Prečo ste sa rozhodli neočkovať deti?
Ahojte, prečo ste sa rozhodli neočkovať deti? Ja som vždy bola za povinne očkovanie, ale s odstupom času a hlavne očkovanie proti kovidu ma prinutilo zamyslieť sa nad tým viac a už viac neočkovať....Pracujem v zdravotníctve a teda možem povedať že vidim viac nežiaducich účinkov po očkovaní ako opačne....
@zorienka28 ja sa nehadam, ale viem ze debata vedie nikam 😉
@arek00 No ano nevedie, pretoze mna konkretne zaujima proces, akym sa podplacaju vedci. Akoze niekto pride, ze tu je tucna obalka, zmanipuluj data. A nejako sa tejto entite podari zmanipulovat aj vsetky anonymne urovne kontroly, ktorymi data prechadzaju predtym, nez sa publikuju, a vzhladom na obrovske mnozstvo studii ohladne covidu, ake mame dnes, sa to muselo podarit velmi vela krat. Z mojej skusenosti absolutne nerealisticke, ale ty budes asi vacsi expert. Preto sa pytam.
@zorienka28 samozrejme slepé ovečky nič nevedia, nepočujú a nevidia, lebo to cenzurované správy neudávajú. To, že sa vedci len tak vyparili, alebo zomreli za zvláštnych okolností si ich rodiny len vymysleli.
@anonym_a96cd7 Ale ved uved zdroje normalne, ale upozornujem, aby neboli z pawebov, pretoze tie maju asi taku vierohodnost ako horoskop.
Neockujem kvôli nežiaducim účinkom u staršej dcéry, niekoľko mesiacov sa liečila na neurológii, našťastie sme momentálne bez následkov. Dodnes si to vyčítam, lebo som o nežiadúcich účinkoch vedela, vyskytli sa veľmi podobné v rodine, ale s dlhodobejšími následkami. A ja hlupaňa som verila, že také niečo je výnimočné. Druhé dieťa je plne neočkované.
@anonym_a96cd7 Ale ved uved zdroje normalne, ale upozornujem, aby neboli z pawebov, pretoze tie maju asi taku vierohodnost ako horoskop.
@zorienka28 zvláštne, že sa tým až nedávno začalo zaoberať FBI a Kongres na neustály tlak "pawebov"
https://www.youtube.com/watch?v=S63mE2PwAIg@anonym_0f20c1 na SK zoberú deti aj neockovane a mna zaujíma len to, lebo tu žijem 😎
@arek00 ja som reagovala na to, ze si spomenul prehodnocovanie ockovani v USA, o Slovensku som nepisala nic
@zorienka28 zvláštne, že sa tým až nedávno začalo zaoberať FBI a Kongres na neustály tlak "pawebov"
@anonym_a96cd7 No a tu mas clanok o tom, preco je to konspiracna teoria: https://en.wikipedia.org/wiki/Missing_scientist...
10 ludi zomrelo v rozmedzi 6 rokov. To je menej, nez 1% vedeckych pracovnikov a odvetviach nuklearnej fyziky, jadrovej fyziky, energetiky, alebo airforce. Nebolo by na tom obycajne nic divne, kedze kazdy rok zomrie okolo 70 milionov ludi, a v priebehu 10 rokov ti najdem 10 zosnulych ludi v uplne akomkolvek odvetvi, od stavbarov po korporacie, akurat ked sa spomenie slovicko "UFO", "Pentagon", "tajne sluzby" a podobne, hned to znie zaujimavejsie.
Toto tvoje video je publikovane portalom today.com, co je nieco ako Novy Cas, plus fakt, ze jeho rozpravac je AI generovany hlas, naozaj nepomaha vierohodnosti. Ale aj keby sme vsetko toto odignorovali, necviem, aky to ma suvis s covidom. Ja a vsetci moji kolegovia podla vsetkeho stale zijeme.
Dufam, ze tvoje mysterium som tymto pomohla vyriesit.
@anonym_a96cd7 No a tu mas clanok o tom, preco je to konspiracna teoria: https://en.wikipedia.org/wiki/Missing_scientist...
