Prvé povinné očkovanie
Ahojte chcela by som sa spýtať na prvé očkovanie, ja pôjdem teraz prvý krát s dcérkou. Ako si mám poradiť s bolesťami a horúčkami? Môžu nastať aj iné komplikácie? Ďakujem za radi.
@bralilienka celulitida, homosexualita ako NU po ockovani su najvacsie bomby co som sa tu kedy docitala 😀 😀 😀 dakujem ti za spestrenie vecera 😀 😀 😀 😀
@lyzzy mýliš si výšku inteligencie s otvorenosťou, čiže hlúposť s úprimnosťou. pekný večer. použi aspoň wikipédiu, keď máš takéto základné medzery v pojmoch.
@natas4 nemáš za čo 🙂 vo vašej skupine o očkovaní sa môžeš zabaviť viac. tam sa bavia viacerí 🙂
@bralilienka cely tento kon je pre mna velka zabava 😵 v nesuhlase by som sa pobavila tiez, ale toto potesenie ste mi odopreli 😔
@natas4 neľutuj. si potrebná spĺňať dôležitú životnú misiu inde. raz si založíš vlastnú skupinu, možno rockovú a odmietneš do nej prijať trebárs Bona z U2 ☹ pá
@bralilienka idem dojest tu smotanovu tortu...ved z nej celulitidu urcite nemam...zajtra volam mame, preco ma dala ockovat 😲 teraz budem cely zivot trpiet 😝
@tahivka pravdepodobnost nieje az taka nizka... Slovensko nieje izolovany ostrov...realny prenos choroby moze byt pomerne kratky.....vdaka cestovnemu ruchu...... poznas dostatocne dobre tie choroby a sposoby prenosu?...moznost NU je v porovnani stym hodne hodne nizka.... taky priklad pri osypkach je moznost encefalitýdi 1 z 2000 a Vakcína MMR: Encefalitída alebo ťažké alergické reakcie: 1 v 1000000.... reklama je hlavne v tejto dobe konspiracii velmi dolezita.... jej najdolezitejsi faktor je informovanost.... tunak je nieco o biznise a ockovani : http://bezpecneockovanie.wordpress.com/2014/04/... ..a mna by tiez zaujmala odpoved na jednu otazku...preco si mysli ze bolo ockovanie zavedene ???
@nikimax tu mas link na jedneho doktora co kseftuje s vitaminmi... aj C
http://en.wikipedia.org/wiki/Matthias_Rath ...nielen ze pekne zaraba na nevedomosti ale tie jeho liecebne metody stali zopar ludi uz zivot....nelegalne studie AIDS v afrike..kde ludom nakukal ze ich jeho C zachrani...akoby nahodou nezachranilo...mal skandaly...sudne spory..aj pokuty.....zaujimave citanie.... takze neviem ako je to tunak s tou nevedomostou...a to je len jeden v ktorom som sa "šturala".... nechcem vediet kolko takych este je...
O sťahovaní kontaminovaných výrobkov alternatívnej liečby.
Dovolím si aj upozorniť, že veľa cečka sa k nám dováža z činy a vyrobené na modifikovanej kukurici a že výrobcovia to ani nemusia uvádzať na obale.
Ešte si dovolím doplniť, že nejaké to cečko sa dováža aj z Kanady a tam je GMO povolené.
@pectore myslis toho doktora Ratha, co uspesne lieci rakovinu a viedlo sa voci nemu uz nemale mnozstvo sudnych sporov ( neviem z hlavy ale bolo to okolo stovky), pricom ani v jednom sa nepodarilo ho z nicoho usvedcit? Aj mne by lezalo v zaludku, keby mi kvoli niekomu uchadzaju ksefty a este by aj moj pokruteny ksicht demaskoval pred verejnostou.
@moniaak neviem ci celkom chapem tvoj prispevok..ale ma na svedomi zivot devet rocneho chlapca u ktoreho liecil rakovinu... .. http://www.skepdic.com/rath.html ..a ano na internete je zopar tvrdeni o jeho liecebnych uspechoch....ale su to len jeho tvrdenia amnozstvo vedcov a lekarov stym otvorene nesuhlasi....tieto informacie si treba ale pracne dohladavat....
@pectore vydolovala si tu jeden prípad??A teraz čo?Podľa správnosti sa začni kutrať v tom, koľko ľudí zabila povedzme chemoterapia ,alebo rádioterapia, alebo tých, čo sa dali liečiť agresívnymi liekmi a podľahli NU.....Máme rovnaký meter? A koľko peňazí zožere "výskum" a "liečba" rakoviny..... 🙄 🙄
@nikimax neboj sa uz sa v tom sturam viac..a neni to len jeden pripad.... v popise nasej skupiny najdes k takym pripadom info..je ich tam viac... a čo tento pripad... to je asi rozumnejsie nechat sa liecit roznymi sarlatanmi....a takychto pripadov ti tiez mozem navytahovat viac..nieje to len jeden ...nejdem si pisat o rakovine..je to mimo temu...a myslim ze o info odomna aj tak nestojis... http://www.novinky.cz/krimi/334173-cukr-ma-jen-...

@shania31 áno, sponzorom je (bohužiaľ) PFIZER (výrobca Prevenaru), čo je pre mňa osobne absolútne neobjektívne a tým pádom nedôveryhodné.....Momentálne firma GSK- čelí v Poľsku škandálu, pre korupciu a podplácanie lekárov.... 😝 😝