Váš názor na neočkované dieťa
Aký máte názor na neočkovanie dieťaťa?
Medicíne verím, ale žiadny lekár na svete ešte nikoho nevyliečil, iba imunita. - tvoje tvrdenie...
Jasne, všetci su blbí len ty si lietadlo 😝
@inspiration2 hahah ty tu len strašíš rakovinou a či to je z očkovania nemáš ani šajnu, ten záškrt je aspon jednoznačne príčina umrtia dieťaťa a do mojho blogu ti nie je nič alebo napíš, že sa mýlim a v čom, ale to ty nedokážeš, iba urážať a vysmievať sa a vyhrážať očkujucim rodičom, hihi.
@inspiration2 ak by liecila len imunita ,tak by sme tu nemali choroby a ludia by na choroby neumierali ,casto treba tej imunite dopomoct aj liekmi ktore maju rozny ucinok ,asi ti moc nehovoria terminy baktericidny ,antivirotika ,antimykotika a kvantum ineho .....toto si nastuduj ky je to ucinok a potom pis ako lekari priamo neliecia.....,ked nebol penicilin ,ludia zomierali na obyc.anginu alebo mali tazke nasledky ako zapal obliciek ,klbov ,srdca a ich prezivsie bolo velmi kratke a to je len jeden priklad ,ze imunite nie je vsemocna ,tych diagnoz je tisicky ,co imunita nezvlada a lekari bud riesia priamo chorobu alebo aspon skvalitnuju zivot ludom s nejakou dj....lebo imunita situaciu nezvlada a bud by prislo k exitu alebo velmi tazkym nasledkom ....takze fakt sorry ,to co pises je len tvoj laicky nazor ,ale zo skutocnostou nic nema a o liekoch nevies absolutne nic ......tj .absolutne nerozumies problematike....
@gabrielkaa naozaj? Odkial mas take overene informacie? Nas maly je v rakuskej skolke aj bez ockovacieho preukazu. Netrep dobre?
ešte kolkokrát zmení ten svoj hlupy koment? 😕
@jalimag viem len to, ze s niekym ako ty sa planujem nerozpravat a ignorovat ho. Je mi jedno kto si...ja som ta neoslovila a nehovorila,ze trepes.
@gabrielkaa netrep, stačí mi že vyplodíš to, že v AT neberú do škôlky bez očkovania!
@sardinka333 lekár určí diagnózu, naštuduj si ako fungujú ATB keď máš pocit že teba lieči lekár, ale to je dosť smutné v roku 2015 prísť na to ako funguje systém liečenia v medicíne... toto sa učí na chémii na gymnáziu akým spôsobom fungujú niektoré látky v ľudskom organizme! Vráť sa do školy predtým ako budeš zosmiešňovať fakty.
@adsumus zajtra zavolaj do nejakej krajskej nemocnice na detské oddelenie a vypýtaj si štatistiku hospitalizovaných detí s pneumokokmi s vakcináciou a bez! Som zvedavá či toto pridáš na svoj profil! Čo nezdieľaš informácie o žene ktorá zomrela na SK na čierny kašeľ a bola očkovaná? To už sa ti nehodí že...
Ženy ženy...viete čo je najsmiešnejšie, že vy si myslíte, že vaše dieťa bude vďaka očkovaniu zdravšie ako moje 😁😂 a pritom ani jedna nieste odborníčka na nič, ani jedna nemáte žiadnu prax v obore, ani jedna neviete podľa toho čo tu píšete základy procesov autoimunity v ľudskom organizme, nieste lekárky, fyzioterapeutky, napriek tomu tu popierate skutočné fakty, ktoré ani jedna žena ktorá neočkuje nepopiera! Dokonca ani lekári, ale vy štyri či koľko vás je ich popierate 😂 no nič idem ja s tým mojim nezaočkovaným dieťaťom medzi ľudi trochu poroznášať smrteľné ochorenia 😂😂😂😂
@inspiration2 ja sledujem, aj tieto ukazovatele a zatial som narazila len na dieťa, ktorého mamina z dovodov že uverila antivaxu, svoje dieťa neočkovala a teraz je doživotne postihnuté. http://www.solen.sk/pdf/ba4d71dd66c1479d7ca877e...
a aj napríklad moje dieťa a všetky očko deti, čo poznám, aj skupinu máme pre očko rodičov https://www.modrykonik.sk/group/6646/ ,tak viem, že ich deti su v poriadku, neochoreli na pneumokoka a napríklad moj muž, si prechádzal opakovanými zápalmi stredného ucha, to nebol žiadna sranda a naša dcera, nemala zatial nič a to je vo všetkom po nom. Ak máš nejaké informácie, poprosím dodať, miesto špinenia iných ludí, dokonca celého slovenska, to veľmi o tebe dobre nesvedčí.