10 ludi zomrelo v rozmedzi 6 rokov. To je menej, nez 1% vedeckych pracovnikov a odvetviach nuklearnej fyziky, jadrovej fyziky, energetiky, alebo airforce. Nebolo by na tom obycajne nic divne, kedze kazdy rok zomrie okolo 70 milionov ludi, a v priebehu 10 rokov ti najdem 10 zosnulych ludi v uplne akomkolvek odvetvi, od stavbarov po korporacie, akurat ked sa spomenie slovicko "UFO", "Pentagon", "tajne sluzby" a podobne, hned to znie zaujimavejsie.
Toto tvoje video je publikovane portalom today.com, co je nieco ako Novy Cas, plus fakt, ze jeho rozpravac je AI generovany hlas, naozaj nepomaha vierohodnosti. Ale aj keby sme vsetko toto odignorovali, necviem, aky to ma suvis s covidom. Ja a vsetci moji kolegovia podla vsetkeho stale zijeme.
Dufam, ze tvoje mysterium som tymto pomohla vyriesit.
@zorienka28 samozrejme všetko sú len konšpiračné teórie, hlavne ak sa rodiny nemôžu dopátrať ako zomreli a prečo sa len tak vyparili špičkoví vedci, žiadne "UFO" v tom nie je pridali to k tejto kauze, aby vyznela nedôveryhodne.
Asi nevieš, že Today patrí pod NBC News a vysielali to aj na FOX News ty expertka na správy.
@zorienka28 samozrejme všetko sú len konšpiračné teórie, hlavne ak sa rodiny nemôžu dopátrať ako zomreli a prečo sa len tak vyparili špičkoví vedci, žiadne "UFO" v tom nie je pridali to k tejto kauze, aby vyznela nedôveryhodne.
Asi nevieš, že Today patrí pod NBC News a vysielali to aj na FOX News ty expertka na správy.
@anonym_a96cd7 No a co je Fox News, hlasna truba Donalda Trumpa a jeho Kotlarov, ktorych ma v Bielom dome. Normalne si to vygoogli.
To, ze ti ludia zomreli, mi je luto, ale stale stoji, ze zomreli v rozmedzi 6 rokov. Niekolko z nich malo chronicke ochorenia. To je tak, ludia sa rodia a ludia zomieraju, len vy dezolati za vsetkym vidite sprisahanie zidojasterov, ktori vas chcu nasilim zaockovat.
To je ako diskusie na Novom Case - kazde umrtie, je jedno ci autonehoda, rakovina, alebo vek 90 rokov. Za vsetko moze vakcina.
@anonym_a96cd7 No a co je Fox News, hlasna truba Donalda Trumpa a jeho Kotlarov, ktorych ma v Bielom dome. Normalne si to vygoogli.
To, ze ti ludia zomreli, mi je luto, ale stale stoji, ze zomreli v rozmedzi 6 rokov. Niekolko z nich malo chronicke ochorenia. To je tak, ludia sa rodia a ludia zomieraju, len vy dezolati za vsetkym vidite sprisahanie zidojasterov, ktori vas chcu nasilim zaockovat.
To je ako diskusie na Novom Case - kazde umrtie, je jedno ci autonehoda, rakovina, alebo vek 90 rokov. Za vsetko moze vakcina.
@zorienka28 nemali žiadne chronické ochorenia, práveže boli zdraví. Btw, FOX je najsledovanejšia TV v USA
Kľudne sa daj očkovať každý deň, hlavne si pýtaj účinnú vakcínu na zníženie svojej agresie, potrebuješ to ❤
@anonym_a96cd7 "The daughter of Hicks explained Hicks suffered from known medical issues at the time of his death and that here was "no train of logic to follow that would implicate him" in the conspiracy theory, going on to say she could not "help but laugh about it".
Zle googlis. Mne toto trvalo asi 3 minuty.
Ak nevies po anglicky, stoji tam, ze jeden z tych "mysteriozne zosnulych" mal zname ochorenia. Nasla som to aj o dalsich.
Opakujem sa - ludia sa rodia a zomieraju. Pred vakcinami aj po nich. Najvacsia sranda je, ze tato tvoja konspiracna teoria nemala s vakcinami ani okrajovo nic spolocne.
@zorienka28 nemali žiadne chronické ochorenia, práveže boli zdraví. Btw, FOX je najsledovanejšia TV v USA
Kľudne sa daj očkovať každý deň, hlavne si pýtaj účinnú vakcínu na zníženie svojej agresie, potrebuješ to ❤
@anonym_a96cd7 No ano, Fox news su najsledovanejsia televizia v USA, a USA voli Trumpa. Si prekvapena? Ja teda nie.
