icon

Prečo ste sa rozhodli neočkovať deti?

20. máj 2026

Ahojte, prečo ste sa rozhodli neočkovať deti? Ja som vždy bola za povinne očkovanie, ale s odstupom času a hlavne očkovanie proti kovidu ma prinutilo zamyslieť sa nad tým viac a už viac neočkovať....Pracujem v zdravotníctve a teda možem povedať že vidim viac nežiaducich účinkov po očkovaní ako opačne....

Strana
z5
777januska777
21. máj 2026
@anonym_a96cd7

@777januska777 som realista nie naivný človek a mám celkom dobrý common sense čo dnes veľa ľuďom chýba, pretože sú silne ovplyvnení a manipulovaní cenzurovanými médiami. Sledujem globálnu politiku a od malička ma fascinuje história... často tu vidím ignoráciu a výsmech povrchných ľudí a je smutné, že nemajú ani základný prehľad o globálnom dianí. Sťažujú sa, že Slovensko je tam kde je a pritom sme len súčasťou chorého globalizmu - je tu extrémna ekonomická závislosť, rastie sociálna nerovnosť, sú ignorované environmentálne dopady - devastácia pôdy a celkovo životného prostredia pre korporátne profity globalistov...

@anonym_a96cd7 ja mám podobne, myslím v tom, že sa zaujímam o históriu. Ja sama som prešla ale z konspiracii k opačnému brehu.
A preto viem, že konšpirátor nemusi byť hlupák alebo nevzdelany človek. Ale čo viem konšpirátori sú skôr smutní, nemajú radi ľudí a nemajú dôveru v ľudí. Spochybňujú skoro všetko. A hlavne sa boja budúcnosti a toho čo nás čaka.
Keďže sama som bola konšpirátor a z hnevu a strachu som neverila ľuďom, nevidela som zmysel vo svete a budúcnosť bola pre mňa strašidelná.
Dnes som spokojná, ľudí mám rada a baví ma vnímať ľudské názory a pohľady na svet. Preto už napríklad neverím konspiraciam. Ale tak isto viem, že ľudia robia zle veci a nebojím sa pochybovať, ale aj veriť. Keďže v konečnom dôsledku každý človek si sám o sebe myslí, že je dobrý a málokto vedome ubližuje. Väčšina ludi ubližuje najmä z vlastného zranenia a z vlasteho hnevu.
A láska k histórii ma naučila vidieť minulosť a vidieť aká bola krvavá a zla, preto sa budúcnosti nebojím, lebo vnímam posun sveta.

anonym_a96cd7
21. máj 2026
@777januska777

@anonym_a96cd7 ja mám podobne, myslím v tom, že sa zaujímam o históriu. Ja sama som prešla ale z konspiracii k opačnému brehu.
A preto viem, že konšpirátor nemusi byť hlupák alebo nevzdelany človek. Ale čo viem konšpirátori sú skôr smutní, nemajú radi ľudí a nemajú dôveru v ľudí. Spochybňujú skoro všetko. A hlavne sa boja budúcnosti a toho čo nás čaka.
Keďže sama som bola konšpirátor a z hnevu a strachu som neverila ľuďom, nevidela som zmysel vo svete a budúcnosť bola pre mňa strašidelná.
Dnes som spokojná, ľudí mám rada a baví ma vnímať ľudské názory a pohľady na svet. Preto už napríklad neverím konspiraciam. Ale tak isto viem, že ľudia robia zle veci a nebojím sa pochybovať, ale aj veriť. Keďže v konečnom dôsledku každý človek si sám o sebe myslí, že je dobrý a málokto vedome ubližuje. Väčšina ludi ubližuje najmä z vlastného zranenia a z vlasteho hnevu.
A láska k histórii ma naučila vidieť minulosť a vidieť aká bola krvavá a zla, preto sa budúcnosti nebojím, lebo vnímam posun sveta.