@inspiration2 žiješ vo svojom svete, nikto si nemyslí, že dieťa len tým, že bude očkované bude zdravšie ako neočkované, očko iba má v tele protilátky, ktoré neočko nemá, to je jediný rozdiel.
Ale choďte už niekam s tou vašou dedukciou že tu špiním Slovensko, vy s vašou dedukciou môžete kriminálky písať! Vytrhujete z kontextu a nezamýšľame sa nad tym čo chcel autor povedať!
nwzabdni si pozrieť aj tie skupiny kde rodičia so zaočkovanými deťmi pridávajú fotky detí s nežiadúcimi účinkami a skutočne si naštuduj akým spôsobom vlastne funguje vakcinácia a autoimunita, aképrocesy sa v tele spúšťajú a čo je toho následkom, ja za to naozaj nemôžem že nemáš vzdelanie v tejto oblasti ale predtým ako prispievaš by si si ho mohla doplniť!
@inspiration2 ja si to sledujem a najhoršie, čo som čítala bol prípad Amálka, ktorá chudato rok umierala po očkovaní mmr a to písala akože jej mamka a potom sa ukázalo, že Amálka je len jeden veľký výmysel, kolko deti zostalo po tomto strašení chorej mysle nechránených proti osypkam, mumpsu a rubeole, zostáva už len veľkou hádankou a možno sa prekvapíš, ale dokonca sledujem rozodnutia amerického očkovacieho sudu a tam máš všetko krásne napísané, čo može alebo nemôže byť z očkovania a prečo a aj to ma utvrdzuje v názore, že sme sa rozhodli dobre, ked je naša micuška očko. a neskutočná agresivita antivaxerov. predsa len dobru vec, nemôžu pretláčať ubližovaním, aj ty.
je uplne jedno co je ockovane alebo nie, nerobim rozdiel...vo vnimani deti....skor robim rozdiely vo vychovanych a nevychovanych a tak.....
@inspiration2 Ty netrep.... Pochybujem ze osoba ako Ty niekomu niekedy pomahala...JA mozem povedat ze vsetko to su dristy a verim ze su. Na rozdiel od teba dieta mi chodi tu do skolky tak moje tvrdenia su na rozdiel od tvojich aspon podlozene. V tvojich prisoevkoch Len urazas a zosmiesnujes. To je asi jedine co dokazes. Takze prestan trepat Ty.
@inspiration2 ja sa tak teraz zamyslam - naco sa studuje medicina minimalne 8r.+ (aj tak nie je dost lekarov dobrych), ked sa vsetko ohladom fungovania bio -chemie uci na gympli ??...takze hor sa vsetci s maturitou s gympla liecit ludi, vsak sme sa to ucili!!! 😅 😅 😕 😕
A pre Info - v zahranici sa vyzaduje ocko (nie vsade pravdaze a nie je to specialna "krajanska " charakteristika , ale to by si musela aj nieco vediet o fungovani skolskych a zdravotnych systemov v zahranici...) 🤐
@inspiration2 prosim ta ,toho rehabilitacneho pracovnika co tu spominas ,ten akurat riesi nasledky inf.chorob ak postihnu pohybovy aparat ,videl ten niekedy pneumokovu meningitidu ,hepatitidu a pod......fakt strielaš a ja tebe odporucam najblizsie decke odd a info sa o pneumokovych ochor.....a duplom kolke potrebuju atb liecbu....
@inspiration2 inak k menigitidam na are fyzioterapeuta ani nepustaju kvoli infekcnosti....
