Vedľajšie účinky po očkovaní Bexserom. Ako dlho trvajú?
Ahojte, žienky, ktorých deti dostali bexsero a mali silnejšie vedľajšie účinky, ako dlho asi trvali?
Trojročná dcérka ju dostala dnes, po 3 hodinách amen tma, len plakala, odmietala chodiť, bola unavená, dokonca sa aj povracala. Dala som jej panadol, teraz je už dobre, ale stále je taká nijaká. Tak či mám ešte čakať pokračovanie, či prípadne rovno dať ďalší čipok po 6h 🤔
@weleda123 vraj je to normalne, mna na to upozornili. Syna z toho bolela ruka dva tyzdne, nadaval ako pohan. Ale inak mu nic nebolo, mala mala teplotu dve hodky, takze mexalen 125mg ( ako panadol), len cipok a zaspala a za dve hodky bolo lepsie. Na dalsi den bola oki
@kiki68 áno, podľa príbaloveho letáku schytala všetky typické vedľajšie účinky okrem horúčky. Doktorka ma tiež upozornila, že je táto vakcina dosť invazívna. Každopádne, malá to dostala do nohy, tak dúfam, že ju nebudeme musieť dva týždne nosiť na rukách 😅
@kiki68 áno, podľa príbaloveho letáku schytala všetky typické vedľajšie účinky okrem horúčky. Doktorka ma tiež upozornila, že je táto vakcina dosť invazívna. Každopádne, malá to dostala do nohy, tak dúfam, že ju nebudeme musieť dva týždne nosiť na rukách 😅
@weleda123 mne lekar povedal, ze je to taka najhorsia vakcina skrz tie efekty okolo toho. Je fakt, ze decka zmakli ostatne bez nejakych patalii. Ale za mna sa nic vazne nestalo.
My sme očkovali este ked chodit nevedela a ani som nevedela, ze ju očkovali. Ja som sa skor bála tej mmr vakcíny. Ale teda prepáč, neporadím
Čím viac počúvame o očkovaním spôsobených poškodeniach zdravia, tým viac ľudí sa začína pozerať na očkovanie ako na nutné zlo, ktoré nám spočiatku pomohlo zvládnuť vyčíňajúce epidémie, ale teraz narobí našim deťom viac škody než úžitku.
Čím viac počúvame o očkovaním spôsobených poškodeniach zdravia, tým viac ľudí sa začína pozerať na očkovanie ako na nutné zlo, ktoré nám spočiatku pomohlo zvládnuť vyčíňajúce epidémie, ale teraz narobí našim deťom viac škody než úžitku.
@maraba bolesť v mieste vpichu ale nie je žiadna katastrofa. A ja som tiež zbytočne spanikárila, lebo to trvalo do večera a na druhý deň už behala ako srna. Očkovanie a jeho možné vedľajšie účinky sú nič v porovnaní s tým, čo spôsobujú dané choroby (v tomto prípade meningitída, ktorá väčšinou končí fatálne).

@weleda123 vraj je to normalne, mna na to upozornili. Syna z toho bolela ruka dva tyzdne, nadaval ako pohan. Ale inak mu nic nebolo, mala mala teplotu dve hodky, takze mexalen 125mg ( ako panadol), len cipok a zaspala a za dve hodky bolo lepsie. Na dalsi den bola oki