Neznamena to, ze Fox News alebo Donald Trump maju v comkovek pravdu.
@anonym_a96cd7 No ano, Fox news su najsledovanejsia televizia v USA, a USA voli Trumpa. Si prekvapena? Ja teda nie.
@zorienka28 ❤❤
Pretože najstaršie dieťa malo po očkovaní rozličné nežiaduce účinky a problémy. Mladšie nezaočkované boli od bábätka zdravé a bezproblémové. Ja tú spojitosť a zážitky jednoducho nedokážem dostať z hlavy.
@anonym_autor ja som dala aj nepovinne, nechcem aby mala dcéra celý život jazvy po ovčích kiahnach. Ma 3 roky
@arek00 Aha, takze ty vies, ze sa vedci podplacaju, ale nevies kym, a ako. Ale hlavne, ze vies.
A ty sa este cudujes, ze vas ludia nazyvaju dezolatmi a hlupakmi, a smeju sa na vas? No presne pre toto. Jedna konkretne smerovana otazka a nemate odpoved. Argumentacne ste na tom horsie, ako skolkari.
@zorienka28 ja teba nebudem nalepkovať, nepatrí sa to. Nepoznám ťa 😉. Možno si super človek... radšej budem aj naďalej diplomatický 😎
@anonym_autor fakt by som chcel vediet co v tom zdravotnictvce robis. Nepoznam osobne nikoho v zdravotnictve, kdo je proti ockovaniu. Aj ked teda viem, ze taki existuju, lebo mi o nich rozpravali.
A teda hlavne ze anonymne.
@aalt Nepoznas?? No predstav si, ze ja poznam a nie jedneho. A nemaju ockovane ani vlastne deti. Ktovie preco 😉
@zorienka28 Mas moj obdiv za to, ze sa s nim dokazes hadat 😃 Ja uz som to s takymito ludmi vzdala. Nech si kazdy veri, comu chce. Ludstvo uz je aj tak mega osprostene a nie je mu uz pomoci. A o Slovensku zvlast ani nehovorim.
@zorienka28 Mas moj obdiv za to, ze sa s nim dokazes hadat 😃 Ja uz som to s takymito ludmi vzdala. Nech si kazdy veri, comu chce. Ludstvo uz je aj tak mega osprostene a nie je mu uz pomoci. A o Slovensku zvlast ani nehovorim.
@anonym_88698b Vies co, vzdavam to aj ja. Tychto ludi nepresvedcis ani s diplomom, ani s 10 rokmi praxe v labaku.
V Bangladéši zomrelo na osýpky za dva mesiace takmer 500 detí a počet nakazených neustále stúpa. V krajine spustili masovú očkovaciu kampaň.
https://dennikn.sk/minuta/5346771/
Ja viem, N-ko je podplateny progresivny sorosovsky platok ...
V Bangladéši zomrelo na osýpky za dva mesiace takmer 500 detí a počet nakazených neustále stúpa. V krajine spustili masovú očkovaciu kampaň.
https://dennikn.sk/minuta/5346771/
Ja viem, N-ko je podplateny progresivny sorosovsky platok ...
@aalt a na následky očkovania ich zomrelo niekoľko tisíc, ale to už v správach uvádzať nebudú.
@aalt a na následky očkovania ich zomrelo niekoľko tisíc, ale to už v správach uvádzať nebudú.
@anonym_a96cd7 Pomoc, ja uz nemozem😃
Nie je otazka ci moze u nas vypuknut epidemia osypok, ale kedy. Lebo robime vsetko preto aby to nastalo. Moja mama casto na to hovorila, ze "... co by nase stare mamy dali za ockovanie, aby im nezomierali ich deti ..." Alebo taka detska obrna, to (bola) je parada. Mame sa na co tesit. Posledne deti co ju prezili este ziju. Hadaj co by tie dali za to, keby boli ockovane a mohli mat normalny zivot.
Ďakujem všetkým čo mi napisali prečo neočkujú...ostaní ich neuražajte majú na to právo rozhodovať o svojom zdraví.. .keď sa stane že po očkovaní nastane reakcia nikto Vám už nepomôže a budú mávať informovaným súhlasom že ste súhlasili.... Nikdy by ma nenapadlo súdiť ľudí podľa toho, či sú zaočkovaní alebo nie....
