icon

Ste očkovaní proti covidu?

nikolas_urbanic
Včera o 08:27

ste ockovani na kovid? porpipade dieta? ake mate myslienky? kludne rozoberte aj nejake konsipracne teorie, zaujima ma to

kalifka
Včera o 09:01

@nikolas_urbanic minulý mesiac založený profil a hneď tieto diskusie 😕
prečo rovno nenapíšeš, čo si myslíš ty ???

mmooly
Včera o 09:05

ako som, ale nie som😝

mikasa_ackerman
Včera o 09:05

@magdalienka11 toto snaď nemyslíte vážne, že šírite takéto nezmysly, pán je fanúšik infovojny a kotlára…

enmery
Včera o 09:08

@magdalienka11 Ty vieš vôbec čo je mRNA????? Silne pochybujem.

1natasa1
Včera o 09:08

A ty?? O čo akože ide? Tu sa toho nikto nechytí, aby ti tu vypisoval a teraz sa začali medzi sebou ľudia vadiť. To skús na FB 😂

krasneleto
Včera o 09:09

@nikolas_urbanic ahoj , nie som ... ani nikto v mojej rodine... ani dospelí, ani deti... v rozhodnuti o ockovani druheho , nikomu nepodsuvam svoj nazor... nie som antivaxer... vsetky povinne ockovania mam ja aj dcera... v covid ockovani nevidim potencial... rovnako ako v ockovani proti chripke... v covide duplovane nie... nie je to vakcina, vakcina... dovod? nie som ochotna byt experimentalnou mysou...

viestta
Včera o 09:11

@nikolas_urbanic som ockovana a mam pocit, ze moje myslienky funguju rovnako ako pred ockovanim.
A este dve intimne otazky priamo pre teba:
Si ockovana na kovid?
Ake mas myslienky?

amonet
Včera o 09:19

ano a j minuly rok na jesen sme sa dali preockovat, aj na chripku, dieta ockovane na chripku. btw zatial sme od septembra neboli chori🤷‍♀️

anonym_708418
Včera o 09:25

@nikolas_urbanic
Tiez veris v plochu zemegulu a Ukraina napadla
Rusov ? Som 2x ziadne nasledky, aha su, este viac nemozem citit Ficovcov 100% to bola vakcina co utvrdila moj nazor.

anonym_2c6e6d
Včera o 09:27

nie som ockovana... mam na to niekolko dovodov aj ked nepopieram, ze ockovanie ma zmysel - ani nie tak pre jednotlivca ako pre kolektivnu imunitu (kto vie citat s pochopenim, chape).. ockovania maju vela vaznych, niekedy fatalnych nasledkov - ale ten jedinec bol proste v zlom case na nespravnom mieste, mal predsipoziciu, nieco co bolo ockovaním spustene, nieco latnentne co neskor vyplavalo na povrch, alebo ochorenie o ktorom nik nevedel.. Moj syn mal zakladne ockovanie (tetanus, bolerioza) po 5 roku zivota, preco? Lebo vtedy je jeho CNS akotak ustaleny aj ked nie stale dozrety.. Studovala som dva roky na VS predmet, ktory sa venoval nasledkom po ockovaní.. radila som sa s mojou profesorkou, ktoru som vnimala ako kapacitu ... ako to co najlepsie spravit - odpoved nemala ani ona. Zruhy dovod moja babka po ockovani zomrela na akutnu leukemiu... do mesiaca.. predtym jej nic nebolo.., ale ano asi bolo - len ockovanie tomu dalo tu spravnu stavu. Moja neter po ockovani v 3 roku zivota masivny regres na male babo.. prestala chodit, hovorit, zacala sa pocikavat.. ano zije-- ale tolko probemov, lekarov, vysetreni a nespecifikovaných poruch odvtedy nabrala, ze som mala jednoducho strach.. Nepopieram 1000 ludi su bez nasledkov... a potom je tu par, ktorí majú nasledky celozivotne. Co ti to pomoze .. ak je to prave tvoje dieta?

arek00
Včera o 09:29

A čo tento pán...inac bol aktivny aj pocas Covidu, len pán Sabaka bol asi pre vakcinaciu uzitocnejsi 🤔

https://www.youtube.com/watch?v=MaHIPftLiR4
bielasovicka
Včera o 09:29

Áno, samozrejme ze som očkovaná, 3x.

