čo ma pocit, že sa mu svet otočil chrbtom alebo ktorý ho nechápe a konšpirácie v ňom posilnia tento pocit.

@777januska777 som realista nie naivný človek a mám celkom dobrý common sense čo dnes veľa ľuďom chýba, pretože sú silne ovplyvnení a manipulovaní cenzurovanými médiami. Sledujem globálnu politiku a od malička ma fascinuje história... často tu vidím ignoráciu a výsmech povrchných ľudí a je smutné, že nemajú ani základný prehľad o globálnom dianí. Sťažujú sa, že Slovensko je tam kde je a pritom sme len súčasťou chorého globalizmu - je tu extrémna ekonomická závislosť, rastie sociálna nerovnosť, sú ignorované environmentálne dopady - devastácia pôdy a celkovo životného prostredia pre korporátne profity globalistov...

anonym_6f179d
21. máj 2026
@kinats

@anonym_6f179d Kazdeho kovid naucil nieco ine. Mne aj jazykovednemu ustavu tento strohy vyklad dezolata uplne postacuje a dezolati nech si myslia aj nadalej to svoje. Nebudem Vam urcite nic vyvracat. p.Verich na to napisal : "Ak sa človek háda s blbcom viac ako pol minúty, hádajú sa už dvaja blbci."

@kinats tiež mám jeden ty dezolátka ...„Proti hlúposti sa bojovať musí, ale vyhrát sa nedá!“

akrobrab
21. máj 2026
@anonym_autor

@ntw Dobre ďakujem, pozriem....tiež sa chytam k liečiteľovi kvôli zhoršenemu zraku, problémami s trávením a alergiám...ešte ma nevidel ale nemám jesť spracované potraviny a jest ovesnu kašu varenu 20 minut...Ty tiež liečiš ludi? Pracujem ako zdravotná sestra a som teda sklamaná z toho liečenia lekárni teda česť výnimkám....Začala som chodiť k chiropraktikovi a aj on mi dosť radí a pomáha. Nie si zo záhoria 😄?

@anonym_autor Autorka.. NIKTO by nemal jest spracovane potraviny, ale to hadam ako zdravotna sestra vies, nie?

ntw
21. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie neliečim. Len sa dosť zaujímam o svoje zdravie a zdravie mojich blízkych, veľa študujem stravu, očkovanie a podobne

anonym_0e24ae
21. máj 2026
@anonym_b06458

@anonym_autor zbytocne tu pises, po ockovani na kovid nahle zomrelo viacero ludi v mojom okoli, jedna ochrnula, moja mama ma tazku neuropatiu - dovtedy zdrava. Nezabijaj cas. Takym to nevysvetlis. Cvicene opice.

@anonym_b06458 mne zomreli dvaja super kamaráti po očkovaní a ďáších som poznala z videnia, boli to mladí ľudia, najstarší mal 42r😭

autor
21. máj 2026
@akrobrab

@anonym_autor Autorka.. NIKTO by nemal jest spracovane potraviny, ale to hadam ako zdravotna sestra vies, nie?

@akrobrab No skoro všetko je spracované....napr nejem olej, syry, šunky, pašteky, pečivo, jogurty, horčicu kečup, tatarskú, keksíky , žiaden alkohol, nefajčím, žiadne výživové doplnky, malinovky proste nič...je to dosť brutal...jesť len základné potraviny......aj ty tak jedávaš?

akrobrab
21. máj 2026

Ano, snazime sa. Minimalne na 80% jeme nespracovane alebo minimalne spracovane potraviny.

lauricka
21. máj 2026
@arek00

Pandemia ukázala, ako je zdravotníctvo politicky ovládané. Očkovanie na covid bilo politické rozhodnutie a so zdravím to nemalo nič spoločné. Práveže to ma súvis so skorou budúcnosťou. Ukazuje sa, ze v krajinách...áno aj USA dochádza k prehodnocovaniu podavania množstva povinných vakcín kvôli obrovskému počtu zdravotne poškodených ľudí... Očkovanie presadzuje už len slepo veriaci človek v systém. Ale realita je uplne iná a nerieši sa príčina... cele to je zlé. Za mňa kazdy človek čo precitne, a nedá očkovať deti a aj seba sa ráta do plusu...počkajte ešte trochu času. Očkovanie bude povinné, bude to prepojené s digi identitou a co bolo počas covidu sa vráti v drakonickejšej podobe podporenéj už zákonom. Zamestnávateľ vás bude môcť vyhodiť, ak nebudete očkovaný, ani deti vám nezoberu do školy či škôlky...a kopec iného sa už schvaluje.

@anonym_autor a čo robíte v zdravotníctve, upratujete? Lebo medicínsky vzdelaný človek by asi ťažko takéto niečo tvrdil ako vy.

anonym_bd9477
21. máj 2026

Mala som obavy z nežiadúcich účinkov. Od pôvodného zámeru sa to zvrhlo... už to ani nie sú vakcíny ale technológie...

arek00
21. máj 2026
@lauricka

@anonym_autor a čo robíte v zdravotníctve, upratujete? Lebo medicínsky vzdelaný človek by asi ťažko takéto niečo tvrdil ako vy.

@lauricka len počkajte ešte trochu času 😎

aalt
21. máj 2026
@arek00

@lauricka len počkajte ešte trochu času 😎

@arek00 cakame, stale cakame ... uz sme mali davno a opakovane pomriet na infarkt, rozne zapaly srdca, embolie a neviem co vsetko ...
Inac ma napada teraz ten otecko, co zbiera peniaze na liecbu svojho syna. Co by ten dal za to, aby mu spravili mrna vakcinu.

autor
21. máj 2026
@anonym_bd9477

Mala som obavy z nežiadúcich účinkov. Od pôvodného zámeru sa to zvrhlo... už to ani nie sú vakcíny ale technológie...

@anonym_bd9477 Presne....to som dnes uviedla aj u pediatra, všetci boli veľmi milí aj lekarka aj sestrička vôbec to nikto neriešil a to že pride pokuta, je to najmenej.