@777januska777 ja v strachu nežijem vnímam svet taký aký je dobro aj to zlo.
Mýliš sa, nie len minulosť, ale aj prítomnosť je zlá a krvavá, len sa nás to priamo netýka. Ľudia realitu ignorujú a zlé veci si zo strachu ospravedlňujú konšpiráciami, budú radšej žiť v nevedomosti s klapkami na očiach a vysmievať sa z ľudí "dezolátov" lebo sa o tieto veci zaujímajú a otvorene o nich hovoria.

777januska777
21. máj 2026
@anonym_a96cd7

@777januska777 ja v strachu nežijem vnímam svet taký aký je dobro aj to zlo.
Mýliš sa, nie len minulosť, ale aj prítomnosť je zlá a krvavá, len sa nás to priamo netýka. Ľudia realitu ignorujú a zlé veci si zo strachu ospravedlňujú konšpiráciami, budú radšej žiť v nevedomosti s klapkami na očiach a vysmievať sa z ľudí "dezolátov" lebo sa o tieto veci zaujímajú a otvorene o nich hovoria.

@anonym_a96cd7 no realita je náročná, ale menej krvavá a tvrdá ako v minulosti. Napríklad taký stredovek alebo dokonca aj obdobie 2 svetovej vojny je oveľa horšie ako dnes. A to netvrdím, že dnes nemáme vrahov, znásilnenia alebo aj obchod s bielym mäsom. Lenže minulosť má nevýhodu vtedy nebola skoro žiadna ochrana. Ľudia boli celkovo tvrdší a krutejší k životu a druhým.
Dnes máme možnosti snažiť sa svet meniť a chrániť tých slabších, dokonale to nie je, ale je to oveľa lepšie.
Lebo človek sám o sebe sa nezmenil, ale zmenili sa možnosti.
My máme rozdiel v tom, že ja svet vnímam s nádejou a teda sama v sebe som spokojnejšia, ty vidíš svet pesimisticky a si kritickejšia a smutnejšia.

andreatytler
22. máj 2026

@anonym_autor Asi zalezi ake ockovanie.
V Kanade maju posledne problem s osypkami. Myslim ze preto lebo ludia nedaju deti ockovat. Toto mi pride hlupe.

salsa26
22. máj 2026

Ahoj, po ťažkých Nú, som sa začala venovať očkovaniu, študovala som si to rok... Históriu, dané choroby, ich výskyt, liečba, zloženie vakcín, vplyv zložiek vakcín na organizmus a právnu stránku. Radila som sa s lekármi, homeopatmi, farmaceutmi, právnikmi a dospela som k záveru, že nebudem dcéru očkovať. Má 15r. a jedno jediné očkovanie, ktoré budem celý život ľutovať, že som to dovolila.

anonym_e71557
22. máj 2026

Nikto nechce byt dnes v kozi matky, ktorej zomrelo dieta, lebo ho nedala ockovat ... Samozrejme obvini lekarov, lebo lekari maju nadprirodzene schopnosti robit zazraky.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zaskrt-umrti...
22. května 2026 10:44, aktualizováno 11:05
Neočkovaný předškolák z Ostravska zemřel po onemocnění záškrtem. Hygienici nabádají rodiče ke kontrole očkování u dětí.
Předškoláka po zhoršení zdravotního stavu převezli do Fakultní nemocnice Motol, kde v pondělí zemřel. „Jednalo se o pacienta, který nebyl proti záškrtu očkován,“ doplnil mluvčí s tím, že jinak je v Česku záškrt díky pravidelnému očkování stále poměrně vzácný. Ředitelka hygienické stanice Zuzana Babišová tak zdůrazňuje, že očkování je nejefektivnější ochranou.

anonym_e7916b
22. máj 2026

@anonym_autor Ja nemam deti ockovane MMr vakcinou a presne koli obavam z nu. Tak som to aj uviedla v dotazniku ktorý trebalo u Dr. vyplnit. Ale predsa len zvazujem nejaku vakcinu proti osypkam.

zuzanka.zuzu
22. máj 2026
@salsa26

Ahoj, po ťažkých Nú, som sa začala venovať očkovaniu, študovala som si to rok... Históriu, dané choroby, ich výskyt, liečba, zloženie vakcín, vplyv zložiek vakcín na organizmus a právnu stránku. Radila som sa s lekármi, homeopatmi, farmaceutmi, právnikmi a dospela som k záveru, že nebudem dcéru očkovať. Má 15r. a jedno jediné očkovanie, ktoré budem celý život ľutovať, že som to dovolila.