ndrag
Včera o 09:33

Davam sa preockovavat kazdu jesen na chripku a covid a je to pohodlnejsie ako sa drbkat tyzden s chorobou. Doteraz som mala covid raz a chripku uz nepamatam kedy naposledy, ale bolo to davno. Inak stale cakam na to umrtie, alebo nejaku strasnu chorobu po 1, 3, 5 rokoch, uz sme to znovu presvyhli, tak neviem teraz no.. Kam mam posielat reklamacie?

tilly
Včera o 09:35

Včera to nestačilo???

magdalienka11
Včera o 09:36
@anonym_708418

@nikolas_urbanic
Tiez veris v plochu zemegulu a Ukraina napadla
Rusov ? Som 2x ziadne nasledky, aha su, este viac nemozem citit Ficovcov 100% to bola vakcina co utvrdila moj nazor.

@anonym_708418 tak, ako vás oebali s Covid vakcinami, rovnako to robia s konfliktom Rusko - Ukrajina. Napíš, čo vieš o majdane na Ukrajine v 2014. Ja som bola na Ukrajine osobne, mám firmu, zamestnancov odtiaľ tiež. Nie som Rusofil, ani Fico volič. Sledujem však dianie po celom svete, aj správy, ale nie jednostranny slovenský mainstream.

magdalienka11
Včera o 09:39
@enmery

@enmery ja sa nesmejem, otec mi zomrel po 3 dávke na následjy očkovania, strýko mozgová porážka po 2 dávke....nie, ozaj sa nesmejem.

tilly
Včera o 09:41
@thirstymonk

@nikolas_urbanic Ak chceš konšpiráciu - mal som spolužiaka. Moj ročník, hrával hokej. Dačo vypil na škoslkých akciách, v živote nefajčil. Mal rodinného príslušníka na RUZV, takže sa celý natešený zaočkoval ešte skôr, ako sa jeho veková kategória mohla. Proste bol medzi prvými protekčne. Zomrel mesiac pred svojou tridsiatkou na rakovinu. Možno náhoda...

@thirstymonk ja, moja sesternica, moja suseda, dve ďalšie moje kamošky a asi 200 ľudí, ktorých som pravidelne vídala v NOU na liečbe sme mali rakovinu 5 rokov pred očkovaním. Pár z nich zomrelo. Niektorí aj okolo 30tky, kamoška presne v 35. Náhoda? 🤔🙄...
Kamoši dávali prvú pomoc ďalšiemu z partie, náhla mozgová príhoda, zomrel, bol antivaxer, očkovaný nebol. Ľudia zomierajú aj bez očkovania.

17alexis
Včera o 09:42

Sme ockovani cela rodina, aj ako tehotna som sa dala proti ciernemu kaslu, teraz sme ockovali dceru proti meningokokom, v lete proti ovcim kiahniam. Konspiracie neriesime, verime vede. 👍

ndrag
Autor odpoveď zmazal
tilly
Včera o 09:45
@magdalienka11

@enmery ja sa nesmejem, otec mi zomrel po 3 dávke na následjy očkovania, strýko mozgová porážka po 2 dávke....nie, ozaj sa nesmejem.

@magdalienka11 mne babka zomrela na covid, tiež sa nesmejem. Mojej kamarátke obaja rodičia a 55 ročný brat, ktorý bol inak zdravý. Jeden z naj kamošov môjho muža, bol u nás často, mal 52 rokov.

moonlight1210
Včera o 09:45

Sme cela rodina. Jednak kvoli bezpecnosti, jednak kvoli cestovaniu aj do zahranicia v tej dobe.

Mali sme aj znamych, co sa ockovat nedali a pochovalo ich to. Mame aj znamych, co predtym fungovali normalne a po vyzdraveni im ostali nasledky na plucach, lebo mali tazky priebeh. Hlavne ti, co to chytili hned v zaciatkoch, ked to sem prislo, si to odniesli.
Jeden povedal, ze od detstva nebol chory, ale ked toto chytil, bol presvedceny, ze zomrie, tak zle mu bolo. Odvtedy ale zacal aspon zit zivot viac uvolnene a neodklada veci na potom (ako navstevu niektorych miest, zazitky).