@anonym_autor PROSÍM, PREČÍTAJ SI A KÚP VŠETKO TOTO:
NAC, shilajit, jód, kvercetín, zinok, hubu lion’s mane, nattokinázu a aktívne uhlie na viazanie toxínov. VŠETKY tieto látky pomáhajú proti nahromadeniu ťažkých kovov a detoxikácii mozgu a existujú klinické výskumy, ktoré to podporujú. Autizmus aj demencia súvisia s ťažkými kovmi v mozgu, musíš mu to dávať. Počas covidu som o tom čítal obrovské množstvo materiálov. Lion’s mane je neuveriteľne silný a je to JEDINÁ známa vec, ktorá pomáha vytvárať nové neuróny. Nie je známe nič iné, čo by to dokázalo. V Japonsku sa používa spolu s chemoterapiou a hlivou ustricovou.
Toto sú veľmi silné látky. Nattokináza sa v Japonsku používa aj na liečbu Alzheimerovej choroby tým, že zlepšuje prietok krvi do mozgu a pomáha odstraňovať kovové plaky; vyrába sa z fermentovaných sójových bôbov.
Existuje aj zlúčenina s názvom mercaptoethyl)isophthalamide, ktorá bola tiež skúmaná (nazýva sa aj NBMI / BDTH2). Nebola schválená FDA, čo by ti malo povedať všetko... silno sa viaže na olovo, ortuť, kadmium a arzén — všetko látky nachádzajúce sa vo vakcínach.
Je dobrá aj preto, že prechádza cez hematoencefalickú bariéru, ale neodčerpáva dôležité minerály ako zinok, horčík a vápnik. Stále sa skúma a neexistuje žiadny dobrý dôvod, prečo ju FDA neschválila; ukázalo sa, že je účinná a bezpečná. Ak nájdeš medicínsku verziu, nazýva sa Emeramide.
NAC je tiež neuveriteľne silný a zvyšuje hladiny glutatiónu v mozgu, pomáha detoxikácii pečene a opäť je dobrý na odstraňovanie plakov z ťažkých kovov. Dá sa kombinovať s kyselinou alfa-lipoovou, ďalším doplnkom, na zosilnenie účinkov. Tiež prechádza cez hematoencefalickú bariéru, čo je v tomto prípade nevyhnutné. Zlepšuje funkciu T-buniek v tele, podporuje regeneráciu pľúcneho tkaniva (čo bolo počas covidu zásadné) a znižuje mitochondriálny stres.
Napriek TOMUTO všetkému a existujúcim dôkazom bol počas covidu v mnohých krajinách dočasne nedostupný kvôli regulačným sporom... To isté sa stalo aj so zásobami kvercetínu. Fungovalo to, preto ľuďom zabránili, aby sa k tomu dostali. Doplnok prakticky bez vedľajších účinkov, ktorého stiahnutie z trhu pobúrilo veľa lekárov; bol na trhu už od 60. rokov a intenzívne skúmaný viac ako 30 rokov. Od roku 2022 sa dá opäť bez problémov kúpiť.
@anonym_autor PROSÍM, PREČÍTAJ SI A KÚP VŠETKO TOTO:
NAC, shilajit, jód, kvercetín, zinok, hubu lion’s mane, nattokinázu a aktívne uhlie na viazanie toxínov. VŠETKY tieto látky pomáhajú proti nahromadeniu ťažkých kovov a detoxikácii mozgu a existujú klinické výskumy, ktoré to podporujú. Autizmus aj demencia súvisia s ťažkými kovmi v mozgu, musíš mu to dávať. Počas covidu som o tom čítal obrovské množstvo materiálov. Lion’s mane je neuveriteľne silný a je to JEDINÁ známa vec, ktorá pomáha vytvárať nové neuróny. Nie je známe nič iné, čo by to dokázalo. V Japonsku sa používa spolu s chemoterapiou a hlivou ustricovou.
Toto sú veľmi silné látky. Nattokináza sa v Japonsku používa aj na liečbu Alzheimerovej choroby tým, že zlepšuje prietok krvi do mozgu a pomáha odstraňovať kovové plaky; vyrába sa z fermentovaných sójových bôbov.
