icon

Zoznam dostupných nepovinných očkovaní. Prehľad a diskusia

19. máj 2026

Toto sú všetky nepovinné očkovania?

Zoznam dostupných nepovinných očkovaní. Prehľad a diskusia
Strana
z2
anonym_b2671a
20. máj 2026
@vevesh

@anonym_b2671a indovia maju vsetky povinne ockovania ako ty- totiz na vstup do eu a viza potrebujes tieto ockovania. A ukrajinci su naozaj ticha bomba, kedze ich prislo vela a nikto ich nikde " nekontroloval" a v niektorych krajinach ani nekontroluje. Dokonca "morsky africki plavci" dostanu na privitanie do eu povinny kokteil vakcin- kazdy a jeden zaradom a idu do karanteny na 2 tyzdne+.

@vevesh a vieš zaručiť či je to len papier alebo ich naozaj majú
inak čo sa tyka hygieny to je totálne šialenstvo u nich , neviem či tu máme divnu vzorku
ukrajinci su o 1000% čistotnejší , a tiež kedže su mimo eu musia splnat určite požiadavky aj ohladne očkovania, dodatočne prípadne ... ako každý
takže nešírila by som že nám tu vtrhla horda neočkovaných ukrajincov, neviem to je teraz ako národny nepriatel ked dochádzaju medvede a do rómov sa už tak nedá vhodne kopať ako dakedy

vevesh
20. máj 2026
@anonym_b2671a

@vevesh a vieš zaručiť či je to len papier alebo ich naozaj majú
inak čo sa tyka hygieny to je totálne šialenstvo u nich , neviem či tu máme divnu vzorku
ukrajinci su o 1000% čistotnejší , a tiež kedže su mimo eu musia splnat určite požiadavky aj ohladne očkovania, dodatočne prípadne ... ako každý
takže nešírila by som že nám tu vtrhla horda neočkovaných ukrajincov, neviem to je teraz ako národny nepriatel ked dochádzaju medvede a do rómov sa už tak nedá vhodne kopať ako dakedy

@anonym_b2671a urcite ich maju, na toto si davaju na konzulatoch sakra pozor. A teda ja mam blbu vzorku ukrajincov okolo seba, ale cistotne to urcite nie je- ani jeden, co mi zatial prisiel pod ruku, i ked sa tak navonok tvaria...🫣ale ano, india a cistotnost to je iny level, ale tak ked kazdy zivocich moze byt tvoj praded ci sesternica z druheho kolena alebo ty v buducom zivote...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Strana
z2