U nas to mal prvy mm, ten bol tiez presvedceny, ze umrie. Este bez ockovania vtedy.
Deti mali den-dva vysoku teplotu, inak v pohode priebeh. Ja som dvakrat zistila, ze ho mam len pri nahodnom testovani, pretoze som ani raz nemala priznaky. Tak som ho mozno mala aj viackrat.

anonym_959ce8
Včera o 09:46

@nikolas_urbanic očkovaná nie som a ani moje deti a ani môj muž. Iné je očkovať sa vakcínou, ktorá je tu už roky overená a iné je sa nechať pichnúť nejakou rýchlo kavsenou somarinou len aby všetci na tom zarobili a nik neniesol riziko.
Som veľmi rada že som sa nedala, nakoľko mi potom zistili zvýšené riziko tvorby zrazenín (Laiden V), teda ak by som bola blbá zrejme by som mala už nejakú tú mŕtvičku za sebou v lepšom prípade.

tilly
Včera o 09:47
@moonlight1210

Sme cela rodina. Jednak kvoli bezpecnosti, jednak kvoli cestovaniu aj do zahranicia v tej dobe.

Mali sme aj znamych, co sa ockovat nedali a pochovalo ich to. Mame aj znamych, co predtym fungovali normalne a po vyzdraveni im ostali nasledky na plucach, lebo mali tazky priebeh. Hlavne ti, co to chytili hned v zaciatkoch, ked to sem prislo, si to odniesli.
Jeden povedal, ze od detstva nebol chory, ale ked toto chytil, bol presvedceny, ze zomrie, tak zle mu bolo. Odvtedy ale zacal aspon zit zivot viac uvolnene a neodklada veci na potom (ako navstevu niektorych miest, zazitky).

U nas to mal prvy mm, ten bol tiez presvedceny, ze umrie. Este bez ockovania vtedy.
Deti mali den-dva vysoku teplotu, inak v pohode priebeh. Ja som dvakrat zistila, ze ho mam len pri nahodnom testovani, pretoze som ani raz nemala priznaky. Tak som ho mozno mala aj viackrat.

@moonlight1210 my tiež aj kvôli cestovaniu a voľnému pohybu. Roky 2021, 2022 sa najlepšie cestovalo po Európe.

evulincula
Včera o 09:50

Som očkovaná a netajím sa tým 😀 Nemám žiadne následky, ak ťa zaujíma teda konkrétne toto 😀 A vlastne ani nepoznám nikoho, kto by nejaké mal. Mne je jedno, kto sa dal očkovať, dal sa, kto nie, nie. Každý mal právo sa rozhodnúť.

anonym_ce2da7
Včera o 09:52
@enmery

A tie ostatné tvoje očkovania z detstva Ťa netrápia?😂

@enmery trápia, ale už s tým neviem nič urobiť

tilly
Včera o 09:53
@anonym_959ce8

@nikolas_urbanic očkovaná nie som a ani moje deti a ani môj muž. Iné je očkovať sa vakcínou, ktorá je tu už roky overená a iné je sa nechať pichnúť nejakou rýchlo kavsenou somarinou len aby všetci na tom zarobili a nik neniesol riziko.
Som veľmi rada že som sa nedala, nakoľko mi potom zistili zvýšené riziko tvorby zrazenín (Laiden V), teda ak by som bola blbá zrejme by som mala už nejakú tú mŕtvičku za sebou v lepšom prípade.

@anonym_959ce8 toto mi prekáža, že sa očkovalo bez poriadnych vyšetrení. Sú ľudia, ktorí už mali nejaký problém, nevedeli o ňom a teda očkovanie im s tým problémom nepomohlo...

anonym_7d6cc8
Včera o 09:54
@magdalienka11

@magdalienka11 mne otec tak isto po tretej.Ja nechapem ked aj po tom co farma firmy priznali,ze to posrali sa este najdu ludia,ktori to dobrovolne do seba pichnu.

anonym_47da98
Včera o 09:55
@arek00

A čo tento pán...inac bol aktivny aj pocas Covidu, len pán Sabaka bol asi pre vakcinaciu uzitocnejsi 🤔

@anonym_7d6cc8 daj link prosím ťa
@arek00 zase?🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

breznica
Včera o 10:01

Nie,ani nikto z mojej rodiny. Nedávame sa ani proti chrípke a čuduj sa svete,žijeme. Zo širšej rodiny máme zopár ockovanych proti covidu a pár mesiacov od ockovania sa im objavili ťažké ochorenia, jedna príbuzná na ne aj doplatila. Aj kopa zdravotníkov pripustila možnosť, že to spôsobilo očkovanie. Je to každého slobodná voľba. Jediný zmysel vidím v ockovani proti kliešťovej encefalitíde, keďže mi brat skoro na ňu zomrel. Ja som zaockovana aj proti HPV,vlani uplynulo 15 rokov odvtedy a môj gynekológ povedal,že nemajú ďalšie pokyny ako postupovať v tomto prípade 🤷‍♀️