icon

Prečo ste sa rozhodli neočkovať deti?

20. máj 2026

Ahojte, prečo ste sa rozhodli neočkovať deti? Ja som vždy bola za povinne očkovanie, ale s odstupom času a hlavne očkovanie proti kovidu ma prinutilo zamyslieť sa nad tým viac a už viac neočkovať....Pracujem v zdravotníctve a teda možem povedať že vidim viac nežiaducich účinkov po očkovaní ako opačne....

Strana
z5
777januska777
Včera o 16:46
@anonym_a96cd7

@777januska777 som realista nie naivný človek a mám celkom dobrý common sense čo dnes veľa ľuďom chýba, pretože sú silne ovplyvnení a manipulovaní cenzurovanými médiami. Sledujem globálnu politiku a od malička ma fascinuje história... často tu vidím ignoráciu a výsmech povrchných ľudí a je smutné, že nemajú ani základný prehľad o globálnom dianí. Sťažujú sa, že Slovensko je tam kde je a pritom sme len súčasťou chorého globalizmu - je tu extrémna ekonomická závislosť, rastie sociálna nerovnosť, sú ignorované environmentálne dopady - devastácia pôdy a celkovo životného prostredia pre korporátne profity globalistov...

@anonym_a96cd7 ja mám podobne, myslím v tom, že sa zaujímam o históriu. Ja sama som prešla ale z konspiracii k opačnému brehu.
A preto viem, že konšpirátor nemusi byť hlupák alebo nevzdelany človek. Ale čo viem konšpirátori sú skôr smutní, nemajú radi ľudí a nemajú dôveru v ľudí. Spochybňujú skoro všetko. A hlavne sa boja budúcnosti a toho čo nás čaka.
Keďže sama som bola konšpirátor a z hnevu a strachu som neverila ľuďom, nevidela som zmysel vo svete a budúcnosť bola pre mňa strašidelná.
Dnes som spokojná, ľudí mám rada a baví ma vnímať ľudské názory a pohľady na svet. Preto už napríklad neverím konspiraciam. Ale tak isto viem, že ľudia robia zle veci a nebojím sa pochybovať, ale aj veriť. Keďže v konečnom dôsledku každý človek si sám o sebe myslí, že je dobrý a málokto vedome ubližuje. Väčšina ludi ubližuje najmä z vlastného zranenia a z vlasteho hnevu.
A láska k histórii ma naučila vidieť minulosť a vidieť aká bola krvavá a zla, preto sa budúcnosti nebojím, lebo vnímam posun sveta.

anonym_a96cd7
Včera o 18:20
@777januska777

@anonym_a96cd7 ja mám podobne, myslím v tom, že sa zaujímam o históriu. Ja sama som prešla ale z konspiracii k opačnému brehu.
A preto viem, že konšpirátor nemusi byť hlupák alebo nevzdelany človek. Ale čo viem konšpirátori sú skôr smutní, nemajú radi ľudí a nemajú dôveru v ľudí. Spochybňujú skoro všetko. A hlavne sa boja budúcnosti a toho čo nás čaka.
Keďže sama som bola konšpirátor a z hnevu a strachu som neverila ľuďom, nevidela som zmysel vo svete a budúcnosť bola pre mňa strašidelná.
Dnes som spokojná, ľudí mám rada a baví ma vnímať ľudské názory a pohľady na svet. Preto už napríklad neverím konspiraciam. Ale tak isto viem, že ľudia robia zle veci a nebojím sa pochybovať, ale aj veriť. Keďže v konečnom dôsledku každý človek si sám o sebe myslí, že je dobrý a málokto vedome ubližuje. Väčšina ludi ubližuje najmä z vlastného zranenia a z vlasteho hnevu.
A láska k histórii ma naučila vidieť minulosť a vidieť aká bola krvavá a zla, preto sa budúcnosti nebojím, lebo vnímam posun sveta.

@777januska777 ja v strachu nežijem vnímam svet taký aký je dobro aj to zlo.
Mýliš sa, nie len minulosť, ale aj prítomnosť je zlá a krvavá, len sa nás to priamo netýka. Ľudia realitu ignorujú a zlé veci si zo strachu ospravedlňujú konšpiráciami, budú radšej žiť v nevedomosti s klapkami na očiach a vysmievať sa z ľudí "dezolátov" lebo sa o tieto veci zaujímajú a otvorene o nich hovoria.

777januska777
Včera o 19:43
@anonym_a96cd7

@777januska777 ja v strachu nežijem vnímam svet taký aký je dobro aj to zlo.
Mýliš sa, nie len minulosť, ale aj prítomnosť je zlá a krvavá, len sa nás to priamo netýka. Ľudia realitu ignorujú a zlé veci si zo strachu ospravedlňujú konšpiráciami, budú radšej žiť v nevedomosti s klapkami na očiach a vysmievať sa z ľudí "dezolátov" lebo sa o tieto veci zaujímajú a otvorene o nich hovoria.