Existuje aj zlúčenina s názvom mercaptoethyl)isophthalamide, ktorá bola tiež skúmaná (nazýva sa aj NBMI / BDTH2). Nebola schválená FDA, čo by ti malo povedať všetko... silno sa viaže na olovo, ortuť, kadmium a arzén — všetko látky nachádzajúce sa vo vakcínach.
Je dobrá aj preto, že prechádza cez hematoencefalickú bariéru, ale neodčerpáva dôležité minerály ako zinok, horčík a vápnik. Stále sa skúma a neexistuje žiadny dobrý dôvod, prečo ju FDA neschválila; ukázalo sa, že je účinná a bezpečná. Ak nájdeš medicínsku verziu, nazýva sa Emeramide.
NAC je tiež neuveriteľne silný a zvyšuje hladiny glutatiónu v mozgu, pomáha detoxikácii pečene a opäť je dobrý na odstraňovanie plakov z ťažkých kovov. Dá sa kombinovať s kyselinou alfa-lipoovou, ďalším doplnkom, na zosilnenie účinkov. Tiež prechádza cez hematoencefalickú bariéru, čo je v tomto prípade nevyhnutné. Zlepšuje funkciu T-buniek v tele, podporuje regeneráciu pľúcneho tkaniva (čo bolo počas covidu zásadné) a znižuje mitochondriálny stres.
Napriek TOMUTO všetkému a existujúcim dôkazom bol počas covidu v mnohých krajinách dočasne nedostupný kvôli regulačným sporom... To isté sa stalo aj so zásobami kvercetínu. Fungovalo to, preto ľuďom zabránili, aby sa k tomu dostali. Doplnok prakticky bez vedľajších účinkov, ktorého stiahnutie z trhu pobúrilo veľa lekárov; bol na trhu už od 60. rokov a intenzívne skúmaný viac ako 30 rokov. Od roku 2022 sa dá opäť bez problémov kúpiť.
@ntw Otec sa rok lieči u liečitela je po infartke, má rakovinu ...prestal uživať vsetky lieky a utiekol hrobarovi z lopaty ....jedine štastie ze nebol očkovani na covid...môžem Ti niekedy poslať správu?
V skutočnosti,ani lekár neda ruku do ohňa, že nebudeš práve ty alebo tvoje dieťa s ťažkými nežiadúcimi účinkami
Ale nikto nedá ruku do ohňa, že sa nepostretnes s nakazou a keď hej,tak bude to bez následkov
Takže nech je to ako chce,nieje na mieste, že ludia si nadávajú bez ohľadu, kde je pravda
@anonym_a96cd7
Suhlasim mali by zakazat ockovanie bude ovela viac miest vo skolkach
Pandemia ukázala, ako je zdravotníctvo politicky ovládané. Očkovanie na covid bilo politické rozhodnutie a so zdravím to nemalo nič spoločné. Práveže to ma súvis so skorou budúcnosťou. Ukazuje sa, ze v krajinách...áno aj USA dochádza k prehodnocovaniu podavania množstva povinných vakcín kvôli obrovskému počtu zdravotne poškodených ľudí... Očkovanie presadzuje už len slepo veriaci človek v systém. Ale realita je uplne iná a nerieši sa príčina... cele to je zlé. Za mňa kazdy človek čo precitne, a nedá očkovať deti a aj seba sa ráta do plusu...počkajte ešte trochu času. Očkovanie bude povinné, bude to prepojené s digi identitou a co bolo počas covidu sa vráti v drakonickejšej podobe podporenéj už zákonom. Zamestnávateľ vás bude môcť vyhodiť, ak nebudete očkovaný, ani deti vám nezoberu do školy či škôlky...a kopec iného sa už schvaluje.
@arek00
Wau, podla poctu likov najinteligentnejsi prispevok
len odzrkadluje preco je Slovensko v p*ci

@anonym_a96cd7 Nie, nepocula, asi preto, lebo o tom informovali len paweby. Akoze o mojom intelekte pochybuj kolko sa ti raci, ale stale si neprezradila ani ty, ani tu kolega, na aky zdroj informacii ste napojeni vy, ktory nas, beznych smrtelnikov, obchadza. Zrejme budete u tajnych sluzieb, alebo tak.
@zorienka28 samozrejme slepé ovečky nič nevedia, nepočujú a nevidia, lebo to cenzurované správy neudávajú. To, že sa vedci len tak vyparili, alebo zomreli za zvláštnych okolností si ich rodiny len vymysleli.