Ste očkovaní proti covidu?
ste ockovani na kovid? porpipade dieta? ake mate myslienky? kludne rozoberte aj nejake konsipracne teorie, zaujima ma to
ha?
Ano, dal som sa zaočkovať po dlhom zvažovaní tou jednovdavkovou v roku 2022. Banujem. Urobil som to len preto, aby ma pustili k pôrodu, ale aj tak ma nepustili. Toto im nezabudnem.
Problémy nemám asi žiadne.
Nie som očkovaná a nemám žiadne myšlienky čo sa očkovania týka. Kto chcel/musel sa dal, kto nechcel sa nedal. Považujem covid obdobie za uzavretú kapitolu.
@nikolas_urbanic Ak chceš konšpiráciu - mal som spolužiaka. Moj ročník, hrával hokej. Dačo vypil na škoslkých akciách, v živote nefajčil. Mal rodinného príslušníka na RUZV, takže sa celý natešený zaočkoval ešte skôr, ako sa jeho veková kategória mohla. Proste bol medzi prvými protekčne. Zomrel mesiac pred svojou tridsiatkou na rakovinu. Možno náhoda...
A tie ostatné tvoje očkovania z detstva Ťa netrápia?😂
@nikolas_urbanic Ak chceš konšpiráciu - mal som spolužiaka. Moj ročník, hrával hokej. Dačo vypil na škoslkých akciách, v živote nefajčil. Mal rodinného príslušníka na RUZV, takže sa celý natešený zaočkoval ešte skôr, ako sa jeho veková kategória mohla. Proste bol medzi prvými protekčne. Zomrel mesiac pred svojou tridsiatkou na rakovinu. Možno náhoda...
@thirstymonk Preboha🤦♀️
a pre toto je dolezite ockovanie... lebo dopadnete ako tuto autorka so zakrpatenym mozgom :D
Toto je predpokladám ten istý človek, ktorý tu má iný nick (henrietova_nikola8 a rieši dnes diskusie o pôste, že odporúča 5 dní nejesť a iba piť vodu. Oba nicky založené v 1/2026, oba mali v januári diskusie o koncerte a lístkoch cez musictour a teraz v jednu hodinu dve diskusie, jedna o nejední a druhá o covide.
Takže nie nie, tieto problémy ti neprinieslo očkovanie.
Moje myšlienky sú že neviem čo variť a že kedy už môžem sadiť nové stromčeky do záhrady.
@thirstymonk moja 35-ročná švagriná zomrela na raka 10 rokov pred očkovaním. možno náhoda 😒
Nie ,niesom a som s tým ok
ako som s tým ok kto sa dal
Su následky aj z očkovania aj z neockovania
A treba si priať aby všetci boli zdraví a v poriadku bez ohľadu kto čo ako
@thirstymonk moja 35-ročná švagriná zomrela na raka 10 rokov pred očkovaním. možno náhoda 😒
@biba_18 Možno hej... ja netvrdim, že mu to spôsobilo očkovanie. Sám som očkovaný aj nad rámec povinných očkovaní (napr. proti hepe typu A a teraz sa vyškieram všetkým v ľubovnianskej nemocnici, čo metajú bobky zo strachu, bo tam je pandemia). Ale chce konšpiraciu, tak má. Môže o tom dumať :D
Ano a aj na chripku tento rok, kedze kolegovia boli odpaleni aj 2-3 tyzdne a lepi sa to potom na nich dalej... zijem 😂😂
Ja nie som, no len z toho dôvodu, že mám panický strach z ihiel, proste omdlievam 😥...a keď som sa dozvedela vtedy, že musia byť az tri dávky, tak som jednoducho nešla. No môj osobný názor na toto očkovanie je taký, že mali by ho absolvovať všetci starší ľudia a ľudia s oslabenou imunitou a pridruzenymi chorobami. Myslím si,že mladý zdravý človek dokáže prekonať kovid, mne sa to tiež v pohode podarilo bez dakych následkov a mala som ľahký priebeh. Každý by sa mal rozhodnúť sám za seba. Mňa tiež nikto nenútil...
