Ste očkovaní proti covidu?
ste ockovani na kovid? porpipade dieta? ake mate myslienky? kludne rozoberte aj nejake konsipracne teorie, zaujima ma to
@moonlight1210 kolegyňa s mužom lapili kovid pred očkovaním ☹ on epilepsia, ona postcovid syndrom ... mladí obaja, pred 50-kou a športovci ...
@nikolas_urbanic Ak chceš konšpiráciu - mal som spolužiaka. Moj ročník, hrával hokej. Dačo vypil na škoslkých akciách, v živote nefajčil. Mal rodinného príslušníka na RUZV, takže sa celý natešený zaočkoval ešte skôr, ako sa jeho veková kategória mohla. Proste bol medzi prvými protekčne. Zomrel mesiac pred svojou tridsiatkou na rakovinu. Možno náhoda...
@thirstymonk Neruhaj sa voči posvätnej Covid vakcíne. Tu si na MK a kazdy vpich novej dávky je ako prijatie sviatosti oltarnej. Ak si myslíš niečo iné, si dezolat, rusofil a nacek.
Áno som, ja, manžel aj deti. Dokonca opakovane. Nezažila som žiadnu konspiracnu teóriu v praxi. Mám stále jednu hlavu, dve ruky a dve nohy, ešte stále nie som kukurica. Poslednú koronu sme mali ešte v čase keď neexistovalo očkovanie.
@nikolas_urbanic ty máš aké myšlienky?
ocko na covid?
som 2x, a tiez moje 3 starsie deti, nikomu nic nie je, nemali sme nasledky.
covid /pol roka po ockovani/ sme prekonali lahky cca 2-3 dnovy.
a co si mam o tom mysliet?
tak sme sa rozhodli, zijeme dalej.
@anonym_708418 tak, ako vás oebali s Covid vakcinami, rovnako to robia s konfliktom Rusko - Ukrajina. Napíš, čo vieš o majdane na Ukrajine v 2014. Ja som bola na Ukrajine osobne, mám firmu, zamestnancov odtiaľ tiež. Nie som Rusofil, ani Fico volič. Sledujem však dianie po celom svete, aj správy, ale nie jednostranny slovenský mainstream.
@magdalienka11 ale prosim ta. O majdane vedia iba vyvoleni? Iba vyvoleni sa orientuju v geopolitike a sleduju spravy? Co ak nezijem na Slovensku a nesledujem tym padom slovensky mainstream? Co ak aj ja som bola na UA? Co ak som tam bola ako 20x? Co ak tam tiez poznam vela ludi? Uz nie som ovca lebo vidim aj to, co mainstream neponuka? Co ak si napriek tomu vsetkemu myslim, ze tato "specialna vojenska operacia" je bezprecedentny zlocin zo strany Ruska?
@thirstymonk Neruhaj sa voči posvätnej Covid vakcíne. Tu si na MK a kazdy vpich novej dávky je ako prijatie sviatosti oltarnej. Ak si myslíš niečo iné, si dezolat, rusofil a nacek.
@anonym_3d3506 Na nezvladnute emocie odporucaju odbornici meditacie. Nie pisanie na socialne siete.
Kludne pis svoj nazor, nech je aj odlisny od ostatnych, ale slusne. Ok?
a pre toto je dolezite ockovanie... lebo dopadnete ako tuto autorka so zakrpatenym mozgom :D
@cyberk ty budeš mať určite všetky očkovania ...podľa vyjadrovania a mentálne nastavenia
Ja sa inak fakt divim, ze aj 6 rokov po tom vsetkom, niekto vytiahne tuto temu (s jasnym zamerom) a ludia sa na tom stale dokazu pohadat. Wtf?
Mojej kamarátky mama 76 ročná 3 mesiace po očkovaní oslepla.možno je to náhoda, možno nie.rodina to berie že je to automaticky z očkovania..
@nikolas_urbanic nie, nie som.
@nikolas_urbanic áno som, niekoľkokrát a nemám žiadne myšlienky 🙄
@anonym_959ce8 toto mi prekáža, že sa očkovalo bez poriadnych vyšetrení. Sú ľudia, ktorí už mali nejaký problém, nevedeli o ňom a teda očkovanie im s tým problémom nepomohlo...
@tilly presne, pomaly aj v potravinách na nás číhali len aby sme sa dali. Bez vyšetrení, nikoho nezaujímalo či covid mal alebo náhodou nemá. Či nemá niečo iné. Len šup, a tu podpíš papier že si za seba zodpovedný sám. Nie neprosím.
Ja mám deti na klasické očkovania normálne očkované ale toto čo sa dialo bol nonsens.
Ak su to zivotne dolezite ockovania, ako proti covidu (absolvovane 2 krat, bez nasledkov), tie v mladosti proti kiahnam, zaskrtu, tetanu, malarii,... som za ockovanie. Ak je chripkove obdobie a mam ist pod ihlu (nice to have), tak sa mi nechce. Radsej sport a otuzovanie.
Ockuje sa od cias Marie Terezie(1750, kiahne), vakciny a postupy vyvoja vakcin sa odladuju skoro 300 rokov. Najlepsie je, ze sa niekto neda ockovat proti covidu, lebo par ludi moze mat vzhladom na ine svoje diagnozy horsi priebeh. Ale napichaju sa botoxom, ozempicom,... daju si jedovaty silikon do prs, beru pochybne rastove hormony, steroidy pochybneho povodu z ciny, ... len aby vyzerali lepsie. 🙂A je im jedno, co do seba dostanu. Ale precitaju si hoax a budu demonstrovat proti ockovaniu proti covidu, lebo sa to docitali u nejakeho debila na facebooku, co sa o zdravotnictvo ani nesuchol.