@salsa26 ktoré si dala očkovať? čo to prvé a po tom prišli NÚ?

zuzanka.zuzu
22. máj 2026
@anonym_e7916b

@anonym_autor Ja nemam deti ockovane MMr vakcinou a presne koli obavam z nu. Tak som to aj uviedla v dotazniku ktorý trebalo u Dr. vyplnit. Ale predsa len zvazujem nejaku vakcinu proti osypkam.

@anonym_e7916b existuje samostatne proti osýpkam? a prečo práve osýpky?

extempore
22. máj 2026
@anonym_e71557

Nikto nechce byt dnes v kozi matky, ktorej zomrelo dieta, lebo ho nedala ockovat ... Samozrejme obvini lekarov, lebo lekari maju nadprirodzene schopnosti robit zazraky.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zaskrt-umrti...
22. května 2026 10:44, aktualizováno 11:05
Neočkovaný předškolák z Ostravska zemřel po onemocnění záškrtem. Hygienici nabádají rodiče ke kontrole očkování u dětí.
Předškoláka po zhoršení zdravotního stavu převezli do Fakultní nemocnice Motol, kde v pondělí zemřel. „Jednalo se o pacienta, který nebyl proti záškrtu očkován,“ doplnil mluvčí s tím, že jinak je v Česku záškrt díky pravidelnému očkování stále poměrně vzácný. Ředitelka hygienické stanice Zuzana Babišová tak zdůrazňuje, že očkování je nejefektivnější ochranou.

@anonym_e71557 čím viac neočkovaných tým menej neočkovaných. Darwin to vyrieši. Len mi je ľúto tých nevinných detí, ktoré majú strelených rodičov.

extempore
22. máj 2026
@salsa26

@salsa26 Uf, no tak ešteže si sa radila aj s homeopatmi.. :D :D to mi teda odľahlo.. a inak si ok?

anonym_e71557
22. máj 2026
@extempore

@anonym_e71557 čím viac neočkovaných tým menej neočkovaných. Darwin to vyrieši. Len mi je ľúto tých nevinných detí, ktoré majú strelených rodičov.

@extempore No ved to. Ta .eblina bude zit dalej a chudak dieta si prilis nepozilo...

salsa26
22. máj 2026
@zuzanka.zuzu

@salsa26 ktoré si dala očkovať? čo to prvé a po tom prišli NÚ?

@zuzanka.zuzu Bcg.. Vakcína proti Tuberkuloze

anonym_034ff6
22. máj 2026

A takéto správy sú kazdemu ukradnuté však.

anonym_390bb5
22. máj 2026

Mozno lepšie keď pripečený rodič nedá zaočkovať dieťa. Aspoň sa nebude rozmnožovať 😅