3x a neľutujem, ľutujem,ze otec ako dialyzovany diabetik to nestihol,možno by ešte žil,predbehla ho taka madam cibuľa ...
Kamarata uz išli na stroj napajať a stale tvrdil,ze covid neexistuje,ze ma len zapal pluc,ani sa uz neprebral,samoxrejme neockovany a bez respiratora behal medzi ľudmi
@nikolas_urbanic je rok 2026🤦🏻♀️dokedy sa k tomu budeme vracať? Je tu kopec tém tohto typu, vyhľadaj si to.
Som očkovaný 6x... aj proti chrípke sa pravidelne každý rok očkujem a budem v tom pokračovať. Veľmi sa teším ako sa čoskoro zmením na cibuľu, ale ide to veľmi pomaly... som sklamaný... pán Kotlár sľubuje a nič... rozmýšľam, že sa prestanem sprchovať, aby som aspoň smrdel ako cibuľa....
Som očkovaný 6x... aj proti chrípke sa pravidelne každý rok očkujem a budem v tom pokračovať. Veľmi sa teším ako sa čoskoro zmením na cibuľu, ale ide to veľmi pomaly... som sklamaný... pán Kotlár sľubuje a nič... rozmýšľam, že sa prestanem sprchovať, aby som aspoň smrdel ako cibuľa....
@morpheuss Ja čakám na kukuricu....
Ja som bola “dobrovolne prinutena”. Cerstvo po vyske a hladala som si pracu. Do jednej ma aj vzali no podmienkou bolo dat sa zaockovat. Lutujem to. Dnes v tej praci ani nie som a po druhe, od ockovania nevladzem, mam bolesti kosti, svalov atd na dennej baze. Dovtedy mi nic nebolo.
Netreba podcenovat, velka skoda, ze nemenovany pan ukoncil celosvetovu vakcinaciu v jeden den a obratil pozornost na inu formu rozdelovania ludi, kde sa opet ukazalo, ze divadlo pokracuje. Ale netreba vesat hlavu do smutku, ministerstvo pravdy cez svojich obchodnych zastupcou aj nadalej pre svojich zodpovednych ponuka svoj liek. Ten kto lutuje, ze sa nedal ma stale prilezitost to napravit. Ochran seba a aj svoje okolie.
@morpheuss to nie kukurice mame byť?lebo ja milujem žltúuu..proti chripka aj ja kazdorocne,zatial ma obchadza 6 poslednych rokov
@anonym_680e27 toto môžeš mať aj z prekonaného covidu btw ...
Myslíš očkovanie spred 4 rokov?
Áno dala som sa a už by som to nikdy neurobila. Bolo to hlavne kôli tomu aby som mohla ísť za rodičmi zo zahraničia kde sme bývali. No našťastie nemám žiadne problémy a ani som nemala.
A tie ostatné tvoje očkovania z detstva Ťa netrápia?😂
@enmery neporovnávaj Covid vakcíny s inými vakcinami. Je to neporovnateľné!
@enmery neporovnávaj Covid vakcíny s inými vakcinami. Je to neporovnateľné!
Inak taká pikoška... v KE na Rastislavke sa každoročne dalo zaočkovať bez objednania. Tento rok sa to dosť zmenilo a väčšina termínov bola na objednávku. Tak som sa zaregistroval a automaticky mi bol pridelený termín, ktorý mi samozrejme nevyhovoval. Takže som nešiel a došiel som o pár týždňov neskôr bez registrácie. Na to ma sestrička zdrbala, že som sa mal odhlásiť, že som vlastne zobral miesto niekomu inému. Že kopec ľudí sa chce očkovať... bol som prekvapený, lebo z diskusií na koníku mám pocit, že všetci sú antiwax a že o očkovanie záujem nie je... Takže celá táto debata je tu o ničom.. kto chce, nech ide (ale nie tak nezodpovedne ako ja) a kto nechce, nech zostane doma. Nemocnice už preťažené nie sú, vírus už nie je taký nebezpečný ako v začiatkoch, takže nech je na každého osobnej vôli, či sa rozhodne začokovať alebo nie.

@nikolas_urbanic 🍿