icon

Prvé povinné očkovanie

karlicsku
22. apr 2014

Ahojte chcela by som sa spýtať na prvé očkovanie, ja pôjdem teraz prvý krát s dcérkou. Ako si mám poradiť s bolesťami a horúčkami? Môžu nastať aj iné komplikácie? Ďakujem za radi.

nikimax
22. apr 2014

@shania31 áno, sponzorom je (bohužiaľ) PFIZER (výrobca Prevenaru), čo je pre mňa osobne absolútne neobjektívne a tým pádom nedôveryhodné.....Momentálne firma GSK- čelí v Poľsku škandálu, pre korupciu a podplácanie lekárov.... 😝 😝

shania31
22. apr 2014

@tahivka
Je to cisty biznis farma firiem 😎

shania31
22. apr 2014

@nikimax
Ako v pohode, ja ti to neberiem, ja im tak isto neverim. Tak, ako som pisala, to nebol pre mna jediny zdroj. Ja som dovtedy nemala o druhoch vakcin a o druhoch ockovania ani sajnu. To bolo prve co som otvorila, potom som citala dalej a dalej........

natas4
22. apr 2014

@bralilienka celulitida, homosexualita ako NU po ockovani su najvacsie bomby co som sa tu kedy docitala 😀 😀 😀 dakujem ti za spestrenie vecera 😀 😀 😀 😀

natas4
22. apr 2014

@nikimax ano lebo vyrobcovia vitaminu C ktorych odporuca antivax vyrabaju vitaminy pre dobro ludstva 😀 😀 😀

lyzzy
Odpoveď bola odstránená
bralilienka
22. apr 2014

@lyzzy mýliš si výšku inteligencie s otvorenosťou, čiže hlúposť s úprimnosťou. pekný večer. použi aspoň wikipédiu, keď máš takéto základné medzery v pojmoch.

bralilienka
22. apr 2014

@natas4 nemáš za čo 🙂 vo vašej skupine o očkovaní sa môžeš zabaviť viac. tam sa bavia viacerí 🙂

natas4
22. apr 2014

@bralilienka cely tento kon je pre mna velka zabava 😵 v nesuhlase by som sa pobavila tiez, ale toto potesenie ste mi odopreli 😔

bralilienka
22. apr 2014

@natas4 neľutuj. si potrebná spĺňať dôležitú životnú misiu inde. raz si založíš vlastnú skupinu, možno rockovú a odmietneš do nej prijať trebárs Bona z U2 ☹ pá

natas4
22. apr 2014

@bralilienka idem dojest tu smotanovu tortu...ved z nej celulitidu urcite nemam...zajtra volam mame, preco ma dala ockovat 😲 teraz budem cely zivot trpiet 😝

bar12
22. apr 2014

@natas4 iba by som reagovala k tej celulitide... Z lekarskeho hladiska sa jedna o zapal bunkoveho tkaniva, nie o tu celulitidu, ktoru mas na mysli...

moniaak
22. apr 2014

@natas4 je jasne ze ktokolvek vyraba cokolvek, robi tak v prvom rade za ucelom zisku ale vitamin C je mega lacny, takze tam podla mna nie je namieste ta paralela.

natas4
22. apr 2014

@moniaak hm ..tak sa pozri kolko sa toho vitaminu C preda 😉

natas4
22. apr 2014

@bar12 bralilienka spominala celulitidu...tak vcul neviem aku myslela 😀

bar12
22. apr 2014

@natas4 ona skopirovala NU , urcite ich z hlavy nevypisovala...asi to mohli do zatvorky vysvetlit, ale mna by nenapadlo, ze tym myslia nasu "pomarancovu kozu" .. Po latinsky je to cellulitis, ak si to chces na nete overit..

moniaak
22. apr 2014

@natas4 vidis a nemusi byt ani zakonom prikazany a ako dobre sa predava. Ani v telke reklamy nebezia, ani lekari letaciky nerozdavaju, zaujimave.Mozno to je tym,ze co je dobre a ucinne, to sa preda aj samo.