@anonym_a96cd7 no realita je náročná, ale menej krvavá a tvrdá ako v minulosti. Napríklad taký stredovek alebo dokonca aj obdobie 2 svetovej vojny je oveľa horšie ako dnes. A to netvrdím, že dnes nemáme vrahov, znásilnenia alebo aj obchod s bielym mäsom. Lenže minulosť má nevýhodu vtedy nebola skoro žiadna ochrana. Ľudia boli celkovo tvrdší a krutejší k životu a druhým.
Dnes máme možnosti snažiť sa svet meniť a chrániť tých slabších, dokonale to nie je, ale je to oveľa lepšie.
Lebo človek sám o sebe sa nezmenil, ale zmenili sa možnosti.
My máme rozdiel v tom, že ja svet vnímam s nádejou a teda sama v sebe som spokojnejšia, ty vidíš svet pesimisticky a si kritickejšia a smutnejšia.

andreatytler
Dnes o 06:31

@anonym_autor Asi zalezi ake ockovanie.
V Kanade maju posledne problem s osypkami. Myslim ze preto lebo ludia nedaju deti ockovat. Toto mi pride hlupe.

salsa26
Dnes o 09:02

Ahoj, po ťažkých Nú, som sa začala venovať očkovaniu, študovala som si to rok... Históriu, dané choroby, ich výskyt, liečba, zloženie vakcín, vplyv zložiek vakcín na organizmus a právnu stránku. Radila som sa s lekármi, homeopatmi, farmaceutmi, právnikmi a dospela som k záveru, že nebudem dcéru očkovať. Má 15r. a jedno jediné očkovanie, ktoré budem celý život ľutovať, že som to dovolila.

anonym_e71557
Dnes o 09:16

Nikto nechce byt dnes v kozi matky, ktorej zomrelo dieta, lebo ho nedala ockovat ... Samozrejme obvini lekarov, lebo lekari maju nadprirodzene schopnosti robit zazraky.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zaskrt-umrti...
22. května 2026 10:44, aktualizováno 11:05
Neočkovaný předškolák z Ostravska zemřel po onemocnění záškrtem. Hygienici nabádají rodiče ke kontrole očkování u dětí.
Předškoláka po zhoršení zdravotního stavu převezli do Fakultní nemocnice Motol, kde v pondělí zemřel. „Jednalo se o pacienta, který nebyl proti záškrtu očkován,“ doplnil mluvčí s tím, že jinak je v Česku záškrt díky pravidelnému očkování stále poměrně vzácný. Ředitelka hygienické stanice Zuzana Babišová tak zdůrazňuje, že očkování je nejefektivnější ochranou.

anonym_e7916b
Dnes o 09:32

@anonym_autor Ja nemam deti ockovane MMr vakcinou a presne koli obavam z nu. Tak som to aj uviedla v dotazniku ktorý trebalo u Dr. vyplnit. Ale predsa len zvazujem nejaku vakcinu proti osypkam.

zuzanka.zuzu
Dnes o 09:56
@salsa26

Ahoj, po ťažkých Nú, som sa začala venovať očkovaniu, študovala som si to rok... Históriu, dané choroby, ich výskyt, liečba, zloženie vakcín, vplyv zložiek vakcín na organizmus a právnu stránku. Radila som sa s lekármi, homeopatmi, farmaceutmi, právnikmi a dospela som k záveru, že nebudem dcéru očkovať. Má 15r. a jedno jediné očkovanie, ktoré budem celý život ľutovať, že som to dovolila.

@salsa26 ktoré si dala očkovať? čo to prvé a po tom prišli NÚ?

zuzanka.zuzu
Dnes o 09:57
@anonym_e7916b

@anonym_autor Ja nemam deti ockovane MMr vakcinou a presne koli obavam z nu. Tak som to aj uviedla v dotazniku ktorý trebalo u Dr. vyplnit. Ale predsa len zvazujem nejaku vakcinu proti osypkam.

@anonym_e7916b existuje samostatne proti osýpkam? a prečo práve osýpky?

extempore
Dnes o 10:18
@anonym_e71557

Nikto nechce byt dnes v kozi matky, ktorej zomrelo dieta, lebo ho nedala ockovat ... Samozrejme obvini lekarov, lebo lekari maju nadprirodzene schopnosti robit zazraky.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zaskrt-umrti...
22. května 2026 10:44, aktualizováno 11:05
Neočkovaný předškolák z Ostravska zemřel po onemocnění záškrtem. Hygienici nabádají rodiče ke kontrole očkování u dětí.
Předškoláka po zhoršení zdravotního stavu převezli do Fakultní nemocnice Motol, kde v pondělí zemřel. „Jednalo se o pacienta, který nebyl proti záškrtu očkován,“ doplnil mluvčí s tím, že jinak je v Česku záškrt díky pravidelnému očkování stále poměrně vzácný. Ředitelka hygienické stanice Zuzana Babišová tak zdůrazňuje, že očkování je nejefektivnější ochranou.

@anonym_e71557 čím viac neočkovaných tým menej neočkovaných. Darwin to vyrieši. Len mi je ľúto tých nevinných detí, ktoré majú strelených rodičov.

extempore
Dnes o 10:19
@salsa26

@salsa26 Uf, no tak ešteže si sa radila aj s homeopatmi.. :D :D to mi teda odľahlo.. a inak si ok?

anonym_e71557
Dnes o 10:27
@extempore

@anonym_e71557 čím viac neočkovaných tým menej neočkovaných. Darwin to vyrieši. Len mi je ľúto tých nevinných detí, ktoré majú strelených rodičov.

@extempore No ved to. Ta .eblina bude zit dalej a chudak dieta si prilis nepozilo...

salsa26
Dnes o 10:32
@zuzanka.zuzu

@salsa26 ktoré si dala očkovať? čo to prvé a po tom prišli NÚ?

@zuzanka.zuzu Bcg.. Vakcína proti Tuberkuloze

anonym_034ff6
Dnes o 11:30

A takéto správy sú kazdemu ukradnuté však.

anonym_390bb5
Dnes o 11:59

Mozno lepšie keď pripečený rodič nedá zaočkovať dieťa. Aspoň sa nebude rozmnožovať 😅

Strana
z5