Prečo ste sa rozhodli neočkovať deti?
Ahojte, prečo ste sa rozhodli neočkovať deti? Ja som vždy bola za povinne očkovanie, ale s odstupom času a hlavne očkovanie proti kovidu ma prinutilo zamyslieť sa nad tým viac a už viac neočkovať....Pracujem v zdravotníctve a teda možem povedať že vidim viac nežiaducich účinkov po očkovaní ako opačne....
@anonym_a96cd7 ja mám podobne, myslím v tom, že sa zaujímam o históriu. Ja sama som prešla ale z konspiracii k opačnému brehu.
A preto viem, že konšpirátor nemusi byť hlupák alebo nevzdelany človek. Ale čo viem konšpirátori sú skôr smutní, nemajú radi ľudí a nemajú dôveru v ľudí. Spochybňujú skoro všetko. A hlavne sa boja budúcnosti a toho čo nás čaka.
Keďže sama som bola konšpirátor a z hnevu a strachu som neverila ľuďom, nevidela som zmysel vo svete a budúcnosť bola pre mňa strašidelná.
Dnes som spokojná, ľudí mám rada a baví ma vnímať ľudské názory a pohľady na svet. Preto už napríklad neverím konspiraciam. Ale tak isto viem, že ľudia robia zle veci a nebojím sa pochybovať, ale aj veriť. Keďže v konečnom dôsledku každý človek si sám o sebe myslí, že je dobrý a málokto vedome ubližuje. Väčšina ludi ubližuje najmä z vlastného zranenia a z vlasteho hnevu.
A láska k histórii ma naučila vidieť minulosť a vidieť aká bola krvavá a zla, preto sa budúcnosti nebojím, lebo vnímam posun sveta.
@777januska777 ja v strachu nežijem vnímam svet taký aký je dobro aj to zlo.
Mýliš sa, nie len minulosť, ale aj prítomnosť je zlá a krvavá, len sa nás to priamo netýka. Ľudia realitu ignorujú a zlé veci si zo strachu ospravedlňujú konšpiráciami, budú radšej žiť v nevedomosti s klapkami na očiach a vysmievať sa z ľudí "dezolátov" lebo sa o tieto veci zaujímajú a otvorene o nich hovoria.
@777januska777 ja v strachu nežijem vnímam svet taký aký je dobro aj to zlo.
Mýliš sa, nie len minulosť, ale aj prítomnosť je zlá a krvavá, len sa nás to priamo netýka. Ľudia realitu ignorujú a zlé veci si zo strachu ospravedlňujú konšpiráciami, budú radšej žiť v nevedomosti s klapkami na očiach a vysmievať sa z ľudí "dezolátov" lebo sa o tieto veci zaujímajú a otvorene o nich hovoria.
@anonym_a96cd7 no realita je náročná, ale menej krvavá a tvrdá ako v minulosti. Napríklad taký stredovek alebo dokonca aj obdobie 2 svetovej vojny je oveľa horšie ako dnes. A to netvrdím, že dnes nemáme vrahov, znásilnenia alebo aj obchod s bielym mäsom. Lenže minulosť má nevýhodu vtedy nebola skoro žiadna ochrana. Ľudia boli celkovo tvrdší a krutejší k životu a druhým.
Dnes máme možnosti snažiť sa svet meniť a chrániť tých slabších, dokonale to nie je, ale je to oveľa lepšie.
Lebo človek sám o sebe sa nezmenil, ale zmenili sa možnosti.
My máme rozdiel v tom, že ja svet vnímam s nádejou a teda sama v sebe som spokojnejšia, ty vidíš svet pesimisticky a si kritickejšia a smutnejšia.
@anonym_autor Asi zalezi ake ockovanie.
V Kanade maju posledne problem s osypkami. Myslim ze preto lebo ludia nedaju deti ockovat. Toto mi pride hlupe.
Ahoj, po ťažkých Nú, som sa začala venovať očkovaniu, študovala som si to rok... Históriu, dané choroby, ich výskyt, liečba, zloženie vakcín, vplyv zložiek vakcín na organizmus a právnu stránku. Radila som sa s lekármi, homeopatmi, farmaceutmi, právnikmi a dospela som k záveru, že nebudem dcéru očkovať. Má 15r. a jedno jediné očkovanie, ktoré budem celý život ľutovať, že som to dovolila.
Nikto nechce byt dnes v kozi matky, ktorej zomrelo dieta, lebo ho nedala ockovat ... Samozrejme obvini lekarov, lebo lekari maju nadprirodzene schopnosti robit zazraky.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zaskrt-umrti...
22. května 2026 10:44, aktualizováno 11:05
Neočkovaný předškolák z Ostravska zemřel po onemocnění záškrtem. Hygienici nabádají rodiče ke kontrole očkování u dětí.
Předškoláka po zhoršení zdravotního stavu převezli do Fakultní nemocnice Motol, kde v pondělí zemřel. „Jednalo se o pacienta, který nebyl proti záškrtu očkován,“ doplnil mluvčí s tím, že jinak je v Česku záškrt díky pravidelnému očkování stále poměrně vzácný. Ředitelka hygienické stanice Zuzana Babišová tak zdůrazňuje, že očkování je nejefektivnější ochranou.