nikimax
Odpoveď bola odstránená
pectore
23. apr 2014

@tahivka pravdepodobnost nieje az taka nizka... Slovensko nieje izolovany ostrov...realny prenos choroby moze byt pomerne kratky.....vdaka cestovnemu ruchu...... poznas dostatocne dobre tie choroby a sposoby prenosu?...moznost NU je v porovnani stym hodne hodne nizka.... taky priklad pri osypkach je moznost encefalitýdi 1 z 2000 a Vakcína MMR: Encefalitída alebo ťažké alergické reakcie: 1 v 1000000.... reklama je hlavne v tejto dobe konspiracii velmi dolezita.... jej najdolezitejsi faktor je informovanost.... tunak je nieco o biznise a ockovani : http://bezpecneockovanie.wordpress.com/2014/04/... ..a mna by tiez zaujmala odpoved na jednu otazku...preco si mysli ze bolo ockovanie zavedene ???

pectore
23. apr 2014

@nikimax tu mas link na jedneho doktora co kseftuje s vitaminmi... aj C

http://en.wikipedia.org/wiki/Matthias_Rath ...nielen ze pekne zaraba na nevedomosti ale tie jeho liecebne metody stali zopar ludi uz zivot....nelegalne studie AIDS v afrike..kde ludom nakukal ze ich jeho C zachrani...akoby nahodou nezachranilo...mal skandaly...sudne spory..aj pokuty.....zaujimave citanie.... takze neviem ako je to tunak s tou nevedomostou...a to je len jeden v ktorom som sa "šturala".... nechcem vediet kolko takych este je...

adsumus
23. apr 2014

O sťahovaní kontaminovaných výrobkov alternatívnej liečby.

http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...

natas4
23. apr 2014

@nikimax nie nie, vyrobcovia "cisteho" cecka su samaritani...spasia nas aj cely svet...treba do seba ladovat kvanta umelych vitaminov a dozijeme sa 100ky 😀 😀 😀 😀

natas4
23. apr 2014

@moniaak asi pozeras ine reklamy 😉

adsumus
23. apr 2014

Dovolím si aj upozorniť, že veľa cečka sa k nám dováža z činy a vyrobené na modifikovanej kukurici a že výrobcovia to ani nemusia uvádzať na obale.

adsumus
23. apr 2014

Ešte si dovolím doplniť, že nejaké to cečko sa dováža aj z Kanady a tam je GMO povolené.

moniaak
23. apr 2014

@pectore myslis toho doktora Ratha, co uspesne lieci rakovinu a viedlo sa voci nemu uz nemale mnozstvo sudnych sporov ( neviem z hlavy ale bolo to okolo stovky), pricom ani v jednom sa nepodarilo ho z nicoho usvedcit? Aj mne by lezalo v zaludku, keby mi kvoli niekomu uchadzaju ksefty a este by aj moj pokruteny ksicht demaskoval pred verejnostou.

pectore
23. apr 2014

@moniaak neviem ci celkom chapem tvoj prispevok..ale ma na svedomi zivot devet rocneho chlapca u ktoreho liecil rakovinu... .. http://www.skepdic.com/rath.html ..a ano na internete je zopar tvrdeni o jeho liecebnych uspechoch....ale su to len jeho tvrdenia amnozstvo vedcov a lekarov stym otvorene nesuhlasi....tieto informacie si treba ale pracne dohladavat....

nikimax
24. apr 2014

@pectore vydolovala si tu jeden prípad??A teraz čo?Podľa správnosti sa začni kutrať v tom, koľko ľudí zabila povedzme chemoterapia ,alebo rádioterapia, alebo tých, čo sa dali liečiť agresívnymi liekmi a podľahli NU.....Máme rovnaký meter? A koľko peňazí zožere "výskum" a "liečba" rakoviny..... 🙄 🙄

pectore
24. apr 2014

@nikimax neboj sa uz sa v tom sturam viac..a neni to len jeden pripad.... v popise nasej skupiny najdes k takym pripadom info..je ich tam viac... a čo tento pripad... to je asi rozumnejsie nechat sa liecit roznymi sarlatanmi....a takychto pripadov ti tiez mozem navytahovat viac..nieje to len jeden ...nejdem si pisat o rakovine..je to mimo temu...a myslim ze o info odomna aj tak nestojis... http://www.novinky.cz/krimi/334173-cukr-ma-jen-...

nikimax
24. apr 2014

@pectore tak nič, teda..... 🙄