Očkovanie proti HPV v dospelosti: Máte skúsenosť?
Ahojte riešili ste v dospelosti ockovanie proti HPV? Idem na preventivku o mesiac opytam sa aj gyn ale rozmyslam, ze keby som sa rozhodla by som zavolala nech mi prepise recept aby som si vybrala vakcínu a rovno by ma zaočkovali.
Uz mam dve deti, promiskuitna nie som mam druhého sexuálneho partnera. Manžel tiez nemal vela žien predo mnou ale tak nikdy nevies kto ma ake HPV.
Problem je, ze bývam velmi casto chorá. Tento rok som uz brala v januári antb kvoli vysokému crp príčina neznáma, teraz beriem dvojkombinaciu antb. Mam male deti takze minimálne raz do mesiaca som chorá kasel sopel hrdlo. Do toho mam aj autoimunitnu chorobu. Ani krvné výsledky som nemala najlepsie, mam aj anemiu a asi nejaký zápal v tele. Nemam strach z očkovania len momentálne nejak neverim svojmu telu a imunite tak neviem ci sa dat tento rok alebo az dalsi. S obvodnym sa pokecať neda lebo viete ako to je kazdy sa strasne ponáhľa. Este aj dojcim.
Mate skúsenosť? Dakujem 🙂

@anonym_autor odchadzam a ty si chod tie svoje odpalit gardass.
@anonym_333533 nezabudni cestou prečítať bádateľa a fb konšpirácie 😉 šťastne deti mat taku hlúpu mamku, snad podedili iq po tatkovi