@anonym_3d3506 Ty si tiež v poriadku, že? Žiadne traumy ?
Sme očkovaný. Myšlienky, že sme lepšie pripravený na ďalšiu epidémiu, zaviedol sa rýchlejší systém včasného varovania s pokynmi a otestovalo sa že plynule bez výpadku sme schopný prejsť na fungovanie počas epidémie zatiaľ čo iný v tom čase nevedeli kam z konopí a ich činnosť bola ochromená.
Novú epidémiu zvládneme ešte lepšie.
@nikolas_urbanic Ano, som, 3x. Sklamem vsetkych antivaxerov, ale cela rodina sme zivi a zdravi, s tym rozdielom, ze dedko, ktory sa zaockovat nestohil, nam na covid umrel, a my po ockovani sme mali maximalne soplik. Takze moje myslienky su, ze by som urcite isla znova, bez strachu.
@nikolas_urbanic nie nie som , nemam okolo toho ziadne myslienky.... ani anti, ani pro.. len proste to ockovanie ja nepotrebujem a to je vsetko.
Sme očkovaný. Myšlienky, že sme lepšie pripravený na ďalšiu epidémiu, zaviedol sa rýchlejší systém včasného varovania s pokynmi a otestovalo sa že plynule bez výpadku sme schopný prejsť na fungovanie počas epidémie zatiaľ čo iný v tom čase nevedeli kam z konopí a ich činnosť bola ochromená.
Novú epidémiu zvládneme ešte lepšie.
@anonym_4d5aa0 Nemyslim, Vzdy sa najdu obmedzeni tupci, ktori zacnu upalovat carodejnice, lebo bola neuroda, padali krupy krava nedoji,...alebo z uplne prozaickej priciny, aby sa zmocnili majetku obeti. V stredoveku kvoli morovej nakaze masakrovali zidov, stacilo ukazat prstom a urobit z nich vinnikov, ze to oni. Umierali menej, lebo lepsia hygiena a boli uzavreti v getach. A cuduj sa svete, ti isti tupci, co v stredoveku su v roku 2019. Hlupost neumiera .... A takisto tvrdia, ze zem je plocha. Aj ked to vedel uz Galileo Galilei v 1564, ze je gulata a predsa sa toci.
@anonym_fd862f vies, co je top na tom mat rozum? ze ma taketo vyjadrenia skor pobavia, este viac ked anonym odpovie, vtedy viem ze moj prispevok dostatocne urazil 😂
@cyberk toto je komentár nevyzretého človeka ...výsmešný, ironický, arogantný a bez akéjkoľvek výpovednej hodnoty
@anonym_3d3506 Na šak ja aj som dezolat, rusofil a nacek. A ešte klerofašista a katolibanec :D
@anonym_4d5aa0 Nemyslim, Vzdy sa najdu obmedzeni tupci, ktori zacnu upalovat carodejnice, lebo bola neuroda, padali krupy krava nedoji,...alebo z uplne prozaickej priciny, aby sa zmocnili majetku obeti. V stredoveku kvoli morovej nakaze masakrovali zidov, stacilo ukazat prstom a urobit z nich vinnikov, ze to oni. Umierali menej, lebo lepsia hygiena a boli uzavreti v getach. A cuduj sa svete, ti isti tupci, co v stredoveku su v roku 2019. Hlupost neumiera .... A takisto tvrdia, ze zem je plocha. Aj ked to vedel uz Galileo Galilei v 1564, ze je gulata a predsa sa toci.
@anonym_25151f Myslím tým našu bublinu, nezávislú od vlády, veci ktoré sme dovtedy mali len ako teóriu ako riešiť niekde inde vo svete sme zažili v praxi na vlastnej koži a fungovali sme.
Mám dôveru ak niečo nastane, že bude o nás postarané.
@biba_18 Možno hej... ja netvrdim, že mu to spôsobilo očkovanie. Sám som očkovaný aj nad rámec povinných očkovaní (napr. proti hepe typu A a teraz sa vyškieram všetkým v ľubovnianskej nemocnici, čo metajú bobky zo strachu, bo tam je pandemia). Ale chce konšpiraciu, tak má. Môže o tom dumať :D
@thirstymonk pandemia zltacky bola v SL minuly rok v septembri tak netrep😀 kvoli nej sa ockovalo pol okresu, vratane mna
@anonym_3d3506 Na šak ja aj som dezolat, rusofil a nacek. A ešte klerofašista a katolibanec :D
@thirstymonk Alah moj, tak tu už pomôže len progresívna inkvizícia a rituálna exkomunikácie z MK. Ocakavaj nahlásenie tvojich príspevkov bodrymi linerálnymi inkvizitorkami.
@thirstymonk pandemia zltacky bola v SL minuly rok v septembri tak netrep😀 kvoli nej sa ockovalo pol okresu, vratane mna
@anonym_57cc51 Však stale su jakubany za ostnatym dratom, či ne? V nemocnici stále oznamy o žltačke typu A

Ano, dal som sa zaočkovať po dlhom zvažovaní tou jednovdavkovou v roku 2022. Banujem. Urobil som to len preto, aby ma pustili k pôrodu, ale aj tak ma nepustili. Toto im nezabudnem.
Problémy nemám asi žiadne.
@thirstymonk Plánuješ ísť aj na ďalšie davky vakcíny alebo si s tým definitívne skončil?