@gabrielkaa dakujem ti za nazor... 🙂 stretli sa tu jedinci, ktorí ,,samoštudovali,, na internetovom prehliadači ,,gúgl,,. a tak rozumeju lebo ,,su v tom dobrý,,...Ja hovorím že ludia možu kludne aj nesuhlasiť, ale proste nič nie je len čierne a biele a ja ,,pokecám,, rešpektujem nazor aj ked nesuhlasím ale toto je pre tieto indivíduá už vysoký level pochopenia.
@usiko pekne si to napísala, arogantní ludia, ludia, ktorých ,,iní nezaujímaju,, vychovaju nespratné decká podla svojho obrazu...ak sa takto ,,mamička,, správa k ludom ,,na ulici,, tak dakujem pekne...deti maju pekný vzor.
@sardinka333 suhasim. Svoj nazor nikomu nevnucujem a ked s niekym alebo s niecim nesuhlasim tak minimalne neurazam...ak ma niekto takyto problem asi ma nieco s vlastnym sebavedomim pripadne trpi nedocenenim...nikdy som nemala potrebu nikoho urazat a na taketo jednanie ani nie som zvyknuta....ale kazdy sme ini 😀
@inspiration2 no hlavne že ty si odborníčka! Tebe kto povedal že napr. ja osobne si myslím že ,,moje dieťa,, bude zdravšie ako tvoje? Vobec si to nemyslím...lebo to je taka ista hluposť ako ked niekto povie že ,,kojene dieťa bude iste zdravšie ako nekojene,, A čo mi očkujuci popoierame? Ze imunita si s každým ochorením poradí? Kiež by si poradila...ja osobne to iste nepopieram, len tomu zatial velmi neverím...
A to že nie som zdravotníčka neznamená že každému kto sa začne ohánat že ,,on vie,, lebo je ,,niečo viac ako ja,, ..aj uverím. Ja vo svojom odbore ponukam svoje vedomosti aby som druhým pomohla a nie ich zhadzovala že ja viem a oni nie.....a ked sa ma pýtaju na radu tak sa snažím ukazať im pre aj proti....a ak sa priklanaju k tomu s čím ja nie som stotožnená tak ich neodradzam nadavaním, proste vybrali si a ja to rešpektujem.
@vevesh ešte raz si ten príspevok prečítaj čo som v ňom písala a ešte raz si prečítaj svoju odpoveď, veď už je to na smiech ako si tu domýšľavej všetky! Preberte sa! Naučte sa čítať
@sardinka333 jediný kto tu dáva fakty z guglu su tí čo lajkujú tvoje príspevky 👍
@gabrielkaa ak ťa urazia príspevky ktoré popisujú plošné vnímanie skutočnosti, to nieje problém diskutujúcich ale tvoj osobný 👍 s tým sa musíš vysporiadať sama a nie na diskusných fórach, ale ešte kľudne daj aj 4 komenty o tom ako ťa niekto urazil, ak ti to pomáha 😉
@inspiration2 citaj prispevky po sebe bud nevies co pises, alebo mas nejaky problem. A okrem ineho v inteligentnej diskusii nepouzivam slovo "netrep" ak nesuhlasim s nazorom spoludiskutujuceho ( v mojom pripade to bol skor fakt, nie nazor) . Ale mozno si Ty zvyknuta na inu uroven diskusie... 🙂
A "plošné vnímanie skutočnosti" je čo podľa teba? Že slováci sú stádo oviec, alebo, že nemám trepať keď moje dieťa chodí do AT do škôlky, a zrejme tým viem o týchto veciach viac? alebo ako si to myslela? 😀 Alebo načo sú nám doktori, veď imunita stačí? či ako to je s tým Tvojim vnímaním - teda plošným vnímaním skutočnosti... 😀.

@sardinka333 obdivujem ta ako dokazes kludne reagovat na niektore prispevky. Aj nazor s imunitou, a nazor, kde nepotrebujeme lekara, ktory si od slova do slova od jednej diskutujucej skopirovala - je tu popierany. Ja si myslim, ze viem citat dobre a takto som ho tiez pochopila. Na rozdiel od ostatnych nazorov, ktore su urazlive - doslova nazyvaju Slovakov stadom oviec, tvoje nazory su kludne. Sme mozno stado oviec..podla niektorej diskutujucej, ale napriklad v AT bez ockovacieho preukazu nezoberu dieta do predskolskeho zariadenia...co je potom podla niektorych diskutujucich toto...co su za "narod" ti rakusania 😀