ntw
28. máj 2026

@anonym_autor "Verte mi, som lekár"
Môžem vášmu dietatu podat injekciu:
Ovalbumín, ludský sérový albumín, hovädzí albumín,
hydroxid hlinitý, síran hydroxyfosforečnanu hlinitého, fosforečnan
hlinity, siran draselno-hlinity, aminokyseliny, siran amónny, amfotericin B, kyselina askorbova, baktopeptón, beta-propiolaktón,
benzetóniumchlorid, farbivo brilantna zelená, uhlicitan vapenatý,
chlorid vápenatý, chlórtetracyklín, cystín, dextran, DNA
Dulbeccovo modifikované Eagleovo médium,
etyléndiamíntetraoctová kyselina sodná, vaječný proteín, dusičnan železitý
(III), formaldehyd-formalín, želatína, genetamycín, glukóza-glutamín, glutaraldehyd, glycerin, glycín,
histidín, kyselina chlorovodikova, hydrokortizón, laktoza, stearat
horečnatý, síran horečnatý, glutamát sodný, proteín myšieho séra,
bunkový proteín MRC-5 (bunkova línia potrateného plodu), neomycín, fenol, fenolova cervena, 2-fenoxyetanol, fosfatové pufre (napr.
disodný, monosodný, draselný, dihydrogenfosforečnan sodný),
polydimety silozón, polymyxin B,
polyoxyetylén-9-10-nonyl fenol, polyoxyetylovaný oktylfenol,
polysorbát 20, polysorbát 80, chlorid draselný, glutaman draselný, hovadzie telacie sérum, octan sodny, hydrogenuhlicitan sodny, chlorio sodný, deoxycholát sodný, hydrogenuhličitan sodný, hydroxid sodný,
fosforečnan sodný, pyruvát sodný, sorbitol, streptomycín,

autor
28. máj 2026
@ntw

hlinity, siran draselno-hlinity, aminokyseliny, siran amónny, amfotericin B, kyselina askorbova, baktopeptón, beta-propiolaktón,
(III), formaldehyd-formalín, želatína, genetamycín, glukóza-glutamín, glutaraldehyd, glycerin, glycín,
bunkový proteín MRC-5 (bunkova línia potrateného plodu), neomycín, fenol, fenolova cervena, 2-fenoxyetanol, fosfatové pufre (napr.
polysorbát 20, polysorbát 80, chlorid draselný, glutaman draselný, hovadzie telacie sérum, octan sodny, hydrogenuhlicitan sodny, chlorio sodný, deoxycholát sodný, hydrogenuhličitan sodný, hydroxid sodný,

@ntw Áno?

anonym_59ef55
28. máj 2026

Ja som ockovala, kym syn nemal neziaduce ucinky. Strasne dlho sme sa s toho dostavali a ako 9 mesacneho ho koli tomu aj operovali. Chvala bohu dopadlo vsetko dobre.

anonym_153bc9
28. máj 2026
@ntw

@ntw ty co tu spamujes tento elaborat uz do niekolkych tem o ockovani? si myslis, ze cim viac to sem prilepis, tym viac mamiciek odradis od ockovania? si vystudovana lekarka alebo farmaceutka? tak vysvetli napriklad : Dulbeccovo modifikované Eagleovo médium.

anonym_a96cd7
30. máj 2026
@anonym_autor

@ntw Áno?

@anonym_autor
Kúp si túto knihu https://www.martinus.sk/704719-staroveke-liecen...
Dr Axe je vyštudovaný naturpath má videá na you tube a sledujem aj Barbaru O´Neill
Majú spolu zaujímavý rozhovor

https://www.youtube.com/watch?v=UAEeTWn0ECk
autor
30. máj 2026
@anonym_a96cd7

@anonym_autor
Kúp si túto knihu https://www.martinus.sk/704719-staroveke-liecen...
Dr Axe je vyštudovaný naturpath má videá na you tube a sledujem aj Barbaru O´Neill
Majú spolu zaujímavý rozhovor

@anonym_a96cd7 Dobre, ďakujem.

weronka53
30. jún 2026
@anonym_88698b

@arek00 Hlavne nechod volit. Dakujem.

@anonym_88698b ale on prave pojde to je na tom najhorsie 🙈

aalt
1. júl 2026

Spominany otecko, co chce vakcinu pre svojho syna:
https://dennikn.sk/minuta/5430467/
https://dennikn.sk/5105617/presvedcil-spickoveh...
A nema to byt mrna ale vektorova vakcina - ak som spravne pochopil. Ale v principe by asi mohla byt aj mrna.

anonym_09ac30
1. júl 2026

Veď nemusíte dať očkovať všetky deti. Len tie, ktoré si chcete nechať

Strana
z5