@anonym_autor Ja nemam deti ockovane MMr vakcinou a presne koli obavam z nu. Tak som to aj uviedla v dotazniku ktorý trebalo u Dr. vyplnit. Ale predsa len zvazujem nejaku vakcinu proti osypkam.
Ahoj, po ťažkých Nú, som sa začala venovať očkovaniu, študovala som si to rok... Históriu, dané choroby, ich výskyt, liečba, zloženie vakcín, vplyv zložiek vakcín na organizmus a právnu stránku. Radila som sa s lekármi, homeopatmi, farmaceutmi, právnikmi a dospela som k záveru, že nebudem dcéru očkovať. Má 15r. a jedno jediné očkovanie, ktoré budem celý život ľutovať, že som to dovolila.
@salsa26 ktoré si dala očkovať? čo to prvé a po tom prišli NÚ?
@anonym_autor Ja nemam deti ockovane MMr vakcinou a presne koli obavam z nu. Tak som to aj uviedla v dotazniku ktorý trebalo u Dr. vyplnit. Ale predsa len zvazujem nejaku vakcinu proti osypkam.
@anonym_e7916b existuje samostatne proti osýpkam? a prečo práve osýpky?
Nikto nechce byt dnes v kozi matky, ktorej zomrelo dieta, lebo ho nedala ockovat ... Samozrejme obvini lekarov, lebo lekari maju nadprirodzene schopnosti robit zazraky.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zaskrt-umrti...
22. května 2026 10:44, aktualizováno 11:05
Neočkovaný předškolák z Ostravska zemřel po onemocnění záškrtem. Hygienici nabádají rodiče ke kontrole očkování u dětí.
Předškoláka po zhoršení zdravotního stavu převezli do Fakultní nemocnice Motol, kde v pondělí zemřel. „Jednalo se o pacienta, který nebyl proti záškrtu očkován,“ doplnil mluvčí s tím, že jinak je v Česku záškrt díky pravidelnému očkování stále poměrně vzácný. Ředitelka hygienické stanice Zuzana Babišová tak zdůrazňuje, že očkování je nejefektivnější ochranou.
@anonym_e71557 čím viac neočkovaných tým menej neočkovaných. Darwin to vyrieši. Len mi je ľúto tých nevinných detí, ktoré majú strelených rodičov.
@salsa26 Uf, no tak ešteže si sa radila aj s homeopatmi.. :D :D to mi teda odľahlo.. a inak si ok?
@anonym_e71557 čím viac neočkovaných tým menej neočkovaných. Darwin to vyrieši. Len mi je ľúto tých nevinných detí, ktoré majú strelených rodičov.
@extempore No ved to. Ta .eblina bude zit dalej a chudak dieta si prilis nepozilo...
@salsa26 ktoré si dala očkovať? čo to prvé a po tom prišli NÚ?
@zuzanka.zuzu Bcg.. Vakcína proti Tuberkuloze
Mozno lepšie keď pripečený rodič nedá zaočkovať dieťa. Aspoň sa nebude rozmnožovať 😅

@777januska777 som realista nie naivný človek a mám celkom dobrý common sense čo dnes veľa ľuďom chýba, pretože sú silne ovplyvnení a manipulovaní cenzurovanými médiami. Sledujem globálnu politiku a od malička ma fascinuje história... často tu vidím ignoráciu a výsmech povrchných ľudí a je smutné, že nemajú ani základný prehľad o globálnom dianí. Sťažujú sa, že Slovensko je tam kde je a pritom sme len súčasťou chorého globalizmu - je tu extrémna ekonomická závislosť, rastie sociálna nerovnosť, sú ignorované environmentálne dopady - devastácia pôdy a celkovo životného prostredia pre korporátne profity globalistov...
@anonym_a96cd7 ja mám podobne, myslím v tom, že sa zaujímam o históriu. Ja sama som prešla ale z konspiracii k opačnému brehu.
A preto viem, že konšpirátor nemusi byť hlupák alebo nevzdelany človek. Ale čo viem konšpirátori sú skôr smutní, nemajú radi ľudí a nemajú dôveru v ľudí. Spochybňujú skoro všetko. A hlavne sa boja budúcnosti a toho čo nás čaka.
Keďže sama som bola konšpirátor a z hnevu a strachu som neverila ľuďom, nevidela som zmysel vo svete a budúcnosť bola pre mňa strašidelná.
Dnes som spokojná, ľudí mám rada a baví ma vnímať ľudské názory a pohľady na svet. Preto už napríklad neverím konspiraciam. Ale tak isto viem, že ľudia robia zle veci a nebojím sa pochybovať, ale aj veriť. Keďže v konečnom dôsledku každý človek si sám o sebe myslí, že je dobrý a málokto vedome ubližuje. Väčšina ludi ubližuje najmä z vlastného zranenia a z vlasteho hnevu.
A láska k histórii ma naučila vidieť minulosť a vidieť aká bola krvavá a zla, preto sa budúcnosti nebojím, lebo vnímam posun sveta.